Sizce var mı

Ben sillik çizgi gördüm ama bence testiniz varsa bir tane daha test yapın sonra da kan verin inşallah sağlıkla gelir 🙏☺️

Bence var. Benimde adetime 5 gun var erken gebelik testi yaptim bugun böyle silik cikti bence bende hamileyim. İlk cocugumdada boyle silik cikmisti. Daha kan vermedim pt si verecem inşallah , inşallah sağlıkli bi çocuğum olur ilk cocugum kanser hastasi. Umarım bu sağlıklı olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bence var. Benimde adetime 5 gun var erken gebelik testi yaptim bugun böyle silik cikti bence bende hamileyim. İlk cocugumdada boyle silik cikmisti. Daha kan vermedim pt si verecem inşallah , inşallah sağlıkli bi çocuğum olur ilk cocugum kanser hastasi. Umarım bu sağlıklı olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin Allah gönlünüze göre versin ben kan tahlili yaptım negatif

Benim adetim 4 gün gecikti test yaptım yaptığım zaman çıkmadı aradan iki üç saat falan geçti atmak için elime aldım silik çizgi gördüm umutlandim tahlil yaptırdım ama hüsran sağlık olsun birdakine artık ve ben adetime yakın çok kötü rüyalar görüyorum gece yarıları uyaniyorum artık uyuyamıyorum herşeyin hayırlısını diliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benim adetim 4 gün gecikti test yaptım yaptığım zaman çıkmadı aradan iki üç saat falan geçti atmak için elime aldım silik çizgi gördüm umutlandim tahlil yaptırdım ama hüsran sağlık olsun birdakine artık ve ben adetime yakın çok kötü rüyalar görüyorum gece yarıları uyaniyorum artık uyuyamıyorum herşeyin hayırlısını diliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sizi çok iyi anlıyorum emin olabilirsiniz.. inşallah tez zamanda hamile kalırsınız ve sağlıklı bir şekilde kucağınızada alırsınız.. canınızı sıkmayın strestende vücudun hormonal dengesi bozuluyor çünkü

X