• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce varmı

sulemce

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
44
2
6
31
Böyle çizgi çıktı size varmi adete 5 gun var
20250513_144317.webp
sizce varmı

Bence yeniden test yapsanız iyi olur Normalde bir çizgi net belli oluyor ikinci sizci net yada silik oluyor. Sizin ikisi de silik çıkmış. Test markası neydi? Planlı ve beklediğiniz bir gebelik ise hayırlı ve sağlıklı olsun. şimdiden.

Bence yeniden test yapsanız iyi olur Normalde bir çizgi net belli oluyor ikinci sizci net yada silik oluyor. Sizin ikisi de silik çıkmış. Test markası neydi? Planlı ve beklediğiniz bir gebelik ise hayırlı ve sağlıklı olsun. şimdiden.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 28
Benim testime de bakar mısınız bat bugün normalde iki gün önce hafif lekem geldi devam etmedi bugün de adet olmam gerekiyordu olmadım test aldım yaptım biri erken gebelik diğeri normal kaset test sizce var mi

Bilmiyorum halsizim midem bulanıyor arada plandigim çok istediğim bisey ama umitlenmekte istemiyorum yoruldum ümit etmekten

Benim testime de bakar mısınız bat bugün normalde iki gün önce hafif lekem geldi devam etmedi bugün de adet olmam gerekiyordu olmadım test aldım yaptım biri erken gebelik diğeri normal kaset test sizce var mi
Bennncee varrrr gibiiiii benim de ilk gebeliğimde bu şekilde çıkmıştı. Doktora gidip hemen kan ve idrar verirseniz kesin sonuc almış olursunuz ama var bence. Hayırlı uğurlu olsun insallah.

Bilmiyorum halsizim midem bulanıyor arada plandigim çok istediğim bisey ama umitlenmekte istemiyorum yoruldum ümit etmekten
Allahım insallah beklediğinizi size kolaylıkla nasip eder. Gerçekten gebelik planlaması yaparken zaman nasıl yavaş akıyor günler geçmek bilmiyor. Rabbim sabrınızın mükafatını versin.

Back
X