• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yalan mı gerçek mi?

Zaten eve aniden girse kadını yatakta görse şimdi Ahmet abi gelecek benle alakası yok dese de inanacak durumda kadın
Deprem oldu üstüme düştü falan:dd tam kapıya koymalık adammış ama konu sahibi saf davranmış 3 sene sonra konuyu açsa adam neden açıyorsun diye kavga çıkarıp yine üste çıkar.

Belkide tuhaflık bende iyi niyetli davrandım ve konunun büyümenesi için kapattık konuyu dahada açılmadı en son bi kaç ay önce bu konuyu tekrar açtım büyük yeminlerle geliştirdi
Bu iyi niyet değil arkadaşım ya sen bizi trollüyorsun ya da ağır vakasın git çocukların için psikolojik destek al... adamı kadınla yatakta hatta kadının üstünde görsen " üşüyordu ısıtmak için üstüne yattım" dese inanacak durumdasınız. Trolseniz bile ağır arıza var zihniniz berbat durumda malesef...

Kadın düzeni bozulmasın diye bence hepsini yastık altı yapmış. Jeli kendi poposu için de kullanıyor olabilir erkek erkeğe yani anlarsın ya? Sonuçta bi b.klar çeviriyor bu belli. Bana daha ağırlarını yaşıyor gibi geldi.
Adımları anlatıyorum.
Öncelikle doktora gidip hpv testi yaptırıyorsun. Sonucu çıkana kadar sessizce delil topluyorsun. Her şeyi kayıt altına al not et, yine inanmış gibi yap sorma. Biraz teknolojiyi öğren. Araştır kurcala. Whatsapp web indir kendi telefonuna o uyuyorken. Uyurken indir çünkü kod gelecek. Böylelikle ona gelen tüm mesajlar sende görünecek. Tabi onun numarasıyla indir. Ve gelen şüpheli mesajların ekran görüntüsünü al kaydet.
Pusuya yat. Avına profesyonelce yaklaş. Kaçırma.

Ve ben o jeli bir süre sonra pantolon cebinde yakaladım kullanılmış vaziyette açılmış ben de dedim ki hani bunu vermiştin o da kendisinin iş arabası var orada unutmuş bende unutmayayım diye ona vermek için cebimde tuttum ki yarın vereyim diye Buda kuşkulandım ama
Siz baya baya aldatılıyorsunuz ama kendinizi buna inandirmak istemiyorsunuz ve kocaniz eve kadın getirecek kadar cesaretlenmiş temizlikcinin ped atacağını hiç sanmam bu da yalandır kesin.Üzgünüm ama gözünüzü açmanız lazim bu kadar saf olmayın lütfen.

Siz baya baya aldatılıyorsunuz ama kendinizi buna inandirmak istemiyorsunuz ve kocaniz eve kadın getirecek kadar cesaretlenmiş temizlikcinin ped atacağını hiç sanmam bu da yalandır kesin.Üzgünüm ama gözünüzü açmanız lazim bu kadar saf olmayın lütfen.
bir evi temizlerken bos ev bile olsa ne kadar çöp çıkıyor. cok bos ev temizledim bilirim. en az bir koca çöp poseti doldurmuslardir. evi temizleyecek titiz kadin tutup da sarip o posete atmaktansa elin erkeginin evinde posetsiz cop kutusuna atar mi? mümkün mü böyle şey
kocasi kesin ayak yapmistir, temizlige birini cagirmistir ki gelen gideni gören komsu va olursa ileri tarihlerde bir laf gelirse falan "aaa millet ne pis. temizliğe geldi" falan demek icin

bir evi temizlerken bos ev bile olsa ne kadar çöp çıkıyor. cok bos ev temizledim bilirim. en az bir koca çöp poseti doldurmuslardir. evi temizleyecek titiz kadin tutup da sarip o posete atmaktansa elin erkeginin evinde posetsiz cop kutusuna atar mi? mümkün mü böyle şey
kocasi kesin ayak yapmistir, temizlige birini cagirmistir ki gelen gideni gören komsu va olursa ileri tarihlerde bir laf gelirse falan "aaa millet ne pis. temizliğe geldi" falan demek icin
Ya mümkün değildir ya temizlikçi temizledigi milletin evine niye ped atsın ki?Getirmiştir birisini eve oda istedigi gibi davranmıştır işte hatta bilerek bile atmış ola bilir ama konu sahibi o kadar saf ki onu bile anlamamış.Herşey orta da ama toz konduramıyor konuştukça bir bir söylüyor daha kim bilir neler neler yapmıştır konu sahibinin bize söylemedigi olaylar vardır bence yine.

Bu cevapla fake konu açan ergen olduğunuzu ispatlamış oldunuz. Şükür gerçek değilsiniz , şükür ki bir kadın bu kadar safsalak değilmiş... ( oh be açık açık söyleyip rahatladım 😉 cezama da razıyım)

Back
X