şimdi ben asıl neyi anlamadım biliyo musun?
aynı evde yaşamak demek ne demek? siz arkadaş değilsiniz, sevgilisiniz.. sevgililer niye aynı evde yaşar? sevgililer aynı evde yaşıyorsa cinselliğin evlilikten önce olmasını önemsemiyolardır demek. yok önemsiyorum diyorsun o zaman bi erkekle aynı evde ne işin var. sevgiline "bak buradayım senin olabilirim ama olmuyoruuuuuuuuuuuuuum" demek için mi? garip değil mi sence de? ben kendimi bi erkeğin yerine koyuyorum, sevdiğim kız benimle aynı evde yaşamayı kabul etmiş ama benimle birlikte olmuyor. neden? evli değilsiniz diye mi? e onada "evlilik bi imzadan ibaret mi evlenenleri de görüyoruz" demişsin. biz hayatı birlikte yaşamak için birlikte yaşıyoruz diyeceksen o evde herkes kendi parasını mı kullanıyor yoksa maddi olarak bi ortaklık mı var ki büyük ihtimalle var e o halde bunun evli olup bi evi idare etmekten ne farkı var. yani imza atınca o kanepenin yerine lüx bi oda takımı almak mecburiyeti mi doğuyorki "hayat şartları burada zor" demişsin. şimdi nasıl yürüyorsa evliyken de öyle yürür.....o tarafa çevir yok bu tarafa çevir ııh olmuyor. sen ne demek istemişsin anlamadım ki :44::44::44::44::44::44:
cahillik falan diyosun ama yok şekerim bence sen açık açık "evlenmeden olamaz" diyen bi kızsın. bunu belli etmemek için kılıf arıyosun ama olmamış. ha bişey daha sevdiği kızla aynı evde yaşayan bi adam eğer israr etmiyorsa kusura bakmayın ama sevdiğini sevip cinsellik içinde verene gidecektir. iki kere iki dört..