- Konu Sahibi kalbindESakli
Sevgilim normalde yurtdisinda calistigi icin tatile geldi neredeyse her gun bulustuk, sevgilim yanimdan ayrilir ayrilmaz arkadaslarina kostu hep eve gitmek bilmedi, bagirdim kizdim tatli dille soyledim ne yaptimsada devam ediyor ben buraya evde durmaya gelmedim, sana zaman ayiriyorum en degerlim sensin ama arkadaslarimlada cikmaya ihtiyacim var diyor. Her gun mu cikmak zorunda birazda evde dursun. Bugun mesela gorusmuyoruz az once aradi arkadaslariyla kahve icecekmis, aksama yine bulusurlar .. ben sinirden oluyorum
ne yapmaliyim ben ne diyeyimde bu cocuk eve gitsin evde dursun, ne desem ben buraya evde durmaya gelmedim zaten hep calisiyorum diyor bukadari hakkim diyor :/
~normalde sevgilim yurtdisindayken ben evden disari ciktigimda arkadaslarimla bulusmak icin 100 kere arar, gitmemi istemez, kiskanir, delirir... simdi kendisini hep geziyor
bu mubarek gunde yorum yapan herkesten Allah razi olsun tesekkurler arkadaslar
ne yapmaliyim ben ne diyeyimde bu cocuk eve gitsin evde dursun, ne desem ben buraya evde durmaya gelmedim zaten hep calisiyorum diyor bukadari hakkim diyor :/
~normalde sevgilim yurtdisindayken ben evden disari ciktigimda arkadaslarimla bulusmak icin 100 kere arar, gitmemi istemez, kiskanir, delirir... simdi kendisini hep geziyor
bu mubarek gunde yorum yapan herkesten Allah razi olsun tesekkurler arkadaslar
Son düzenleme: