Sizce yanlis mi dusunuyorum

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Sevgilim normalde yurtdisinda calistigi icin tatile geldi neredeyse her gun bulustuk, sevgilim yanimdan ayrilir ayrilmaz arkadaslarina kostu hep eve gitmek bilmedi, bagirdim kizdim tatli dille soyledim ne yaptimsada devam ediyor ben buraya evde durmaya gelmedim, sana zaman ayiriyorum en degerlim sensin ama arkadaslarimlada cikmaya ihtiyacim var diyor. Her gun mu cikmak zorunda birazda evde dursun. Bugun mesela gorusmuyoruz az once aradi arkadaslariyla kahve icecekmis, aksama yine bulusurlar .. ben sinirden oluyorum
ne yapmaliyim ben ne diyeyimde bu cocuk eve gitsin evde dursun, ne desem ben buraya evde durmaya gelmedim zaten hep calisiyorum diyor bukadari hakkim diyor :/
~normalde sevgilim yurtdisindayken ben evden disari ciktigimda arkadaslarimla bulusmak icin 100 kere arar, gitmemi istemez, kiskanir, delirir... simdi kendisini hep geziyor

bu mubarek gunde yorum yapan herkesten Allah razi olsun tesekkurler arkadaslar

Son düzenleme:
akıllı kadın sevgilisini serbest bırakır, daha akıllı bir kadın ise sevgilisini serbest olduğuna inandırır.

sevgilin haklı bütün sene çalışmış. şimdi gezsin tozsun karışma bence

ben dışarı çıkarmıyorsam sen çıkmayacaksın kuralı işe yaramaz erkeklerde
hatta istedigi her şeyi yapar ama bak hiç bişey yapmıyorum diye seni inandırır
kız arkadaşım izin vermiyor, bu gece sizinle içmeyecegim diyen erkek gördün mü sen hiç :)
senin yapman gereken istedigin her şeyi yapıp onun karışmasına müsaade etmemek
böylelikle cocugun yıllık iznini de burnundan getirmemiş olursun

Sadece erkek arkadaşlarıyla mı çıkıyor canım, niye bu kadar sorun yaptın. Bence kavga etmene gerek yok, senin yapacağın o yurt dışındayken sana çıkma gitme derse bu olayları öne sürmek. Kimse kimseyi eve kapatamaz sonuçta, o nasıl istediği gibi dışarı çıkıyorsa sende çıkarsın.

evde oturup napıcakki sizden öncede bı hayatıvardı hasret gıderıyordur bukadar takılacak bişi yok dediği gibi size zaman ayırıyorsa sıkboğaz etmeyın bence

Ne yapayım da "bu çocuk eve gelsin vs." demişsiniz,o sizin çocuğunuz değil ve sizde onun annesi değilsiniz..adamı biraz rahat bırakın bence,adam 16 günün 14 ünü sizinle geçirmiş:ssz: sadece siz yoksunuz,ailesi ve arkadaşları da var bunu unutmayın..

bence aranıyorsunuz....:19:
bu kadar baskı ne demek yahu...14 gün sizinleymiş daha ne istiyorsun...bırak adam gezsin tozsun...sıkboğaz ettikçe sen kaybedersin...
erkekler baskıya gelemez unutma....ve sen baskı uyguladıkça o aksini yapacaktır bunu da bil...birde anlamadığım şu...evde durmasını neden istiyorsun...? sen onun annesi misin? adam seni ihmal ediyormu? hayır 14 gün senleymiş...
eee sorun ne o zaman??? bu kadar sıkboğaz edersen buraya gelip çok ağlarsın ilerde....

bu mubarek gunde yorum yapan herkesten Allah razi olsun
cok sagolun kizlar sayenizde kendimi biraz frenleyebiliyorum simdi galiba:)))

amin sizndende razı olsun ALLAH boşuna kendını strese sokma bu erkeklere çok fazla değer verdiğini bile belli etmıyceksın sen üsteledikçe adamın dahada çok gezesi geliyordur

birbirinize vakit ayırıyormuşsunuz ne güzel e bırak sonrasında da arkadaşlarıyla olsun hatta sende ol evde oldukça kuruyo insan çık gez dolaş arkadaşlarınla ,birbirinize anlatacak şeyleriniz olsun , ;)

Sevgili arkadaşım, burada bazen üyelerin eşleri, sevgilileri için yazdığı beni benden çok seviyor, bana tapıyor vs. şeyleri okuduğumda çok üzülüyorum. Böyle hisler insanı büyük hayal kırıklıklarına götürür. Biz kadınlar(genellikle), bir erkeğin bütün dünyası olmak istiyoruz, içimizdeki onaylanma ve sevilme ihtiyacı öyle büyük ki tatmin edilmesi çok zor. Hayatımızdaki erkeğin bize biçtiği değer sanki bizim ederimizmiş gibi çırpınıyoruz. Umduğumuz gibi sevilmeyince yıkılıyoruz, sevildiğimize inandığımızda ilişkiyi korumak için adamın boğazına yapışıp, sevgisini ispatlaması için didiniyoruz. Kimimiz kıskançlık krizleriyle boğuşuyoruz, kimimiz adamın arkadaşlarıyla, ailesiyle, işiyle, hobisiyle yarışıyoruz. İnan ki, kimse kimsenin herşeyi olamaz. Sağlıklı insanların kurduğu ilişkiler insanların kendini özgür, huzurlu, mutlu ettiği ilişkiler. Sen kendi dünyanda mutlu olacaksın ki ilişkinde rahatça aksın gitsin.

ben içini ferahlatamıycam canım çünkü ben de çok benzer bi durumdayım. nişanlımın arkadaşlarındanefret ediyorum valla. misal şu an 4-5 erkek yazlıktalar ve ben evde oturuyorum sinir oluyorum. arkadaşlarına doyamamış erkekler sevgili bulmasın evlenmesin bence.

Siz disari ciktiginizda 100 kere ariyormus, kiskaniyormus, gitmenizi istemiyormus. Siz tamam, peki, sen nasil istersen mi diyorsunuz? Arkadaslarinizla cikmiyor musuz, cay kahve icmeye, alisverise, yemege veya ev ortaminda takilmiyor musunuz? Eger sevgiliniz yüzünden bunlari yapamiyorsaniz, sirf O üzülmesin diye sosyal olmuyorsaniz bunun zararini sadece siz görürsünüz. "Kusura bakma sen yoksun diye kendimi eve kapatamam, benim de bir cevrem var. Ben kendime ve sana yakismayacak hic bir davranista bulunmam, gittigim-geldigim ve ölcüm bellidir" diyebilirsiniz. Ben gitmiyorsam sen de gidemezsin otur evde demeniz sizin de farkinda oldugunuz üzere bir ise yaramiyor.

Bence sende biliyorsun yaptiginin kapris oldugunu canim. İkinizde ayri ayri bireylersiniz ayri ayri hayatlaribiz arkadaslarniz var. Ne munasebet ben kimle ne zaman gorusecegmin çetelesini mi tutturacagim adama? Ayarimi biliyorum neticede. Arada bi guven problemi yoksa kesinlikle yanlis yoldasin sakinlesmelisin derim.

şu erkekler ayrı kızlar ayrı diyolar ya çıldırıyorum :47:
nasıl bi zihniyet hangi devirde kalmış akılları anlamıyorum ve hiç bi şekilde erkeklerin üstünlüğünü kabul etmiyorum,eşit olunduğunu savunuyorum...

Konu sahibi arkadaşım... sen aynı şeyi yaptığında sana kızıyor sorun çıkarıp izin vermiyorsa seninde kızman ve izin vermemen çok doğal hakkın bence... inat için misilleme için yapmadığın sürece sorun yok bana göre... sonuçta onun hakkıysa,seninde arkadaşlarınla olman,zaman geçirmen hakkın öyle değil mi??

kizlar saat su an 3:33, sevgilim bu aksam evden 20:30'da cikti az once 2:30 gibi uyandim aradim neredesin diye arkadastayiz hala dedi(bir arkadasin evindeydiler erkek erkege bu aksam) ben cildirdim tabi agzima geleni soyledim kapattim
yarim saat sonra aradi acmadim sanirim 15inci defada falan actim evdeyim simdi dedi ozurler, soz vermeler birdaha olmayacak diye
ayrilmak mi istiyorsun gez rahatla istedigin gibi ayrilalim bile dedim hersey dedim agzima ne geldiyse, alttan aldi suclu tabi

sinirden oluyorum uyku yok bana bu gece, hem istemedigimi bilip hem nasil bu saate kadar disarida durabilir birdaha gec kalmayacagim soz veriyorum diyor, ama ben inanmiyorum sozune cok sinirim bozuk kizlar:(

Back
X