sizce yanlış mı yapmışım kızlar ??????

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
merhaba arkadaşlar biz kendi aramızda akraba olanıda var yani uzaktan yakından arkadaş tanıdıkta var aramızda gün yapıyoruz 3 senedir kendileri bende 2 senedir yapıyorum..işin tuhaf tarafı 2 gün önce günüm vardı iyi hoş güzel yedik içtik herkes çocuğu felan gelmiş paralıydı paralar toplandı 45 dk.sonra felanda gittiler herkes evine toplanda baya bi iyi bir para toplanıyordı yani yazmayaym hani net olarak ben mutfaktayken toplamış 2 arkadaş paraları ben görmedim evin ortsında birisi verdi tamam diye bende aldım kıvrıktı kağıt paraydı ve bozukluklarda var onlarda dışarıdan yemekte söylüyoruz onun parası herkes yediğini kendisi ödüyor neyse bende aynı dürülü kıvrık bir şekilde komidinin çekmecesine koydum çıktım bir dahada hiç girmedim odaya çocukjlar girdi çıktı odaya anneleri girdi odaya çocujlarına bakmak için ama hiç ben kuşkulanmadım birinden bile ki hepside girdi diyeme yani bazıları işte...sonra gittiler daha evime kimse girmemişti bile yani küçük bir kızım var onunda boyu o komidine ulaşmıyor o bahçede oynuyordu bende etrafı bir toparladım paraları da alıyım diye vardım ki bir baktım paranın tm yarı ama yok anlam veremedim bu işe hiç ama hiç aklıma birinin alacağı gelmediki alsa hepsini alırdı sanırım çocuklar yaptı dağılmamış öyle saçılmamıştı komidin neyse kızlar eltmi hemen ardım oda gündeydi böyle böyle oldu deim hemen 2 dk.arabayla geldi gösterdim oda yanlış toplanmıştır bir karışıklık olmuştur meraketme arayalım bir toplayanlara soralım dedi bende çekindim doğrusu kızlar ama yanlış anlaşılır diye ama sonra ikna oldum aradım toplaynalardan birini oda ben saymadım ama tamdı felan dedi..kafam çok karıştı yaaaa?????eltimde diğer toplayan atkadaşada sorayım ben dedi rama dedim ama o aradı sordu konuştu sonrada beni istemiş tel.bende konuştum nereye felan koymuştun muhabbeti vs.oldu işte hepsi şimdi öğrendi paramın olmadığını :((((ve dün bana geldiler hepsi birlikte üzülmüşler tabi bende çok üzüldüm ama paraya değil bu duruma nereye gitti bu paralar ?????

arkamdan da yok işte niye aramış çok ayıp etmiş felandiye bana kızmışlar ama ben para almışlar çalmışlar demek istememiştim ki :((((

evime elincede izah ettim durumu keşke dedim hiç aramasydım kızlar ne bileyim dedim hatta eltim dedi ben ısrar ettim oyüzden aradı dedi yoksa o aramıyacaktı feelna muhabbeti oldu ve ben çok üzüldüm kendi evimde kendi paramla rezil olmuş gibi oldum sanik ibana göre onlar haklı ben haksız gibi oldum :(((hepsi yemein billah ettiler ben almadım çocuğum almamış felan diye ki defalarcada dedim önemli değil tmm gitmiş artık para çıkacak varmış diye bir ton dil döktüm kimseyi suçlmak istemedim ben felan diye ama :(((

tabiki soracaksın en doğal hakkın kimsenin alınmaya gücenmeye hakkı yok sıkma canını..keşke paranı daha emin biryere koysaydın kötü olmuş..

arkamdan da yok işte niye aramış çok ayıp etmiş felandiye bana kızmışlar ama ben para almışlar çalmışlar demek istememiştim ki :((((

Paran kayboldu ki soruyorsun, bu durumun ille de ima barındırması gerekmez.

Hem ben komşularının yerinde olsam, durumun benle ilgisi yoksa, sormandan rahatsızlık duymazdım, neresi ayıp ki bunun anlamadım?

evet canım keşke en azından içim rahat olurdu ama işte .(((
tabiki soracaksın en doğal hakkın kimsenin alınmaya gücenmeye hakkı yok sıkma canını..keşke paranı daha emin biryere koysaydın kötü olmuş..

evet canım hani bir lf varya yarası olan gocunur diye ben sordum diye ben haksız duruma düştem evime gelinip yani bir afra tafra yapıldı :(((
Paran kayboldu ki soruyorsun, bu durumun ille de ima barındırması gerekmez.

Hem ben komşularının yerinde olsam, durumun benle ilgisi yoksa, sormandan rahatsızlık duymazdım, neresi ayıp ki bunun anlamadım?

sormak en doğal hakkın canım kimse boşuna kırılıp darılmasın
umarım paran bir şekilde sana geri döner:31:

En güzeli böyle durumlarda parayı/ altını iyice sayıp kimsenin zan altında kalmasına mahal vermeden güvenli bir yere kaldırmak.

Hem insanoğlu çiğ süt emmiş , çoluk çocuk da evde cirit atıyor.

Neyse olan olmuş; aldırma sen kimsenin afra tafrasına.

yanlis yapmamissiniz tabiki soracaksiniz...

ama en iyisi gün sahibi odadayken verilip sayilmasi,sonucta dalginlik olur eksik para verilebilir..sonucta gün bu yani ev sahibinin yaninda toplanip verilmesi gerekiyor diye düsünüyorum

her ne olursa olsun parayı saymadan almamak ve vermemek lazım hemde alan verenın yanında sayacak kı karışıklık olmasın...zan altında kımse kalmasın..

uçurmuşlar paranı ama kım yaptı?

çok kötü bir durum işin içinden çıkmak zor kımseyı kırmadan bulman lazım ama nasıl olcak?

evet canım haklısın bu konuda ki bende topladığım oldu böyle günlerde saydım kuruşu kuruşuna eline verdim toplayan kişi saymamılş ama herkesten aldım diyor herkeste verdik diyor ama paranın yarısı :(((
yanlis yapmamissiniz tabiki soracaksiniz...

ama en iyisi gün sahibi odadayken verilip sayilmasi,sonucta dalginlik olur eksik para verilebilir..sonucta gün bu yani ev sahibinin yaninda toplanip verilmesi gerekiyor diye düsünüyorum

canım kimseyi kırmamaya çalıştım zaten çalınmış kayboılmuşl diye değil para acaba aksik mi ki karışıklık mı oldu ki diye sormak için aradım hepsi sonra geldi yazdım zatende yeminbillah ettiler ama para yok yine işte .(((
her ne olursa olsun parayı saymadan almamak ve vermemek lazım hemde alan verenın yanında sayacak kı karışıklık olmasın...zan altında kımse kalmasın..

uçurmuşlar paranı ama kım yaptı?

çok kötü bir durum işin içinden çıkmak zor kımseyı kırmadan bulman lazım ama nasıl olcak?

aslında çok ortalık bir yer değil çünkü hep koyarım oraya para ama işte nasıl oldu anlamadım anlamda veremedim?
En güzeli böyle durumlarda parayı/ altını iyice sayıp kimsenin zan altında kalmasına mahal vermeden güvenli bir yere kaldırmak.

Hem insanoğlu çiğ süt emmiş , çoluk çocuk da evde cirit atıyor.

Neyse olan olmuş; aldırma sen kimsenin afra tafrasına.

inşallah canım çok sağol :(((
sormak en doğal hakkın canım kimse boşuna kırılıp darılmasın
umarım paran bir şekilde sana geri döner:31:

Back
X