Sizce yanlış mı yaptım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi TADE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yaşadığımı ve dr söylediğini yazıyorum.üstelik internette o kadar bilgi kirliliği varki anlatamam.

geçen sene göz damarım çatlamış ve gözüm kıpkırmızı olmuştu.ne olduğunu bilmeyince internette araştırma yaptım aman allahım neler yazıyordu,hatta kör olunur diye yazıyordu.telaşlandık.yaşadığımız yerde göz dr randevu alamadık.apar topar yakın ildeki göz hastanesine gittik.dr telaşımızı anlayıp hemen aldı muayeneye.derdimizi anlatınca gülmeye başladı.önemli değil,olabilir.hatta bundan sonra ara ara yaşayacaksın dedi.2 damla verdi gönderdi.gerçektende ara ara oluyor.en son 15 gün önce yaşadım.gözümü tamamen kapladı ama artık korkmuyorum:34:

konu sahibide sizin yorumdan sonra bulaşacağı için istemedim demeye başladı.neyse :50:

Ay Allah askina, Konunun basinda da yazmistim zaten ama neyse.

Yegenime sabah 9`dan aksam 8`e kadar bakmam gerekiyordu.
Uykusuz kalsam ölmezdim dogru, ki zaten kaldim önemli olan o degil zaten.
Yalnis yaptim, özür de diledim kabul edip etmemesi ablama kalmis.

Ama bencillik yaptigimi düsünmüyorum, korktum iste kizimada bulasir diye.

sizin ilk mesajınızda böyle birşey yokki. Uykusuz kaldığınız için reddettiğinizi anlatıyor gibisiniz. Buradaki arkadaşlar bademcik bulaşıcı dedikten sonra kızıma geçer diye korktum diyorsunuz. Kimseyi ikna etmeye ihtiyacınız yok. İçiniz rahatsa sorun yok ama konu açtığınıza göre belli ki değil.

Kardeşim bana böyle bir şey yapsa, diyeceğim tek şey "iki kahve içip akşama kadar uykusuz kalmayı göze alamadın mı?" olur. Kimseyi yargılamak için söylemiyorum ama bir anne hangi hastalığın bulaşıcı olduğunu hangisinin olmadığını bilmeli. Her hastalığın değil tabi de, bunlar sık görülen şeyler. O hastalık bulaşıcı olsa ablan zaten sana baktırmayı teklif etmezdi bence.
Bunları geçeyim, sizin bileceğiniz işler. Ama sabah mesaj hiç olmamış. Aradığınızda açmıyorsa size dönüş yapmasını bekleyebilirdiniz? Ya da getirirse çocuğuna yine de bakmanız gerekebilirdi. İş yerleri belli sonuçta, ben çalışmıyorum ama annemden biliyorum. Çok tolerans göstermiyorlar. Belki iş yerinde sorun yaşadı... Ablanıza üzüldüm.

Ablan bence sonuna kadar haklı:50:
Üstelik kızı hastaymış sen anne yarısı degil misin
Hem kabul ediyorsun sonradanda bakamam diyorsun
Yarı yolda bırakıyorsun kadını
Kendini ablanın yerine koymalısın bence
Zaten gönülsüzmüssünde hastalık bulaşır diye
Bir günden ne olacaksa

ablalar doğaları gereği kardeşlerini daima sırtlarında taşımaya alışıktırlar
iş bi nebze kardeşe düştüğünde de kaçacak köşe ararlar..

maalesef hoş bir olay olmamış arkadaşım
yukarıda yazdıklarım da benim yaşadığım bi olayı özetlediği icin yazılmıştır..
kırılan kalp eskisi gibi olmaz ama sana kolay gelsin..

Birşey soracağım, siz ev hanımımısınız? yoksa bebeğiniz küçük diye doğum izninde filanmısınız?

Ablanız sonuna kadar haklı. Önce tamam bakarım diyorsunuz sonra mesajla özür dilerim bakamam. İlk aradığı zaman söyleseydiniz bu kadar kırılmazdı kendini size göre ayarlamıştır. Size güvenmiş ama ablanızı yarı yolda bırakmışsınız. İnsanlar en çok ihtiyaç duyduklarında en çok güvendiklerine giderler. Teyze anne yarısı demektir. Kendi çocuğunuz kadar ablanızın çocuğu da önemli olması gerekir. Şu an bahanelere sığınıyorsunuz yok hastalık bulaşırdı falan. Üzgünüm ama yaptığınız hiç hoş değil.

yanlış yapmışsın canım.ablana tamam demişsin sonra sözünde durmamışsın.açıkcası ablanın yerinde bende olsam kardeşime kırılırdım.bir günden birşey olmazdı yiğenine bakabilirdin
böyle zamanlarda insan kardeşinden yardım istemeyecekte kimden isteyecek:26:özür dileyip gönlünü almalısın ablanın:31:

Konu sahibi kendiside vicdanen rahatsız oldu sanırım ,hep üzülürdüm keşke kız kardeşim olsaymış diye demekki yersizmiş :)))

Back
X