Sizce yanlıs mı yaptım

Damla_2689

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
88
10
8
29
Biraz da takıntı dışında gerçek konumu paylasmak istiyorum:( erkek arkadasımla 2 bucuk yıllık bir iliskim var.bol kavgalı ama sevdigim bi iliskiydi:( Bundan 1 ay önce bi gece cok sarhos oldu ve o gece baskasıyla konustugunu anladım bir sekilde ama o inkar etti ben inanmadım ayrıldım sinirden.. Daha sonra o barısmaya calısmadı.. Sonra bi sekilde konusmaya basladık ben dayanamadım ve bulustuk benden biraz zaman istedi..Kabul ettim cünkü sanki onu o sıralarda onsuz olamıycak gibiydim.. 1 hafta sonra barıstık.Telefonundan o sarhos oldugu gece baska bir kızla konustugunu gördüm kız benim tanıdıgım biriydi bi sekilde kıza sordurdum baska bir arkadasım aracılıgıyla kız da kısa bi seydi uzamadı falan dedi..ama sonra ögrendim ki bir iki kıza daha mesaj atmıs benimle beraberken o sarhos oldugu gece :( bu beni cok üzdü cünkü onu cok seviyodum asırı sarsıldım..Bir sekilde onu affettim ama icim hicc rahat degil sizce aldatmıs mı sayılıyor ve ben affetmekle yanlıs mı yaptım cok kötü hissediyorum..

Biraz da takıntı dışında gerçek konumu paylasmak istiyorum:KK43: erkek arkadasımla 2 bucuk yıllık bir iliskim var.bol kavgalı ama sevdigim bi iliskiydi:KK43: Bundan 1 ay önce bi gece cok sarhos oldu ve o gece baskasıyla konustugunu anladım bir sekilde ama o inkar etti ben inanmadım ayrıldım sinirden.. Daha sonra o barısmaya calısmadı.. Sonra bi sekilde konusmaya basladık ben dayanamadım ve bulustuk benden biraz zaman istedi..Kabul ettim cünkü sanki onu o sıralarda onsuz olamıycak gibiydim.. 1 hafta sonra barıstık.Telefonundan o sarhos oldugu gece baska bir kızla konustugunu gördüm kız benim tanıdıgım biriydi bi sekilde kıza sordurdum baska bir arkadasım aracılıgıyla kız da kısa bi seydi uzamadı falan dedi..ama sonra ögrendim ki bir iki kıza daha mesaj atmıs benimle beraberken o sarhos oldugu gece :KK43: bu beni cok üzdü cünkü onu cok seviyodum asırı sarsıldım..Bir sekilde onu affettim ama icim hicc rahat degil sizce aldatmıs mı sayılıyor ve ben affetmekle yanlıs mı yaptım cok kötü hissediyorum..

daha 19 yaşındasın
16,5 yaşında o insanla çıkmaya başlamışsın
en mutlu, en neşeli, en deli dolu (kötü anlamda değil) geçirmen gereken dönemleri bir sarhoş oldu diye hemen başka kızlara sarkan, ardından seni arayıp sormayan biriyle harcamak niyetindesin
sen söyle, doğru mu yapmışsın?

önce kendine saygı duyacaksın ki başkaları da sana saygı duysun
eğer senin kendine duyduğun saygı bu ise bu adam sana daha neler neler yapar

Haklısınız.. Bu olayın üstüne cok neden neden diye sordum hem kendime hem ona.. son zamanlarda bana o kadar kötü davranıyodun aramız o kadar kötüydü ki egomu tatmin etmeye calıstım dedi..o bunları söylerken ben aglıyordum tabiki :( belki de bunun olması gerekiyordu akıllandım artık falan demeye basladı bunlar cok mu basit cümleler bilemiyorum ki hemen inanıyorum her seye bu huyumdan nefret ediyorum..

Biraz da takıntı dışında gerçek konumu paylasmak istiyorum:KK43: erkek arkadasımla 2 bucuk yıllık bir iliskim var.bol kavgalı ama sevdigim bi iliskiydi:KK43: Bundan 1 ay önce bi gece cok sarhos oldu ve o gece baskasıyla konustugunu anladım bir sekilde ama o inkar etti ben inanmadım ayrıldım sinirden.. Daha sonra o barısmaya calısmadı.. Sonra bi sekilde konusmaya basladık ben dayanamadım ve bulustuk benden biraz zaman istedi..Kabul ettim cünkü sanki onu o sıralarda onsuz olamıycak gibiydim.. 1 hafta sonra barıstık.Telefonundan o sarhos oldugu gece baska bir kızla konustugunu gördüm kız benim tanıdıgım biriydi bi sekilde kıza sordurdum baska bir arkadasım aracılıgıyla kız da kısa bi seydi uzamadı falan dedi..ama sonra ögrendim ki bir iki kıza daha mesaj atmıs benimle beraberken o sarhos oldugu gece :KK43: bu beni cok üzdü cünkü onu cok seviyodum asırı sarsıldım..Bir sekilde onu affettim ama icim hicc rahat degil sizce aldatmıs mı sayılıyor ve ben affetmekle yanlıs mı yaptım cok kötü hissediyorum..
Dalga mı geçiyorsun? Basbayağı aldatmış ayol... Ayrıl gitsin...

Aslında şöyle.. Benim kuşkulandıgım sırada birkaç gülücük öpücük varmıs :( ben ayrıldıktan sonra devamı gelmis diger kızlarla.. Gercekten seviyorum ve ayrılıcak gücü kendimde bulamadım.. Kendime nasıl söz gecirebilirim :(

Ben de icimden diyorum ki biz ayrıldıktan sonra yapmıs yapıcagını belki ayrılmasaydım devamı olmazdı.. Ayrılmamak icin kendi kendimi ikna etmeye calısıyorum salak salak ama olmuyor sanırım :(

Aynen öyle.. Zaten o kadar agladım ki kilo verdim resmen uyuyamadıgım geceler oldu o kadar hayal kırıklıgına ugradım beni düsündüren bir sans daha vermek cok mu kötü.. Belki mutlu olurum bundan sonra bir daha olursa tamamen koparıp atarım falan filan.. Böyle düsünceler gelip gidiyo..Keske hiccc sevmeseydim :(

yanlış yapmışsın ama madem çok seviyorum bi şans daha vericem diyosun ısrarla. o zaman bu son şansı olsun. ona da söyle eğer tek bi hatasını daha görürsen, tek bi kez daha sevilmediğini, aldatıldığını hissedersen hemen o ilişkiyi orda sonlandıracağını söyle. ve bu şansı değerlendiremezse öyle de yap. ömrünü daha fazla harcama.

Zaten tek bir kere daha olursa aynısı hicbir seyi düsünmem..bu his gecicek mi acaba yavas yavas unutucak mıyım bu seyi bilmiyorum.acaba tekrar güvenebilicek miyim :(

"Aldatmismi sayilir?" sorusunun cevabini sen cok iyi biliyosun.
Ama senin umit ettigin burda birilerinin cikip " bu aydatmaya girmez, ayrilma sevgilinden, vicdaninda rahatlaya bilir" demesini bekliyosun.
Ama bunu sana kimse soylemiycek...

Back
X