Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istedim.Eşimin eski bir arkadaşı var eskiden aynı mahallede oturdukları bir kız.5 yıl önce bu sokaktan taşınmışlar.Nasıl söylesem mahallenin erkeklerini birbirine düşürmüş bir gün bir erkekten daha sonra başka bir erkekten hoşlanan bir tip.Erkekler çok büyük kavga etmiş bu kız yüzünden.Daha sonrada ailesi taşınmak zorunda kalmış çok karışık bir durum.Ama eşim çok çapkın biri olduğunu söylüyor eşimden yaşça büyük.Neyse sorun bu değil de bu kız eşimin eski facebookunu eklemişti bende kavga ettim eşimle bu kız yüzünden.Eşimin umurunda değil bu kız ''silersen sil'' dedi sildim sonrada eşimin facesini dondurdum.Daha sonra yeni bir facebook açtım ikimizede bu kız beni ekledi kabul ettim.(Sizce sileyim mi? )Aradan 3 gün geçti eşimin facebookunu açıp baktım onuda eklemiş yahu.Daha sonra eşimin ağzından mesaj attım ''bir daha beni ekleme'' diye.İşin kötü tarafı kızın listesinde eşimin kardeşleride ekli.Ve bu mesajı yazdığımdan eşimin haberi yok olsada çok korkuyor benden zaten eli ayağı dolaşır kavga çıkacakdiye kıskançlığımı biliyor.Bu tip kadınları anlamıyorum o kişi evlenmiş gitmiş ne diye eklersin ben hayatta böyle birşey yapamam.Çok mesafeliyim bu konularda arkadaşım evlenmişse bile selam vermem eşi rahatsız olur yanlış anlar diye.Bu nedir anlamadım sizce öyle yazmakla hata mı ettim.Bana anormal geliyor böyle şeyler birde kız güvenilmez bir tip.Bu derdim var köşesine girdikçe paranoyak oldum dünyada neler olup bitiyor.Nasıl insanlar var gelde güven hadi.Bana göre değil evlendikten sonra bir kadının bir erkeğin arkadaş olması.Sizce yanlışmıyım.? Kusura bakmayın baya imla hatası yaptım farkındayım hoş görün lütfen 

Son düzenleme: