Sizce yanlış mı ?

şu facebook hesabını ne açtım nede açtırdım.madem kıskanıyorum eşimi elin kadınıyla kızıyla aynı listede görmek istemiyorum, sevdikleriyle akrabalarıylada zaten telde görüşüyor, neden açıyımki tek çözüm bu. gereksiz bir karmaşaya gerek yok.yok kim kimi ekledi yok eşimi biri mi dürttü yok eşimin resmini bilmem kimin kızı beğendi..çümkü orda sınır yok özgürce neden sen beni ekledin diyemiyosun duvar yok önünde yada seçme şansın yok.gereksiz sokakta görsen selam vermez görmezden gelir yolunu değiştirir orada can ciğer kuzu sarması oluyorlar.bencede iyi yapmışsın silmekle boşver yorma kendini canım iyi olmuş

şu facebook hesabını ne açtım nede açtırdım.madem kıskanıyorum eşimi elin kadınıyla kızıyla aynı listede görmek istemiyorum, sevdikleriyle akrabalarıylada zaten telde görüşüyor, neden açıyımki tek çözüm bu. gereksiz bir karmaşaya gerek yok.yok kim kimi ekledi yok eşimi biri mi dürttü yok eşimin resmini bilmem kimin kızı beğendi..çümkü orda sınır yok özgürce neden sen beni ekledin diyemiyosun duvar yok önünde yada seçme şansın yok.gereksiz sokakta görsen selam vermez görmezden gelir yolunu değiştirir orada can ciğer kuzu sarması oluyorlar.bencede iyi yapmışsın silmekle boşver yorma kendini canım iyi olmuş

Bende öyle normalde kullanmıyorduk taaki evlenene kadar yurtdışına geldim herkes merak etti eşimi felan evlendiğimiz duyurduk bilmeyenlere.Zaten çokta kullanmam facebooka girmem bile 10 tane arkadaşım var eşimin facesinde babası var birde ben varım arkadaş olarak.Ama ne münasebetse bu kız musallat oldu dondurdum hesapları şimdi gereksiz yere kavga etmeyelim diye.Elin kızı yüzünden daha da açmam başımıda ağrıtmam hem.Valla bu facebook ne illet birşey.

:9::9::9: Hesap silinebiliyormu dondurmanın dışında bilmiyordum bunu...Bu arada benim kadınımın resmini koymuşsun Dünyanın en güzel kadını '' Türkan '' :kkk::kkk::kkk:
hesabi kalıcı olarak silmek istiyo musun gibi bişey vardı en son. uzun zamandır girmiyorum face e. editledim hatta emin olmadığım için. bende bayılırım ama bubikoğlunu daha çok severimmmmm

Back
X