- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
her şeyi açıkça anlatmak istiyorum.28 yaşındayım anne baba sevgisinden mahrum büyüdüm.zaten ayrılar başkalarıyla evliler.ben annemde kaldım ama her gün yeterince burnumdan getirdi babamın ona çektirdikleri yüzünden.ben lisede öğretmenim şu anda.neyse konuya gireyim.biriyle tanıştım yurtdışından bangladeşten biri.ben evlenip ayrıldım o hiç evlenmemiş zaten daha 22 yaşında üniversitede kendi ülkesinde hatırı sayılır bir üniversitede bilgisayar mühendisliği bölümü okuyor.
biz tanıştık bir sitede ve sevgiye aç olan ruhum ona kapıldı.
daha önce de tanıştıklarım olmuştu internette ama çoğunun beklentileri farklıydı bu öyle değil.aramızda saf temiz bir sevgi olduğuna eminim.ve kendi ülkesinde üniversiteyiş bitirmeye benim ülkeme gelmeye burada benimle yaşamaya razı ailesiyle de konuştum annesi babası kardeşleri...din yönünden engel yok o da müslüman.evlenip ayrıldığımı biliyor söyledim."senin kalbinin temiz olduğuna inanıyorum ve geçmişin inan umrumda değil.zaten islam da boşanmış bir bayanla evliliğe kötü bakmıyor.' dedi.
inanır mısın şu ana kadar karşıma çıkan erkekler bana bunu söylemedi geçmişin umrumda değil cümlesi kendimi o kadar değerli hissettirdi ki.
şimdi o türkçe öğrenmeye de başladı.sürekli irtibat halindeyiz.
sizce sevgi açlığından yanlış bir adım mı atıyorum yoksa bu insanla mutlu bir evliliğim olabilir mi? ona karşı içinde yoğun duygular olduğunu hissediyorum.sizin de değerli fikirlerinizi almak istedim.çevrenizde var mı yabancıyla evlenip mutlu olan? peki türkiyede iş bulabilen?
cnm ikisi içinde yzde 50 yzde 50 diyebiliriz.anladığım kadarıyla hiç karşılıklı gelmemişsinz.kameradan görüşüosunuz sanırım.sen şimdi duygularını rahat rahat yaşa keyfini çıkar.karşılıklı gelince isteyedebilirsin istemeyedebilirsin.uzaktan kamerayla çok farklı yakınında çok farklı çnkü.ben sana keyfini çıkar diyebilirim sadece çok düşünme.yüz yüze ne zmn geleceksiniz varmı bu aralar böle bi plan.bu arada yabancılarda rahat rahat iş bulabilior evlensen çokta mutlu olursun.bunlara takılma sen:)