sizce yanlışmı düşünüyorum

yanlış yapıyorsun seni sevdiğimi biliyorsun seni asla aldatmadım aldatmamda dedi bende mutluluklar dedim bitti

1- doğru düzgün tanımadığı biri için tutupta size özür diletmek ne demek !!!!!
2-bu şekilde arkadaş vs. yazıştık konuştuk ne var ki deyip basitleştireceğine, hiç konuşmasın ne gereği var.

hiç hoş bir durum değil.

Oyunun adını merak ettim açıkcası.

Bi ara evde oturduğum için can sıkıntısından böyle online bi oyun oynamıştım.

Gerçi çözene kadar sıkıldım da ama sizin anlattığınız gibi bi kaç olay benim oynadığım oyunda da olmuştu.

Söylediğiniz söz her ne kadar hoş olmasa da

erkek arkadaşınızın sizden özür dilemenizi istemesi anlamsız.

Siz çocuk musunuz ki size yapmanız gerekenleri söylüyor.

Kaldı ki erkek arkadaşınızda pek masum değil.

Bence iyi olmuş bittiği sanal alemden pek hayır gelmez, sen gerçek hayata bak..

Yaşınız kaç acaba? Sanal aleme fazla takılmamak çok önemsememk lazım..
Aklıma takılan siz o kıza(or...) dediniz,onun öyle olduğunu nerden biliyorsunuz ?Bilmiyorsanızda neden dediniz,bir erkek için mi
Biz bayanların en büyük kötülüğü bu işte,yine birbirimize yapıyoruz..

Amann kızlar ablalar,çok dikkat edin o oyuna.
Neler neler dönüyo bilseniz ,bende oynuyodum bi ara bıraktım.
Evli erkekler o oyunda kızlarla konuşyo ve aldatıyo eşini,eşini de kandırıyo oyun işte falan diye.
Kızlar da biliyor eşi,sevgili olduuğunu hiç rahatsız olmuyolar.
Aman dikkat edin nolur oradaki kızlar istisnalar hariç çok fena .
Durmadan erkeklere yeşil ışık yakarlar vs. neler neler var daha.
Sırf o oyunda eşya alabilmek için evli erkeklere kamerada soyunan kızlar var.

öncelikle yaşlarınız ufak diye düşünüyorum.
evlenmek gibi mevzuları ağızda daha bu yaşlarda sakız etmek ne kötü. evliliğin ne olduğunu, ne şekilde gerçekleştiğini, nasıl yürüdüğünü bilecek olgunlukta bir insan mısınız? karşınızdaki öyle mi sizce? bu yaşında bu olgunlukla verdiği karar ve sözlerin inanılırlığını sorgulayamayacak kadar toysunuz siz de. bahsettiğiniz sıkıntıları da daha gerçek bir ortamda ilişki yürüterek halledebilirsiniz. çıkın gezin, dolaşın. skypelar oyun siteleri, kalkın o bilgisayarın başından sahile gidin, yemek yiyin, sinemaya gidin. temeli daha güvenli ve gerçek şeyler yaşarsanız, sorunlarınız da daha gerçek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…