Sizce yapabilirmiyim?

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Arkadaslar gece 12 den once uyumayan gunduzleride ben yanina yatmazsam yarim saat 1 saatte uyanan yaramaz bir bebisim var calismak istiyorum ama asgari ucretede bebegimi birakip gitmeye degmez diye dusunuyorum kpss calisip iyi bir maas alirsam bebism icin gerekli sartlari saglayabilirm calisirken diye dusunuyorum 6 ay kaldi sinava baslasam bu yaramaz bebisle basarabilirmiyim sizce. benm durumumda olan varmi

Yazarak anliyorsan yazarak calis ama minik minik notlar al sadece.
Bir konunun ozetini yazarak cikarmak sana faydadan cok zamanini daraltir. Hem bebegin de vaktinden calacak.
Kpss yazarak yapamazsin su asamada. Ve 2012den bu yana cok zaman gecmis bi cok seyi unuttun. Yani demek istedigim o zaman aldigin puana guvenmeyip sifirdan baslarsan basarili olursun.
Dur sana kendi tecrubelerimden tavsiye vereyim:)))))
Calistigin yer sabit olsun mesela midafirin girmedigi ya da oturmadiginiz oda. Orda bi kose yap kendine kitaplarin notlarin orda dursun. Minik minik notlar yazabilirsin puf noktalari falan.. bunlar hep orda gozunun onunde dursun saga sola duvara filan yapistir. Yazarak calisma aliskanligini sadece bu yonde kullan.
Ornegin bi konu calistin hemen testini coz farkli farkli kaynaklardan. Konular ilerledikce yine coz bu bahaneyle konu tekrari yap. Yazarak calismaktan daha kalici olduguna inanamayacaksin.
Ben boyle kazandim:))
Insallah kazanirsin:)

Yazarak anliyorsan yazarak calis ama minik minik notlar al sadece.
Bir konunun ozetini yazarak cikarmak sana faydadan cok zamanini daraltir. Hem bebegin de vaktinden calacak.
Kpss yazarak yapamazsin su asamada. Ve 2012den bu yana cok zaman gecmis bi cok seyi unuttun. Yani demek istedigim o zaman aldigin puana guvenmeyip sifirdan baslarsan basarili olursun.
Dur sana kendi tecrubelerimden tavsiye vereyim:)))))
Calistigin yer sabit olsun mesela midafirin girmedigi ya da oturmadiginiz oda. Orda bi kose yap kendine kitaplarin notlarin orda dursun. Minik minik notlar yazabilirsin puf noktalari falan.. bunlar hep orda gozunun onunde dursun saga sola duvara filan yapistir. Yazarak calisma aliskanligini sadece bu yonde kullan.
Ornegin bi konu calistin hemen testini coz farkli farkli kaynaklardan. Konular ilerledikce yine coz bu bahaneyle konu tekrari yap. Yazarak calismaktan daha kalici olduguna inanamayacaksin.
Ben boyle kazandim:))
Insallah kazanirsin:)
Tsk ederm tavsiyene uyup deneyecegim insallah olur

Back
X