tıpık erkek modelı ıste sorumsuz rahat bı erkek modelı yanı sebep aramaya gerek yok bence o yaptıgnın farkında dahı degıldır yada farkındaysa bıle ona gayet normal gelıyodur canım bu ılgısızlıgı.. ılıskının basında tum erkekler cok ılgılı olur ama senı garantıye aldıgını anlayınca bırakır herseyı dagıtır yanı sen sebep ararken o normal hayatına devam eder yanı.. ama sana karsı kaba konusmasına takıldım o kufur hıc hos degıl hele evlenecegını soyleyen bı erkegın dememesı gereken bı laf yanı ben hakaret de etsem benım sevgılım bana tek kelıme etmez kaldıkı oyle bı soz dıyecek yanı saka olarak gerızekalı demesıde hos degıl o ne oyle yaa odun erkeklerden nefret edıyorum gercekden yaa yontmak gerek odunları...:mymeka:
canim aynen,iliskimiz'den önce cok cabaladi,ben hep reddettim,tatli sözler,romantik tavirlarla kandirdi,en basta her sey cok güzel gidiyordu,beyaz atli prensim diyordum hep kendi kendime,ama aylar gecti,adam degisti,böyle bi macoluk havasi geldi,artik sevgiliyiz ya tabi beni elde edince bi degisti bi degisti sorma,dedim bu adam böyle degildi ya,ne oldu ki anlamadim....
Neden durup duruken bitirmek istesin ki anlamiyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?