Sizce yaptığım mantıksız mı

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
herkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey

değişik takılar alayım
sırf görüntü olsun
sonra bozdururuz fikrinde olman cok mantıksız kusura bakma

bu zamanda 50 bın tl yı ıstesen evlenınce ha deyince biriktiremezsin
paran dursun neden harcayacaksın ki
nişanlına da o paradan asla asla bahsetme

herkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
bence o paraya dokunmayın soylemeyın bıle ılede ev vs alırsanız kullanırsınız hatta arabanız yoksa araba alın bır tane , karsı taraf gorgulu ınsanlarsa takarlar bırseyler elbet , ama sızın kendınızın alıp takıp takıstırmanız görgüsüzlüğün dik alası olur ayıp olur ve hiç hoş olmaz.

Hemen bozdurmayı düşünmüyorum ama karşı taraftanda da öyle çok çok bir takı geleceğini zannetmiyorum Çünkü sevgilim çoğu şeyi kendisi yapacak birikmişiyle ev almayı düşünüyor bu paradan haberi olsa belki de ev için isteyecek bende diğer arkdaşalrıamda görüp özeniyorum bende şıkır şıkır dolaşmak istiyorum Yeni gelin gibi

Düğünden sonra en fazla bir veya iki tane al. Sakın o parayı çarçur etme çok pişman olursun. Karşı tarafa da bahsetme o paradan hiç bahsetme

Hemen bozdurmayı düşünmüyorum ama karşı taraftanda da öyle çok çok bir takı geleceğini zannetmiyorum Çünkü sevgilim çoğu şeyi kendisi yapacak birikmişiyle ev almayı düşünüyor bu paradan haberi olsa belki de ev için isteyecek bende diğer arkdaşalrıamda görüp özeniyorum bende şıkır şıkır dolaşmak istiyorum Yeni gelin gibi
15-20 gr lık bilezik al 4 tane 12 bine falan halledersin ama kolye bileklik falan hiç girme o tarz takılar çok zarar ediyo ama 50 binin hepsine takı falan çok abartma bence

Back
X