• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce yaptıgım yanlış mı:(((

sen bundan gocunmayan birisin öyle alismissin.bosver opuver ya. arkadasin dedigi gbi copp diye opulmuyo sonucta. ceneni koyuyorsun.
ne kaybedeceksin. eskilere gore el opmek ve opturmek saygidanmis. devam etsin gitsin..

bende sevmem aslında hoş bişey değil bence ama boşver sen böyle devam et çok büyütülecek bişey değil ki bu yani kafana taktığına değmez... yok istemem diyosan yavaş yavaş bırak alışkanlık yaptıysa kayınvalindende filan zorlarına gider bi gün öp bi gün öpme :KK48::KK48::KK48: mesela...

Slm arkadaşlar.ben normalde tanıdgım yaşı buyuk insanlarla karşılasnca görüşünce hemen eline uzanp elini öpen bir insanm.iki yllk evlym 22yaşndaym suan.evlendgmde kaynbabam elni vermez kaynvaldem hemen dkerdi elini.ama snra kaynvalidem adama ne demişse baktm kmseye elini öptürmeyen adam daha ben yaklaşmadan (sadece bana) ellerni kaldryo hemen kaldrmasalar ben zaten öpcem ama onlar öyle kaldrnca insan içinden gelerek öpemiyo.eşmde dedi sende öpme sadece bayramlarda öpersn.dün akşam yne görüştük yne ellerni kaldrdlar bende elni öpmedm sarlp yanaktan öptüm.bi gelnleri daha var o hiç öpmez ona bşi demem yorum yapmam.düşüncem şu o öpmedgi için onlarda bana öptürerek egolarınımı tatmn ediyo.kendnizi benm yerme koyun ve szce dogru olan ne söyleyn lütfen. Şmdiden teşekkür ederim.(baziları yanlş anlamş düzelttim umarm bu kez dogru anlatablmşmdr)
Sendeki bu El öpme merakindan olmasin

Yanlis anlasilmasin bu arada ben ZORLA kismindaN bahsediyorjm .insan saygisindan oper büyük diye oper de size noluyo hemen uzativeriyosunuz

Back
X