• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yaş farkı avantaj mı dezavantaj mı?

pembeayna

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
37
0
16
Isparta
arkadaşlar merhaba, size bişey danışmak istiyorum . ben 91 liyim benimle ilğilenen 86 lı bir sınıf arkadaşım var . bende on tamamen boş sayılmam , ilğisi , sahiplenmesi hoşuma gidiyo. Ama daha 2 ay önce 3 yıl süren bi ilişkim bitti belkide suan onun boşluğunda olduğum için bana hoş geliyo bu durum bilemiyorum sizce napmalıyım ? Bide bu arkadaşımın daha önce hiç kız arkadaşı olmamış aramızda bişeyler olursa onun ilk kız arkadaşı olucam. bu durumda benim aklımı biraz karıştırıyo ben yeni bi ilişkiden cıktım ama o daha önce hiç bi ilişki yasamamış bu aramızda sorun olur mu diye ve 86 lı yaşı baya ileride ve hiç kız arkadaşı olmamış size bu durum avantaj mı dezavantaj mı bilemedimmm :(

arkadaşlar merhaba, size bişey danışmak istiyorum . ben 91 liyim benimle ilğilenen 86 lı bir sınıf arkadaşım var . bende on tamamen boş sayılmam , ilğisi , sahiplenmesi hoşuma gidiyo. Ama daha 2 ay önce 3 yıl süren bi ilişkim bitti belkide suan onun boşluğunda olduğum için bana hoş geliyo bu durum bilemiyorum sizce napmalıyım ? Bide bu arkadaşımın daha önce hiç kız arkadaşı olmamış aramızda bişeyler olursa onun ilk kız arkadaşı olucam. bu durumda benim aklımı biraz karıştırıyo ben yeni bi ilişkiden cıktım ama o daha önce hiç bi ilişki yasamamış bu aramızda sorun olur mu diye ve 86 lı yaşı baya ileride ve hiç kız arkadaşı olmamış size bu durum avantaj mı dezavantaj mı bilemedimmm :(

Canım hiç bulaşma bence gez toz, şuan kendini bir boşlukta hissediyorsun ondan hiç bulaşma.Kafanı topla tekrar hata yaparsın yoksa.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmış olup, başlık içeriği yansıtmadığı gerekçesiyle değiştirilmiştir.

91liyim 87li sözlüm vardı bir hafta öncesine kadar. Yaş farkı gayet ideal bence.
Ama şuan onunla görüşme derim boşluktan ona sarmış olacaksın çünkü.

Uzun süreli ilişkinin ardından hemen yeni bir ilişkiye başlanmamalı. İnsan önce acısını yaşamalı, kendisine zaman vermeli, hayatına yalnız devam edebilmeli.

Sizde bu kadar az zamanda yeni bir ilişkiyi, sorumluluk almayı tekrar düşünün bence. Boşlukta olduğunuz için ona sarıyor olabilirsiniz.

Çiflerin arasında çok uçuk olmadığı sürece yaş farkı olmalı diye düşünüyorum, kimi zaman bu avantaj bile olabiliyor.

Yaş farkı diyince ciddi bir farktan bahsedeceksin sandım bende :)
5 yaş hiç sorun edilecek bir yaş farkı değil öncelikle.
Ama asıl sorun ondan hoşlanıp hoşlanmadığını kestirememişsin tam olarak. Hissettiğin boşluktan bahsetmişsin.
Yerinde olsam bir süre birliktelik yaşamam kimseyle.
Çünkü bu kişiyle de olumsuz şeyler yaşarsan daha kötü hissedersin kendini.

Back
X