- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
- Konu Sahibi nutellaa32
Merhaba hanimlar konuya hemen girecegim abimi evlendiriyoruz sorunum yengemle ilgili suphelerim. Gecen mobilyalarini aldik cok sukur avangard tarzında simdi o da kendi yengesinin mobilya istediginden bahsetti ama avangard sevmez o chester filan alir 5-6 bin tl ye isi kapatirlar ruhu fakir onun dedi ki bana cok garip geldi bu sozleri cunku ilk once kendi de chester koltuklara bayilirdi sonra nedense vazgecmisti ama niye yengesini ezikledi anlamadim 5-6 bin tl az para mi kizlar bu devirde boyle bi tepeden bakmalara falan basladi pahali esyalar alininca kotu dusunmek istemiyorum ama aklimda soru isareti kalmiyo degil. Ikinci konu ise altina hic onem vermedigini fazlasini yapmasi icin abimin kendisini zorlamamasini soylemis ama gecen abimle konustuklarinda trabzon set takılır bizim tarafta demis yani ustu kapali trabzon set istemis yengemi cozemiyorum ona nasil yaklasmamiz lazim mesele pahali seyler istemesi de degil celiskili davranmasi onem vermedigini soyleyip boyle davranmasi umarim anlatabilmisimdir derdimi yorumlarinizi bekliyorum tesekkur ederim şimdiden