• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yengem nasil biri?

Bana annem soyledi kizim yengen trabzon istemis sanirim diye bende sasirdim cunku yengemle birgun konustugumda altinin hic onemli olmadigini soylemisti anneme net bi cevap veremedim napcaz filan dedi ama sanirim onlari zorlayacak bi durum bu ama hayirlisi olsun insan kimseye mahcup olmak istemez oglan evlendirirken

Sizce yengem nasıl biri ?

-Bence , boş muhabbeti olan sevimsiz biri.

Sizce ne yapalıyım ?

-Bence , hiçbir şey.

Pembis pembis olacak simdi onun evi. Helanin bile fotosunu cekip her gun binlerce kez begeni alacak.

Bir fincan kahve ve bir bardak suyun envai cesit fotografini cekip sunum prensesi de olacak.

Kocasinin bi tanesi olurken plastik kasalarda meyvesi kuruyemisi olue muhtemelen.

Belki ayaklarinda tuylu terlik bile olur.

Bir prenses kolay yetismiyor, bu cabalar hep ondan.

Merhaba hanimlar konuya hemen girecegim abimi evlendiriyoruz sorunum yengemle ilgili suphelerim. Gecen mobilyalarini aldik cok sukur avangard tarzında simdi o da kendi yengesinin mobilya istediginden bahsetti ama avangard sevmez o chester filan alir 5-6 bin tl ye isi kapatirlar ruhu fakir onun dedi ki bana cok garip geldi bu sozleri cunku ilk once kendi de chester koltuklara bayilirdi sonra nedense vazgecmisti ama niye yengesini ezikledi anlamadim 5-6 bin tl az para mi kizlar bu devirde boyle bi tepeden bakmalara falan basladi pahali esyalar alininca kotu dusunmek istemiyorum ama aklimda soru isareti kalmiyo degil. Ikinci konu ise altina hic onem vermedigini fazlasini yapmasi icin abimin kendisini zorlamamasini soylemis ama gecen abimle konustuklarinda trabzon set takılır bizim tarafta demis yani ustu kapali trabzon set istemis yengemi cozemiyorum ona nasil yaklasmamiz lazim mesele pahali seyler istemesi de degil celiskili davranmasi onem vermedigini soyleyip boyle davranmasi umarim anlatabilmisimdir derdimi yorumlarinizi bekliyorum tesekkur ederim şimdiden
yatirim icin istiyordur altini deyin gecin

Uff ne gıcık işler bunlar yaa. Kız da ne yapsın, koltukla bardakla sınıf atlamaya çalışan bi güruh var, ya dahil olacaksın ya dışlanacaksın :)
Ayrıca bahsettiğiniz mobilya türüne baktım da (bilmiyordum) ne fena şeyler var, bu yasta evi orta sınıf babaanne evine çevirmek de nedir? Kasabalılık zor zanaat.
Bence sizi ilgilendirmez, parasını siz ödemediğiniz sürece yani. Karışmayın böyle geyiklere.
Sevgiler,

Bana annem soyledi kizim yengen trabzon istemis sanirim diye bende sasirdim cunku yengemle birgun konustugumda altinin hic onemli olmadigini soylemisti anneme net bi cevap veremedim napcaz filan dedi ama sanirim onlari zorlayacak bi durum bu ama hayirlisi olsun insan kimseye mahcup olmak istemez oglan evlendirirken

bana cevap vermemişsiniz ama gerçekten dediğim gibi bütçenizi açıkça söyleyin.ben gelinimi karşıma aldım.kızım bak ben takı için 15.000 tl ayırdım.bütçem bu,ne istersin diye sordum.takmayacağım nasıl olsa dedi.yatırım için,bilezik aldık.hatta set istemedi.ama ben sonradan, adettendir diye bir set de aldım.

güzellikle söyleyince,oluyor bazı şeyler.

bana cevap vermemişsiniz ama gerçekten dediğim gibi bütçenizi açıkça söyleyin.ben gelinimi karşıma aldım.kızım bak ben takı için 15.000 tl ayırdım.bütçem bu,ne istersin diye sordum.takmayacağım nasıl olsa dedi.yatırım için,bilezik aldık.hatta set istemedi.ama ben sonradan, adettendir diye bir set de aldım.

güzellikle söyleyince,oluyor bazı şeyler.
kusura bakmayin gozumden kacmis olabilir bu fikrinizi anneme soyleyebilirim onlarin anlasmasi lazim tesekkur ederim

senin yengenin yaptığı biraz köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeyim olayına benzemiş. başta istememiş sonradan istiyor :işsiz:

Uff ne gıcık işler bunlar yaa. Kız da ne yapsın, koltukla bardakla sınıf atlamaya çalışan bi güruh var, ya dahil olacaksın ya dışlanacaksın :)
Ayrıca bahsettiğiniz mobilya türüne baktım da (bilmiyordum) ne fena şeyler var, bu yasta evi orta sınıf babaanne evine çevirmek de nedir? Kasabalılık zor zanaat.
Bence sizi ilgilendirmez, parasını siz ödemediğiniz sürece yani. Karışmayın böyle geyiklere.
Sevgiler,
Maddi anlamda disarda kalmayi tercih ederim tabiki ama ben genel anlamda celisliki bi insan midir ona nasil yaklasiyim diye fikir danismak istedim sevgiler :)

Yengenizi memnun etmek gibi bir gaye ve çabanız olmasın bence. İçinizden ne geliyorsa ve maddi durumunuz neye izin veriyorsa o kadar yapın. Size başkasını çekiştiren, başkasına da sizi çekiştirir. Ne yaparsanız yapın yaranabileceğinizi sanmıyorum. Tavsiyemle en azından boşa kendinizi yıpratmamış olursunuz.

Sen gelin olsan görümcenin böyle konu açmasını ister miydin bende altın sevmem ama Trabzon set alırdım ve asla satmaya kıyamam hala bayılıyorum insanların tercihlerine saygı duyalım ve fazla iç işlerine karışmayalım olur mu

Ailenin durumu varsa alırlar, şayet abin alacaksa da İkisi borç altına girip alacaklar, takılma. Karışma,, hiç düşünme!

Ve bunu düşünerek, kendini üzme. Yengene kötü davranma. Abini seviyorsan, yengeni de seveceksin ;)

Konu kaynana değilde gelinler olunca yorumlar hep aynı. :confused: " Sanane bundaaaan karışma işlerine. "
Tamam konu sahibi sende gidip geline laf söyleme tabiki ama gelinin "gelinlik!" mertebesine ulaştıktan sonra sorun çıkartacağı ayan beyanda ortada.

Maddi anlamda disarda kalmayi tercih ederim tabiki ama ben genel anlamda celisliki bi insan midir ona nasil yaklasiyim diye fikir danismak istedim sevgiler :)
Bence bu iyi kötü insan göstergesi değil. Hatta sizin için iyi bile, kendini size sevdirmeye çalıştığına göre bayağı ciddiye almış demektir. Tatlı etmeye çalışmış kendini, kim bilir düğün öncesi ne kafalar yaşıyor :)

Sadece abiyi ilgilendirmez. Para kimden çıkarsa onu ilgilendirir.
Aile bütçesi olduğu için gayet de sen de müdahil olabilirsin.
Ayrıca az yesin de kendi trabzon setini kendi alsın. Yuh artik yazık ailelere aç mı gezsin bu insanlar geline altın almak için.

Back
X