bu konu yarama tuz basar gibi oldu
4 yıllık evli
yim evliliğimin ilk yılı eşimle bir bebek sahibi olmak için erken diye bekledik sonra gördükki bebeğimiz olmuyor maalesef2 yıl uğraştık ve allahıma çokşükür şuan6 aylık bir kızım var bu süreçte çok zorluklarçektik maddi yönde şuan 1,5 ay oldu eşimin memleketinden istanbula annemlerin yanına göçtük iş arıyorum şükür eşim hemen buldu çalışıyor eşyalarımızda gelecek hayırlısıyla ben işe başlayınca evimizi ayıracaktık neden mi anlatıyorum bunları günüm geçeli 10 gün oldu 3 test yaptım sonuç negatif ama içim içimi yiyor ben okadar uğraşmışım bebek istemenin anne olmak istemenin ne demk olduğunu biliyorum yaşadım ve gördüm şuan annemler yardımcı oluyor eşimin ailesinin kendilerine faydaları yokki bize olsunlar olduki ben hamile kaldım biz ne yapıcaz aldırsam vebalini ödeyemem o yükün altına giremem diyorum nasıl kıyarım okadar istedim biri geldi ötekine yok mu derim diyorum diğer yandan eşimin aldığıyla mümkün değil geçinemeyiz bir bebek daha dünyaya getirsem şuan ne yaparız,beni böyle hamile kimse işe almaz geri dönsek dönemeyiz memlekette iş yok borç var annemlerde nereye kadar kalırız eşimde bunalıyor bu durumda nereye kadar destek olabilirlerki 2 kardeşim daha var biri okuyor anlayacağınız bitik durumdayım 1,5 yıl öncesine kadar allahım hamile olayım bir evlat ver diye dua eden ben bugün inşallah hamile değilimdir rabbim görüyorsun halimizi diye dua eder oldum ne durumdayım ben böyle diye kızıyorum kendime .he düşünseydin korunsaydın diyene korundum ama yine bir ihtimal var sanırım bende anlamadım kısacası.doğur rızkını verir rabbim demekle olmuyor evlen rızkını verir doğur rızkını verir rabbim diyen çok ama evde yine başbaşa kalıyorsunuz siz bu sorunlarla. allahım hakkımda hayırlısı ne ise onu göstersin demekten başka birşey gelmiyor şuan elimden.kendimden bazen utanıyorum aklımdan geçirmiyorum desem yalan olur aldırsammı diye eşim kızıyo hemen saçmalama nasıl yaparsın diyo durup düşünüyorum peki şuan ne yapıcaz birinin masrafını karşılamayı bırak geçinemiyoruz evimizi yuvamızı bıraktık off off anlayacağınız zor durumdayım gerçi hala kesinleşmedi hamileliğim ama strestende olabilir dedi sağlık ocağındaki ebe olmazsa kadın doğum uzmanıyla görüşücez haftaya hayırlısını ver allahım ..