hanımlar ben bu sene üniversiteye başladım ve bi vakfın evinde kalıyorum.evde sinirimi bozan kızlar var ciddi anlamda.bi de ev olduğu için herkese sorumluluk düşüyor.ben pek içlerine giremedim çok acı şeyler yaşadım sene içerisinde.ve aramızdaki mesafe büyüdü gitti...zaten çok konuşkan sosyal bi tip değilimdir de .o yüzden sene başında bi kaç arkadaşla muhabbet olsun bi konuşma olsun diye bi çok açık verdiğimi,fazla değer verip(daha yeni tanıdığım birilerine)çok şey anlattığımı kendi hakkımda farkettim ve bunun ceremesini çekiyorum.yanlarında bi şey konuşamıyorum açığımı bulur yüzüme vururlar diye .kendime olan özgüvenim zaten yok bi de mahkum gibi hissediyorum kendiöi.(biriyle aynı fakültedeyiz de)ve doğru dürüst hiç arkadaş edinemedim onun yüzünden.
yani evde de pek hoşlanmadılar benden.mesela herkes birbirine yardım ederken zor günlerinde benim sınavlarım var ve kütüphaneden akşam 11 de geliyorum.ve bir yığın bulaşık.bi de arada ders çalışmamaı bölüp onlara yemek yaptım 2 saat.sonra tekrar döndüm.resmen abartmıyorum 200-300 parça bulaşıktı sinirimden saydım.ve bana söyledikleri bu da bulaşık mı?o fün 2.3 saat bulaşık yıkadım final haftamda.ve ertesi gün bi kaç kızın başkasının bulaşığını yıkadığına şahit oldum.evde huzurlu değilim.
yarı özel yurt çıktı bana ara dönemde ama gitmedim.sizce ne yapayım?seneye çıksam mı?acaba avantajı dezavantajı ne olur.bide sil baştan beni çok tanımayan yeni arkadaşlarım olsun istiyorum şu kızdan bir an evvel kurtulmalıyım!!!!!yardım edin...
yani evde de pek hoşlanmadılar benden.mesela herkes birbirine yardım ederken zor günlerinde benim sınavlarım var ve kütüphaneden akşam 11 de geliyorum.ve bir yığın bulaşık.bi de arada ders çalışmamaı bölüp onlara yemek yaptım 2 saat.sonra tekrar döndüm.resmen abartmıyorum 200-300 parça bulaşıktı sinirimden saydım.ve bana söyledikleri bu da bulaşık mı?o fün 2.3 saat bulaşık yıkadım final haftamda.ve ertesi gün bi kaç kızın başkasının bulaşığını yıkadığına şahit oldum.evde huzurlu değilim.
yarı özel yurt çıktı bana ara dönemde ama gitmedim.sizce ne yapayım?seneye çıksam mı?acaba avantajı dezavantajı ne olur.bide sil baştan beni çok tanımayan yeni arkadaşlarım olsun istiyorum şu kızdan bir an evvel kurtulmalıyım!!!!!yardım edin...
Son düzenleyen: Moderatör: