sizce yurda çıkayım mı?ne dersiniz?!!!

doktorol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
91
0
0
İstanbul
hanımlar ben bu sene üniversiteye başladım ve bi vakfın evinde kalıyorum.evde sinirimi bozan kızlar var ciddi anlamda.bi de ev olduğu için herkese sorumluluk düşüyor.ben pek içlerine giremedim çok acı şeyler yaşadım sene içerisinde.ve aramızdaki mesafe büyüdü gitti...zaten çok konuşkan sosyal bi tip değilimdir de .o yüzden sene başında bi kaç arkadaşla muhabbet olsun bi konuşma olsun diye bi çok açık verdiğimi,fazla değer verip(daha yeni tanıdığım birilerine)çok şey anlattığımı kendi hakkımda farkettim ve bunun ceremesini çekiyorum.yanlarında bi şey konuşamıyorum açığımı bulur yüzüme vururlar diye .kendime olan özgüvenim zaten yok bi de mahkum gibi hissediyorum kendiöi.(biriyle aynı fakültedeyiz de)ve doğru dürüst hiç arkadaş edinemedim onun yüzünden.

yani evde de pek hoşlanmadılar benden.mesela herkes birbirine yardım ederken zor günlerinde benim sınavlarım var ve kütüphaneden akşam 11 de geliyorum.ve bir yığın bulaşık.bi de arada ders çalışmamaı bölüp onlara yemek yaptım 2 saat.sonra tekrar döndüm.resmen abartmıyorum 200-300 parça bulaşıktı sinirimden saydım.ve bana söyledikleri bu da bulaşık mı?o fün 2.3 saat bulaşık yıkadım final haftamda.ve ertesi gün bi kaç kızın başkasının bulaşığını yıkadığına şahit oldum.evde huzurlu değilim.

yarı özel yurt çıktı bana ara dönemde ama gitmedim.sizce ne yapayım?seneye çıksam mı?acaba avantajı dezavantajı ne olur.bide sil baştan beni çok tanımayan yeni arkadaşlarım olsun istiyorum şu kızdan bir an evvel kurtulmalıyım!!!!!yardım edin...

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer bi kaç kişi ile aynı odada kalmaktan rahatsız olmazsan çık tabi.ben 2 sene yurtta kaldım rahat edemedim 2 kız arkımla eve çıktım.sınıfından samimi olduğun kız arkadaşın yokmu bırak çekingen olmayı biraz atak ol

hanımlar ben bu sene üniversiteye başladım ve bi vakfın evinde kalıyorum.evde sinirimi bozan kızlar var ciddi anlamda.bi de ev olduğu için herkese sorumluluk düşüyor.ben pek içlerine giremedim çok acı şeyler yaşadım sene içerisinde.ve aramızdaki mesafe büyüdü gitti...zaten çok konuşkan sosyal bi tip değilimdir de .o yüzden sene başında bi kaç arkadaşla muhabbet olsun bi konuşma olsun diye bi çok açık verdiğimi,fazla değer verip(daha yeni tanıdığım birilerine)kendi hakkımda çok şey anlattığımı farkettim ve bunun ceremesini çekiyorum.yanlarında bi şey konuşamıyorum açığımı bulur yüzüme vururlar diye .kendime olan özgüvenim zaten yok bi de mahkum gibi hissediyorum kendimi.(biriyle aynı fakültedeyiz de)ve doğru dürüst hiç arkadaş edinemedim onun yüzünden.

yani evde de pek hoşlanmadılar benden.mesela herkes birbirine yardım ederken zor günlerinde benim sınavlarım var ve kütüphaneden akşam 11 de geliyorum.ve bir yığın bulaşık.bi de arada ders çalışmamaı bölüp onlara yemek yaptım 2 saat.sonra tekrar döndüm.resmen abartmıyorum 200-300 parça bulaşıktı sinirimden saydım.ve bana söyledikleri bu da bulaşık mı?o gün 2.3 saat bulaşık yıkadım final haftamda.ve ertesi gün bi kaç kızın başkasının bulaşığını yıkadığına şahit oldum.evde huzurlu değilim anlayacağınız...eve girince bile kasılıyorum.!

yarı özel yurt çıktı bana ara dönemde ama gitmedim.sizce ne yapayım?seneye çıksam mı?acaba avantajı dezavantajı ne olur.bide sil baştan beni çok tanımayan yeni arkadaşlarım olsun istiyorum şu kızdan bir an evvel kurtulmalıyım!!!!!yardım edin...

Evde kac kisi kaliyorsunuz canim 200_300 parca bulasik nasil cikiyor.Devlet yurdu cikmamis ben senin yerinde olsam ozel yurda gecerdim sonucta kaldiginiz evde para oduyorsunuz.Allah yardimcin olsun.

Bende yurtta kalıyorum yurt en rahatı inan yemek yok temizlik yok hem aynı evin içinde cins cins insanları çekmezsin hem yarıözel yurtlar otel gibi diyolar bence yurda çık en iisi.
Buarada bu vakıf evi dediğin cemaat mi??

eğer bi kaç kişi ile aynı odada kalmaktan rahatsız olmazsan çık tabi.ben 2 sene yurtta kaldım rahat edemedim 2 kız arkımla eve çıktım.sınıfından samimi olduğun kız arkadaşın yokmu bırak çekingen olmayı biraz atak ol

ya evde de aynı odada 3 kişi kalıyoruz ama ev bayağı büyük yani boş alan çok oluyor.yurt hayatını bilmiyorum.ama çevremde insanlar hep yurttan arkadaş grubu kurmuşlar. ne bileyim gerçi benim kendimi de değiştirmem lazım yani çok atak değilimdir nasıl olunucağını da bilmem pek.yeni tanıştığım insanlarla ne konşcağımı pek kestiremediğimden bazan itici oluyorum bazen de salak gibi kendimi anlatıyorum...bana tavsiyen var mı?

Evde kac kisi kaliyorsunuz canim 200_300 parca bulasik nasil cikiyor.Devlet yurdu cikmamis ben senin yerinde olsam ozel yurda gecerdim sonucta kaldiginiz evde para oduyorsunuz.Allah yardimcin olsun.

evde sabahtan bulaşık birikmişti bi de 9 kişiyiz akşam da kutlama yapmışlar üstüne inanamadım görünce!

Bende yurtta kalıyorum yurt en rahatı inan yemek yok temizlik yok hem aynı evin içinde cins cins insanları çekmezsin hem yarıözel yurtlar otel gibi diyolar bence yurda çık en iisi.
Buarada bu vakıf evi dediğin cemaat mi??

değil başka bi vakıf benzer diyelim

ya evde de aynı odada 3 kişi kalıyoruz ama ev bayağı büyük yani boş alan çok oluyor.yurt hayatını bilmiyorum.ama çevremde insanlar hep yurttan arkadaş grubu kurmuşlar. ne bileyim gerçi benim kendimi de değiştirmem lazım yani çok atak değilimdir nasıl olunucağını da bilmem pek.yeni tanıştığım insanlarla ne konşcağımı pek kestiremediğimden bazan itici oluyorum bazen de salak gibi kendimi anlatıyorum...bana tavsiyen var mı?

seni anlıyorum eskiden bende pek atak değildim sonra üniversiteye gelince değişiverdim 5 kişilik kız grubumuz oldu onu bile bn yaptım mesela. ondan evvel bir sürü gruba girdim çıktım beğenmedim kendim grup yaptım :) şaka bir yana öncelikle güler yüzlü olmalısın kendine güvenmelisin sınıfa girince gülümseyerek gir gözgöze geldiğin insanların halini jhatrını sor sınıfta birilerini gözüne kestir ve onların ders aralarında ettiği muhabbetlere katılmaya çalış olmadı ders notu iste yada okulunuzda kurslar varsa fotoğrafçılık gibi mesela ücretisz kurslar varsa onlara katıl. kendini anlatcan elbet ama onlar sorunca anlatmaya dikkat et öyle pat diye kendinden bahsetme.ç genelde ortak şeylerden bahset. napcaz sınavlarda ya şunu anlamadım ay şu hoca çok kıl falan bildiğin geyik muhabbeti işte. bnm kaldığım yurt belediye yurduydu ev giibiydi yemek bulaşık falan herşey bizdeydi ama ilk sınıfta kampüsüm yakındı arkadaşlarımı edindim 2. sınıfta kampüs uzağa gidince sınıfta edindiğim kız arkadaşlarımla çıktım yurda bu nedenle yemek bulaşık pek sorun olmadı. yani oluyor tabide yakın olduğun için çok dert etmiyorsun. ahyatın tadını çıkarmaya çalış. üniversite yılları en güzel yııllardır unutma

wakıf ewi derken cemaat evi mi bende 2 yıl o evlerde kaldım çekmediğim kalmadı en son aparta çıkmıştım kişi kalıyoduk her kafadan bi ses bence yurt daha mantıklı çünkü evdeki sorumluluklar olmuyo yurtta bulaşık temizlik vs. gibi. ama yurt temizlik ve yemekler açısından da bazen iyi olmayabilir bence sen kalanlara sor memnunlarsa yurdu dene vakıf olayına gelince onlar menfaatlerine göre davranır en ufak bi terslikte sana sırt çevirirler sölüyüm canm

sanki beni aralarında istemiyorlar gibi hissediyorum.mesela herkes kapalı ben açığım diye mi diye düşünmüyor da değilim ama yakıştıramıyorum da.ya lütfen ne yapmalıyım gerçekten de beni çıkarmaya mı çalışıyorlar da be n anlamıyorum??????

neden yurtta rahat edemedin peki!?

ben biraz huyluyumdur geç kalkarım ışıkta seste uyuyamam gürültüde ders çalışamam falan o nedenle yurttan eve çıktık. bizim yurtta ev gibiydi zaten ama odada kız arkadaşımla birlikte kalıyoduk baktık olmuyo yurttaki arkadaşlarım sınıf arkadaşımdı zaten hep beraber eve çıktık bnm yüüzmden oldu biraz yani :)

seni çok iyi anlıyorum.
ben 4 yıl devlet yurdunda kaldım.
kesinlikle en iyisi yurt.
kimssye karşı sorumluluğun yok.
sadece yatağını toplasan bile odandakilere yeter.
zaten uyumlu biri olduğun belli yazdıklarından.
durma o evde daha fazla.

seni çok iyi anlıyorum.
ben 4 yıl devlet yurdunda kaldım.
kesinlikle en iyisi yurt.
kimssye karşı sorumluluğun yok.
sadece yatağını toplasan bile odandakilere yeter.
zaten uyumlu biri olduğun belli yazdıklarından.
durma o evde daha fazla.

teşekkür ederim canım ama bilmiyorum acaba yurda çıktığım pişman olur muyum mesela ben kimsenin yanında telefonla konuşamam .ne bileyim yurtta eşyalar kayboluyormuş ben de hafiften dağınık sayılırım nasıl olur yurt hayatı bilmemiyorum.sen rahat mıydın yurtta ...

sınıfında yurtta kalanlara sorsana hem muhabbet edip yakınlıkta kurarsınız belki bi taşla iki kuş :)

ben biraz huyluyumdur geç kalkarım ışıkta seste uyuyamam gürültüde ders çalışamam falan o nedenle yurttan eve çıktık. bizim yurtta ev gibiydi zaten ama odada kız arkadaşımla birlikte kalıyoduk baktık olmuyo yurttaki arkadaşlarım sınıf arkadaşımdı zaten hep beraber eve çıktık bnm yüüzmden oldu biraz yani :)

yani zaten sen çevrene sözünü dinletebilen bi insansın her yerde mutlu olabilirsin beni fazla kimse takmadığından çok huzursuz yaşıyorum....ve senin gibi insanlra da hep özenmişimdir:)

Son düzenleme:
Bence yurda çık anlaşmadığın tipler tabi olucaktır ama yatmadan yatmaya gidiyosun yurda bir de artık devlet yurtları da gayet konforlu

tatlım evde kalmak iyidir daha rahattır eğer ev arkadaşlaırın iyiyse daha temizdir falan fistan amaaaaaaaa
ev arkadaşlarınla anlaşamzsan vay o zman haline o ev varya işgence gibi gelir sana....
ben senin yerinde olsam favri davranmazdım oturur ev arkadaşlarımla bi çay saati düzenlerdim:) ve orda konuşurdum kızlar bend ebu evde yaşıorum ve istenmediğimi hissediyorum benimle ilgili bi problemi olan varı diye? ben mutlu diilim şu anda ve bi evde biri mutsuzsa bu bulaşıcıdır derdim:) konuş önce bi ama hepsiyle aynı anda lütfen söleyin ne eksik ne fazla diye önce problemlerini konuş
çünkü yurda gittiğindede problem yaşıcaksın ve konuşcaksın zorundasın!!! bi yerden başlaman lazım o evde kalmıcaksan bile konuş arkadaşlarınla aş kendini senin içinde deneyim olur:)) bi yerden ayrılırken sorunlarla ayrılma sorunlarını çözerek ayrıl...
eğer kızlarla konuşman iyi geçerse ve bi ortak nokta bulabilirseniiizzzzzzz o evde kalmaya devam et

yok eğer baktın anlaşamıosun konuşmada yada ortak karara vardın ama gene bi cacık olmıcak yurda çık
yurtada kaldım evdede ama en rahat hangisiydi? yurttu bence
yemek biraz problem oldu ama ben çok yemek seçmeyen bi tipim

odadakilerle çok muhabbet etmekki cıvımasın sonra sözün geçmio
sadece kendi eşyalarını temiz düzenli tut bide yatagını topla bu kadar:)
diyelimki odada sorun yaşıosun yatmadan yatamaya gidebilirsin ama evde öle diil:)) o eve giriosun mecbur
yurt daha özgürdür eve göre daha pistir ama zamanla bağışıklık geliştiriosun:))
bide yurtta kalınca ister istemez açılıosun yırtlılıosun :)

Back
X