sizce yurda çıkayım mı?ne dersiniz?!!!

5 sene yurtta kaldım ve çok da mennumdum .
Arkadaşlarım da çok iyiydi şansıma ki hala görüşürüm çoğuyla.
Yemek, temizlik derdi yok .
Keyfime baktım sadece diyebilirim.

Canım bence yurda çık 6 sene orada çok zor yaşarsın bu derslerinide etkiler. Bende üniversitede devlet yurdunda kaldım çokta memenundum arkadaşlarımda çok iyiydiler sağolsunlar. Hem yurtta odadakilerle anlaşamasan bile başka odadakilerle aran iyi olur yer değiştirebilirsin ayrıca bencede sadece yatağını kendi eşyalarını toplasan yeter. Evde öyle olmuyor başkalarınında arkasını toplamak zorunda kalıyorsun. Kalan çok arkadaşım vardı ve çoğu yurtlara geçti.

Canım bence yurda çık 6 sene orada çok zor yaşarsın bu derslerinide etkiler. Bende üniversitede devlet yurdunda kaldım çokta memenundum arkadaşlarımda çok iyiydiler sağolsunlar. Hem yurtta odadakilerle anlaşamasan bile başka odadakilerle aran iyi olur yer değiştirebilirsin ayrıca bencede sadece yatağını kendi eşyalarını toplasan yeter. Evde öyle olmuyor başkalarınında arkasını toplamak zorunda kalıyorsun. Kalan çok arkadaşım vardı ve çoğu yurtlara geçti.

ya yurtta çamaşır banyo tuvalet vb. şeyler nasıl oluyor bi bilgin var mı?

Bende yurtta kaldım. Yurtta kalıp rahat edemeyenleri anlamıyorum. Fazla mı rahatına düşkünler bilemedim. Benim Kalsığım Yurt Kredi Yurtlar Kurumu Idi. 8 kızdık. HErkes Farklı Telden Çalardı. AMa Odada Kimse Kşmseye Karışmazdı. Sigara Içmek isteyen Koridora Çıkar, Herkes Istediğini Oda Dışında Yapardı. Odada Hiç Bir Saygısızlık Yaşamadık. Yemek Hazır Temizlik Her Zaman Yapılıyordu. Hafta Sonları Eve Geldiğim Için Çamaşırda Sorun Olmadı. Sadece Sınav Zamanları ders Çalışmak Biraz Sıkıntı Olurdu, Onuda Şehir kütüphanesine Giderdik Yada Evde Olan Arkadaşlarımızda Çalışırdık. Ama Sen Yinede Düşün. Inş Hakkında Hayırlısı olur

Bizim zamanımızda oda arkadaşları Aynı Bölümden oluyordu. Gece Eğitiminde Olanlar Gececiler Ile Kalırdı. Hem Yurtta Aynı Bölümden Arkadaşlar Olduğu Zaman Sınav Zamanları Rekabet oluyor Bak O Çalışıyor Bende Çalışayım Oluyorsun. DErs Notu Lazım olduğu Zaman Hemen Alabliyorsun.

Back
X