• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce zemin mi hazırlıyor

Ecedolly

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-17
Puanlar
16
Ben 1 haftadır biri ile buluşuyorum 1 bucuk aydırda konuşuyorum buluşmalarımız eğlenceli geçiyor sürekli beni el üstünde tutuyor tabii bunu başlarda her erkek yaptığı için çok g. tumu kaldırmadım fakat günler ilerledikçe bana daha da yakınlaşıyor ailesini tanıtıyor kendini gizli saklı tutmuyor ben iş yerinde calısırken tanıstık ve beni iş yerinde iş arkadaslarımızdan da gizlemedi yolda bir keresinde karsılasmıstık durduk sohbet falanda ettık yani yine de bir değerim varmış gözünde gibi hissediyorum bir de şey bilmiyorum ama derler ya erkekler bir kızı severse öpmekten bile çekinir ki bence öyle sadece bugün de buluştuk dudağıma küçük bir buse kondurdu daha ilerisi yok ben onunla iken masum davranıyorum önceden ilk buluşmalarda öpüştüğüm oluyordu ama böyle bayağı zaman geçip sonradan sadece en fazla bunu yaşamamız güzel geldi yavaş yavaş tadında ileride böyle biri cinsellik de düşünür mü zemin hazırlar mı bilmiyorum sizce

Haklısınız bir insanı tanımak için en az 3 6 ay gerekiyor ama insan yine de bir bağlanmak için sebep arıyor cok teşekkür ederim

Daha çok erken. Seven erkek tam tersi öyle bir ister ki senin aklın şaşar. Sevdiğine kıyamaz seven erkek diye bir şey yok.
Bu ‘kıyamamak’ ne demekse artık herkes diline dolamış. Karşılıklı olan özel bir an sonuçta adam bana niye kıyıyor olsun.

Ben 1 haftadır biri ile buluşuyorum 1 bucuk aydırda konuşuyorum buluşmalarımız eğlenceli geçiyor sürekli beni el üstünde tutuyor tabii bunu başlarda her erkek yaptığı için çok g. tumu kaldırmadım fakat günler ilerledikçe bana daha da yakınlaşıyor ailesini tanıtıyor kendini gizli saklı tutmuyor ben iş yerinde calısırken tanıstık ve beni iş yerinde iş arkadaslarımızdan da gizlemedi yolda bir keresinde karsılasmıstık durduk sohbet falanda ettık yani yine de bir değerim varmış gözünde gibi hissediyorum bir de şey bilmiyorum ama derler ya erkekler bir kızı severse öpmekten bile çekinir ki bence öyle sadece bugün de buluştuk dudağıma küçük bir buse kondurdu daha ilerisi yok ben onunla iken masum davranıyorum önceden ilk buluşmalarda öpüştüğüm oluyordu ama böyle bayağı zaman geçip sonradan sadece en fazla bunu yaşamamız güzel geldi yavaş yavaş tadında ileride böyle biri cinsellik de düşünür mü zemin hazırlar mı bilmiyorum sizce
Seven erkek Öpmekten bile çekinir deyip 1 haftada öpmüş sizi işte. Cevabı siz vermişsiniz zaten :rolleyes:

Erkekler neden sevdiğini öpmekten bile çekinsin yahu? Kaba olacak özür dilerim ama .mına bile koyarlar sevince gayet de ldldldldl. Kimi insanlar için cinsellik romantik sevgi içermeyebilir ama romantik sevgi cinsellik içerir. En azından fiile geçirilmese bile arzuyu içerir. Böyle çekinir kıyamaz falan gibi saçma arabesk fikirlerin arkasında cinselliğe dair önyargılar yer alıyor. Çekinmek kıyamamak vs hepsi hastalıklı fikirler. Bazen bazı insanların cinsellik yaşamamak için prensipleri veya dini gerekçeleri vs vardır ben katılmasam da saygı duyarım ama orda da prensipleri için kendisini dizginlemek vardır, çekinmek veya kıyamamak falan değil. Bayağı zaman da geçirmemişsiniz zaten bi hafta geçirmişsinizzz

Ya ne bileyim bana önceden hep öyle dendiği için artık öyle geliyor haklısınız

derler ya erkekler bir kızı severse öpmekten bile çekinir ki bence öyle sadece bugün de buluştuk dudağıma küçük bir buse kondurdu daha ilerisi yok

Bu klişeler bitti sanıyordum. Seven erkek arzular, sevişmek ister, kadınıyla bir bütün olmak ister tabiki. "Dokunmaz, ellemez,öpmez" falan efsane bunlar. Acele etmeyin, akışına bırakın. Daha tanımak için çoook erken.

Bu klişeler bitti sanıyordum. Seven erkek arzular, sevişmek ister, kadınıyla bir bütün olmak ister tabiki. "Dokunmaz, ellemez,öpmez" falan efsane bunlar. Acele etmeyin, akışına bırakın. Daha tanımak için çoook erken.
Siz ne güzel ifade etmişsiniz ben ayı gibi yazdım haha

nasıl el üstünde tutuyor mesela napıyor?

Yorumlara bakarsak seven erkek kıyamaz demek yanlış anlaşılmış gibi. Seven daha doğrusu beğenen erkek, kadını kaybetmemek için hata yapmamaya, mevcut durumu riske atmamak için daha temkinli davranır. Bu cinsellik istemediği anlamına gelmez. Şu da bir bir gerçek beğenmeyen yada amacı sadece cinselik olana adamlar kaybetmekten korkmadığı için daha dürtüsel davranıyor sonuçta hata yaparsa da pek te önemli değil onun için.

Biraz argo olmuş ama yazdığınız şey çok doğru:) sizin de kankiniz olan çok sevdiğim bir üye @Lyanna Mormont i buraya davet ediyorum. Güzel fikirlerini okumak isterim kraliçe. 😁✨
Seven erkek niye öpmeye kiyamasin ayol. Asıl sevince insan öpmeye doyamaz. Ünlü Türk düşünürü Tarkan'in bile sarkisi var, öp öp öp doyamadim diye.

Adam bana "lya seni seviyorum o yuzden opemem sevisemem" dese boyle aşkın izdirabini seveyim derim ahdhd

Ha şu boyutu olabilir. Gercekten hoşlanıyorsa ve karsisindakinin daha mesafeli durdugunu görüyorsa urkutmemek, ustune gitmemek icin kendini tutuyordur. Ama o da adamin davranislarindan anlasilir.

Benim biri vardi anlatmisimdir. Bir bulusmamizin finalinde öptü, sonrakilerde öpmedi. Ben de bekliyorum ki öpsün. Adam öpmedikce ben adamdan soğudum ahshd çek öp be adam, daha once opmussun, yeni gelin gibi ne naz yapıyorsun :D

Geçen arkadaşımın NİNESİ anlattı onlar da gelenek varmış erkek evlenmek istediği kızı tutup öpermiş evlenmek zorunda kalırmış öptüyse öptü sanki tutup s niye evlendiysem bu adamla diye bak babaannesi diyorum. Bence asıl seni arzulamayan adamdan kork sonra evlenince süpriz çıkar

Seven erkek öpmeye bile kıyamıyorsa(!) bu evli bacikolarımız ne yapıyor ses verin :rolleyes:
Yani acımıyor çatır çutur kıyıyor, o bana kıyınca ben de altta kalmayıp bir tur ona kıyıyorum. Böyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz jdhdjsjddjbd
Ya konu sahibi 1 haftada ne el üstünde tutması? 1 haftada ne ailesi? Biraz alçaktan uç bak.

Back
X