- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Ya ben enistemi soruyorum o da sorsa esim konusmak icin bekliyodu zaten. O hic adini bile anmayinca vermedim bende esime o arasin dedim o aramaz ki dedi. :))) enistem degil de ablamdan cikiyodur bunlar biz kadinlar daha detayciyiz :))Yani keske kimse takilmasa bunlara, gercekten seker gibi bir bayram olsa. Ama maalesef kucuk asla aranmaz. Esiniz yasca buyuk ama ablanizdan dolayi enisteniz kendini daha rutbeli gormus heralde. Esinizde aramasin, toplu mesaj atsin yeter.
Ay mune yorum yapmis pek sevindim :)))Böyle şeylere takılmayın bence, ben kardeşimden 3 yaş büyüğüm, eşim benden 1 yaş büyük ama kardeşimin eşi benden ve eşimden yaşça büyük, kardeşimle biz bayramlaşırız, eşler yanımızda yoksa enişteye selam iyi bayramlar dilediğimi söyle der geçeriz, hepsiyle tek tek bayramlaşmaya gerek yok bence veya illa küçükler arar, ben aradım şimdi sıra onda diye hayatı ve aile ilişkilerini yoracak birtakım kurallara takılmayın.
Esimi aramasini beklemiyorum da hep onlar arasin diye beklemelerinden rahatsiz oldum. Ben onun esiyle konusamadiysam ertesi gun aramaliyim ama o benimkini sormadi bile.sizi ilgilendiren ablanız ayrıca enişteyi arayıp bayramlaşmaya onlardan da eşinizi aramalarını beklemeye gerek yok. enişteye adı neyse selamlar der geçersiniz..
Esimi aramasini beklemiyorum da hep onlar arasin diye beklemelerinden rahatsiz oldum. Ben onun esiyle konusamadiysam ertesi gun aramaliyim ama o benimkini sormadi bile.
Daha da uc bi ornek verirsem yillardir dogumgunlerine gideriz ama onlar benim esimi dogumgununde aramaz bile. Bu sene 1 ay once ablamin dogumgunune gittik 1 ay sonra esimin dogumgunu haberi de vardi ama arama geregi bile duymadi. Ben simdi bi daha kalkip esimi nasil gotureyim ablamin dogumgunune. Esimin ailesiyle ayni seyi yasasam beni ezdirdigini hice saydigini dusunurum.
Yani biz aramaliyiz? Beni gectim ben ararim zaten esimi soruyorum?Yaş önemli değil, ayrıca esin kaç yaşında olursa olsun evlilik yılı olsun ve ya sıralama olsun sonra siz geliyorsunuz
Yani mesala dun enistem uyuyordu yarin ararsin dedi sorunca. Ama kendi enistesini sormadi bile. Esim normalde hep konusurdu istedi bende bayramlasayim diye vermedim bende.ha onlar bekliyor yani.. eşinizin ayrıca aramasına hiç gerek yok bundan sonra arattırmayın sizde sadece ablanızı arayın..yeni bir düzen kurun bundan sonrası için..
doğum gününe gelince onlar mı çağırdı kutlama yapıcaz diye yoksa siz mi eşinizi götürdünüz ablamın doğum günü diye?
peki sizin doğumgünüzde karı koca geliyor mu onlar?
Aynen canım. Ayrıca sözü geçtiği zaman biz kucuklugumuzu yapıyoruz her zaman dersin.Yani biz aramaliyiz? Beni gectim ben ararim zaten esimi soruyorum?
O genelde oluyor büyüklerde canım benim ablamda öyle. Büyüklük egosu beklenti oluyor. Ablaligini hissetmek ve sevildiğini hissetmek istiyordur.Yani mesala dun enistem uyuyordu yarin ararsin dedi sorunca. Ama kendi enistesini sormadi bile. Esim normalde hep konusurdu istedi bende bayramlasayim diye vermedim bende.
Dogumgunu onlar cagirdi hep yaparlar. Biz yapmamayi tercih ediyoruz kendi aramizda daha basit kutlariz. Gelmesini beklemiyorum o yuzden ama 1 ay once senin dogumgunune gelmis adami da ara bi zahmet. Normalde iyi anlasirlar gayet de sever esimi ama bu ozel gunlerde bi adam yerine koymama var niyeyse
Yani mesala dun enistem uyuyordu yarin ararsin dedi sorunca. Ama kendi enistesini sormadi bile. Esim normalde hep konusurdu istedi bende bayramlasayim diye vermedim bende.
Dogumgunu onlar cagirdi hep yaparlar. Biz yapmamayi tercih ediyoruz kendi aramizda daha basit kutlariz. Gelmesini beklemiyorum o yuzden ama 1 ay once senin dogumgunune gelmis adami da ara bi zahmet. Normalde iyi anlasirlar gayet de sever esimi ama bu ozel gunlerde bi adam yerine koymama var niyeyse
Yok bugun aramadim ilk defa. Yaninda olsa zaten isteyecektim. Bu zamana kadar enistemi de her dogumgununde ya aradim ya gittim. Ben degil esim bile aradi her seferinde. Ama daha onlar adami bir dogumgununde bile aramis degil. Artik esime haksizlik oldugunu dusunmeye basladim o yuzden bu bayram bende.enistemi ayrica aramadim. Ama hata mi yaptim kafam karisti :)))bir garip insan değil de bir iyi insan diye hitap edesim geldi
aradınız yani bugün? ben olsam aramazdım..
doğumgününe pek takılmayın bence adam yerine koymama olduğunu sanmam sadece nezaketsizlik..
Ama esimden en.az 2 yas kucuk hem esi hem kendisi. Hem ben onlar kucuk esimi arasin demiyorum ki bunlara takilmasinlar karisik sekilde arasalim diyorum. Koca ramazani birlikte organizasyonla gecirdik bayramda o da bende enistelerimizle bayramlasmadik sacma oldu yani.O genelde oluyor büyüklerde canım benim ablamda öyle. Büyüklük egosu beklenti oluyor. Ablaligini hissetmek ve sevildiğini hissetmek istiyordur.
Yok bugun aramadim ilk defa. Yaninda olsa zaten isteyecektim. Bu zamana kadar enistemi de her dogumgununde ya aradim ya gittim. Ben degil esim bile aradi her seferinde. Ama daha onlar adami bir dogumgununde bile aramis degil. Artik esime haksizlik oldugunu dusunmeye basladim o yuzden bu bayram bende.enistemi ayrica aramadim. Ama hata mi yaptim kafam karisti :)))
Bende oyle dusundum tesekkur ederim :)yok bence doğru yapmışsınız..
bu kadar tek tek arama seranomisine gerek yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?