esının davranışı cok gıcık olmuşSlm kizlar...dun oğluma diş buğdayi yaptim eşimin halasinin gelini de daha önce yapmişti ama beni çağirmamişti ben halami çağirdim beraber gelmişler kiz içeri girer girmez ben özel olarak aranmasam gelmiyorum bu seferlik geldim dedi...hem kendisi beni çağirmiyor hem de utanmadan geliyor hem de zeytinyaği gibi üste çikiyor...asıl sorun ben halanlari çağirmiycam dediğimde eşimin tepki vermesi çağirmam yönünde çağir utanir demesi ve ben bunu anlattiğimda belki huyudur özel olarak aranmadan gelmiyor demesi hani mahçup olur diyordun dedim bende..beni çağirmadi dediğimde de belki çalisiyorsun diye yorum yapmasi yani hep bi savunma hali sanki bubdurum zoruma gidiyor sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum uzun ve karişik olduysa affola...
Ev sahibi olduğum için o an bozmadim ama içimde kaldi..Kadına gerekli cevabı verseydiniz eşinizin sizin yanınızda olmayacağı ortada. Bir daha cagırmazsınız takmayın bunu
Ev sahibiyim gerginlik olmasin misafirler var diye diyemedim ama içime dert oldu...Bende beni cagirmayanlari ozel olarak cagirmiyorum deseydiniz eger apisip kalirdi bence
Yani ici seni yakacağına dışı onu yakmalı gerekirse. Eşiniz cok garip. Olmuş artık yapacak bir şey yok tabiEv sahibi olduğum için o an bozmadim ama içimde kaldi..
Dış kapının mandalları desem büyük bir tartişma çıkarir diyorum ya o beni çağirmamiş ben çağirmiycam dedim diye tartişti benimle...ailem de ailem ben diş kapinin mandaliyim onun için heralde..Ay hiç zahmet etmeseydin. Eksikliğini hissetmezdim deseydiniz. Eşinize sormayın bir daha. Birşey dediği zaman nasıl olsa onları savunuyorsun. Dış kapının mandalları için huzurum bozulsun istemiyorum deyin.
O halde kocanı karıştırma. Gördüğün yerde yapıştır cevabı. Bir daha davet etmedin derse sen etmeyince ben gelmedim. Yüzsüzlük yapmak istemedim dersin. Sana dert olacağına ona dert olsun. Kocan sorarsa öyle demedim. Yanlış anlamış de geç.Dış kapının mandalları desem büyük bir tartişma çıkarir diyorum ya o beni çağirmamiş ben çağirmiycam dedim diye tartişti benimle...ailem de ailem ben diş kapinin mandaliyim onun için heralde..
Slm kizlar...dun oğluma diş buğdayi yaptim eşimin halasinin gelini de daha önce yapmişti ama beni çağirmamişti ben halami çağirdim beraber gelmişler kiz içeri girer girmez ben özel olarak aranmasam gelmiyorum bu seferlik geldim dedi...hem kendisi beni çağirmiyor hem de utanmadan geliyor hem de zeytinyaği gibi üste çikiyor...asıl sorun ben halanlari çağirmiycam dediğimde eşimin tepki vermesi çağirmam yönünde çağir utanir demesi ve ben bunu anlattiğimda belki huyudur özel olarak aranmadan gelmiyor demesi hani mahçup olur diyordun dedim bende..beni çağirmadi dediğimde de belki çalisiyorsun diye yorum yapmasi yani hep bi savunma hali sanki bubdurum zoruma gidiyor sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum uzun ve karişik olduysa affola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?