• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar...dun oğluma diş buğdayi yaptim eşimin halasinin gelini de daha önce yapmişti ama beni çağirmamişti ben halami çağirdim beraber gelmişler kiz içeri girer girmez ben özel olarak aranmasam gelmiyorum bu seferlik geldim dedi...hem kendisi beni çağirmiyor hem de utanmadan geliyor hem de zeytinyaği gibi üste çikiyor...asıl sorun ben halanlari çağirmiycam dediğimde eşimin tepki vermesi çağirmam yönünde çağir utanir demesi ve ben bunu anlattiğimda belki huyudur özel olarak aranmadan gelmiyor demesi hani mahçup olur diyordun dedim bende..beni çağirmadi dediğimde de belki çalisiyorsun diye yorum yapmasi yani hep bi savunma hali sanki bubdurum zoruma gidiyor sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum uzun ve karişik olduysa affola...

Slm kizlar...dun oğluma diş buğdayi yaptim eşimin halasinin gelini de daha önce yapmişti ama beni çağirmamişti ben halami çağirdim beraber gelmişler kiz içeri girer girmez ben özel olarak aranmasam gelmiyorum bu seferlik geldim dedi...hem kendisi beni çağirmiyor hem de utanmadan geliyor hem de zeytinyaği gibi üste çikiyor...asıl sorun ben halanlari çağirmiycam dediğimde eşimin tepki vermesi çağirmam yönünde çağir utanir demesi ve ben bunu anlattiğimda belki huyudur özel olarak aranmadan gelmiyor demesi hani mahçup olur diyordun dedim bende..beni çağirmadi dediğimde de belki çalisiyorsun diye yorum yapmasi yani hep bi savunma hali sanki bubdurum zoruma gidiyor sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum uzun ve karişik olduysa affola...
esının davranışı cok gıcık olmuş
çağırılmayan yere gelen gelının yuzsuzlugunede ne denır bılemedım
aklı sıra sana laf sokuyo ama önce kendıne baksın

Böyle insanlarla çok karşılaşıyoruz.... Sizde ona ters cvp verin.... Eşinize söylemeyin tepki verir direk.... İşinizi kendiniz halledin... :110:

Ay hiç zahmet etmeseydin. Eksikliğini hissetmezdim deseydiniz. Eşinize sormayın bir daha. Birşey dediği zaman nasıl olsa onları savunuyorsun. Dış kapının mandalları için huzurum bozulsun istemiyorum deyin.

Ay hiç zahmet etmeseydin. Eksikliğini hissetmezdim deseydiniz. Eşinize sormayın bir daha. Birşey dediği zaman nasıl olsa onları savunuyorsun. Dış kapının mandalları için huzurum bozulsun istemiyorum deyin.
Dış kapının mandalları desem büyük bir tartişma çıkarir diyorum ya o beni çağirmamiş ben çağirmiycam dedim diye tartişti benimle...ailem de ailem ben diş kapinin mandaliyim onun için heralde..

Dış kapının mandalları desem büyük bir tartişma çıkarir diyorum ya o beni çağirmamiş ben çağirmiycam dedim diye tartişti benimle...ailem de ailem ben diş kapinin mandaliyim onun için heralde..
O halde kocanı karıştırma. Gördüğün yerde yapıştır cevabı. Bir daha davet etmedin derse sen etmeyince ben gelmedim. Yüzsüzlük yapmak istemedim dersin. Sana dert olacağına ona dert olsun. Kocan sorarsa öyle demedim. Yanlış anlamış de geç.

Keşke ağzının payını verseydin hemen sen beni çağırmış mıydın deseydin. Ya da zaten çağırmamıştım diyebilirdin.. kudururdu.

Bundan sonra ki etkinliklerde,yine aramayın umursanmadigini elbet anlayacak. İçiniz sadece böyle soğur gibime geldi yani ben olsam o an bişey diyememissem böyle sogurdu içim.

Esiniz normal bir tutun sergilemis. Siz zaten dolusunuz, daha da doldurmamis. Sakinlestirmek icin sebepler sunmus kendince. Biraz yuzsuzluk olmus o gelinin yaptigi. "Beni cagirmadigin icin sende gelmezsin diye dusunuyordum. Neyseki cagirmadan da geliyormussun" deseniz icimin yaglari erirdi.

Back
X