sizce..?

hacerinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
35
11
88
İyi akşamlar. Ne düşünmem gerektiğini bilmediğim bı durum var hanımlar. Zor zamanlar geçirdim uzun bı ilişkim vardı bitirdim onu iyi ki de bitmiş. Sonra biri çıktı karşıma kimse gibi olmayan sevdim aşık oldum kimseye bidaha güvenemem derken güvendim ona. Ama yalanlar var ortada. O türk degil başından beri biliyordum zaten sorun bu değil. Kendisi Azeri babası türk annesi Azeri. biz tanistigimizda bana Türkiye'ye altı yaşında geldiğini daha sonra ilkokul ve liseyi Türkiyeyi burada okuduğunu universiteyi Azerbaycan da okuduğunu söylemişti. Annesinin Bursa da çalıştığını söylemişti. Meğer öyle değilmiş. Tüm okulları Azerbaycanda okumuş annesi ise şuan bizim yaşadığımız yerdrymis hep teyzesiyle beraber yaşamışlar. Bursa'da falan çalışmamış yani. Teyzesi zamanında buna çok kötülük yapmış evden falan atmış anlatmama sebebi buymuş benim onlara karşı tavır almamı istememiş. Ben şuan ne düşüneceğimi bilmiyorum. 4 ay boyunca bana bu yalanları sürdürdü çok kırgınım. Siz olsanız affeder misiniz

QUOTE="omrum_81, post: 52734298, member: 47987"]Kimbilir daha neler yalan.Güvenilmez biri.[/QUOTE]
Bı yanım benimde öyle düşünüyor bı yanım sevgisinden çok emin bilmiyorum kafam çok karışık

Güvenmezdim.
Yalan söylüyorsa sakladığı çok şey var demektir.
Ya bu anlattıkları da bi yalansa?
Bi teyze durduk yere niye atsın yiğenini evden mesela? Kimbilir naptı?

üzgünüm ama bu senin sandığın doğru adam değil, Allahın sevdiği kuluymuşsun ki 4 ayda ortaya çıkmış nasıl bir adam olduğu, yani akıllı mantıklı düşünürsen sana aylarca sistematik yalan söyleyen (ki böyle yalanlarda yalan yalanı doğurur ) asla evlenmemelisin

Bu kadar basit şeyde bile hikaye yazmis... teyzesinin yaptığı kötülükleri anlatması gerekmezdi cephe alacaginizdan korkuyorsa , sadece gerçekleri anlatsaydi yeterdi

Anlamadım bunları nasıl öğrendiniz ? Kendisi mi açıkladı ? Yoksa siz mi yakaladınız, bu önemli bence.

QUOTE="omrum_81, post: 52734298, member: 47987"]Kimbilir daha neler yalan.Güvenilmez biri.
Bı yanım benimde öyle düşünüyor bı yanım sevgisinden çok emin bilmiyorum kafam çok karışık[/QUOTE]
Adam 4 ay boyunca yalan söylemiş size.Bence bunun altından daha büyük şeyler bile çıkabilir.Kesin yine yakan söylüyor,teyzem filan diye.Peki yalan söylediği nasıl ortaya çıktı?Ben olsam artık doğrusuna bile inanmazdım.

Bu kadar ayrıntılı bir senaryo yazdığına göre durum ciddi.
Hayatınızdan çıkarın ...Devamında nasıl güveneceksiniz ?

İşte onu hiç bilmiyorum. Bı insan sevgilisinin nerde okuğunu bilmez mi. Ben dört aydır bilmiyormuş um meğer. Ki sebebi de geçerli bir sebep gibi degil

4 aydır yalan söyleyen kişinin sevgisinden nasıl emin olabilirsin ki

Bence sakladıgı daha başka sebepler var.Evden atılma sebebi eger ki susçsuz olsaydı zaten suçsuzum çıkarsa çıksın derdi.Çekinmezdi sizden dikkatli olun derim

Gereksiz bir yalan hadi bir korkusu olsa anlarımda neden cephe alasınız ki teyzesine karşı , güvenilmez bir erkek tipi.

Gereksiz bir yalan hadi bir korkusu olsa anlarımda neden cephe alasınız ki teyzesine karşı , güvenilmez bir erkek tipi.
teyzesini pek sevmiyorum kabul ama en başından beri bu yalanı sürdürüyor zaten siz olsanız bir şans verir miydiniz

teyzesini pek sevmiyorum kabul ama en başından beri bu yalanı sürdürüyor zaten siz olsanız bir şans verir miydiniz
Teyzesini sevip sevmemeniz önemli değil ki yalan söylemesine de sebep olamaz. Sizin zorunuzla ortaya çıkmış yalanlar kendisi dürüstlük yapıp açıklasaydı şans verilebilirdi. Acaba başka bilmediğiniz neler vardır.

İşte benim de kafama takılanlar bunlar. Onun dışında çok ilgili her gün her boş anında yanımda hiç biseyime karışmaz herseyime koşturur ama bu yaptığı o kadar allak bullak etti ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…