- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
Bana artik istemedigini bu evliligi dha fazla yurutemiyecegini butun esylarini toplayip git dedi.
ama durup dururken hamile karısına neden bunu desin yani sebebi neydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana artik istemedigini bu evliligi dha fazla yurutemiyecegini butun esylarini toplayip git dedi.
Artık yapacak bi şey yok, pişman olup konuşmaya ikna olursa dökün içinizdeki her şeyi.
Şöyle düşün, eğer seni geri kazanmak istiyorsa çabalar. Çabalamıyorsa zaten kafasında bitirmiştir sizi.Peki gelmeyi kabul etmezse ne yapim. Farkindyim cok aciz veya akilsiz sorular kendimn cevaplayacgi seyleri soruyorum ama gercekten artik cikmazdayim kendm bi cozum yolu bulamiorm..
Mecbur barışacaksınız yapacak başka bir şeyiniz var mı ki?Hamile kalana kadar çekmediğin eziyet kalmamış o Zaman anne evine gitmemişsin de şimdi hamileliğine güvenerek nasılsa kapıma gelir diyerek mi gitmeyi tercih ettin ki? Eşin de kinci sen de inat olduğuna göre üçünüz bir araya gelemezsiniz bence.Annenin yanında iyiysen bekle daha rahat olursun.
Şöyle düşün, eğer seni geri kazanmak istiyorsa çabalar. Çabalamıyorsa zaten kafasında bitirmiştir sizi.
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Neden bu kadar kin tutuyor ? Anneniz çok mu çektirdi ?
Me yani annenle küsecek miymişsin ? O da her anne gibi kızının el üstünde tutulmasını istemiş HAKLI olarak ... Üzgünüm ama anneniz HAKLIHayir yada evet. Ama gecerli sebepleri vardi. Nisanliyken nisani attik bi ara benden butun takilarimi istedi nisanda takilanlari. Benimde bir anlik bosluguma geldi ve alyansima kadar hepsini verdim. Ertesi gunu gidip hepsini satmis. Annemde bunu öğrenince smdiden bunu yapan ilerde dha buyuk syler yapar dusuncesi ile evlennce evliligin fazla yurumycgni ve istemedigini soyleyip duruyodu. Konu burdan ibaret. Şöyle soyliyim esim nisanliyken annem bunlari söylediğinde hc bsy dmiyodu hep alttan aliyodu taaa ki evlenene kadar. Kopruden gecene kdr ayiya dayi derim gibi bsy oldu sanrsam. Sonrasi mechul ne benim gelmemi ne telefonla konusmami istiyo
Canım evet mantıklı olan bu. Bu duruşu sergilemeye devam et. Annene karşı ne olursa olsun saygısızlık etmemeli. O zaten gelecek ve senin kararlı olduğunu görünce annenle de konuşucak.Evet hakli. Bugun gelip bana gel konusalim diyince bende eve gel beraber 3muz konusalim dedim gelmedi. Sen geliyosan gel dedi. Gitmedim. Mantkli olan bu deglmiydi
İyi de şiddet böyle laf arasında mı söylenir buradaki en önemli mesele bu değil mi? Siz hala annem annem...Hayir asla hamileligimi kullanmiyorum allahtan korkarım boyle bsey yapamam. Ki zaten bu surecler benm hamile oldugumu ogrenincede devam etti. Siddet yatak ayirmak istemeler evden git demeler.