sizce ?

karamelimmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
284
116
18
34
Sürekli iş değiştiren bi türlü bi noktada duramayan biri ama merhametli parasi olunca mutlu etmeye calisan iyi bir insan ama sorumsuz sizce cekilir mi ve seviyorum .
Sorumsuz olup degisen tanidiginiz var mi ?
Ne yapmam lazim bi işte sabit kalmasi icin? kucuklugunden beri kapalicarsi misir carsisi ve civarlarinda calismis 4 dili var turkiyenin durumu malum turist yok bunu bile bile kopamiyor buralardan haftalik en fazla 400 500 ve hep is degistirior napicam ben bu adamla

O değişmez, sen de değişmezsin. Teyzem 25 yıl evli kaldı böyle bir adamla. Her gün şikayet ediyordu ama boşanmıyordu. En sonunda boşandı ama ben onla konuşmuyorum. Anneme çektirdi her yükünü, hala çektiriyor.

Pişmanım yazıyor mu konuda ? Degısirmi ne yapmam lazim ne gelir elimden diye soruyorum ?
Iyki onceki konulara bakma ozelligi var :işsiz:
Ne yapıcam ben bu adamla demişsiniz işte. Hala şüpheleriniz var. Ayrıca eski konulara bakmıyorum nickinizi unutmadım o kadar çünkü üst üste o kadar çok konu açmıştınız ki aklımda kalması normal.

Ne yapıcam ben bu adamla demişsiniz işte. Hala şüpheleriniz var. Ayrıca eski konulara bakmıyorum nickinizi unutmadım o kadar çünkü üst üste o kadar çok konu açmıştınız ki aklımda kalması normal.
Uff biktim bu adamdan bi kurtulamadim yazmiyor .napicam bu adamla nasil duzelir yaziyor.ayrica istedigim kadar konu acarim varsa sıkıntim yazarim kimene ? Bakmayi verin konularima

konularınızın kronolojisine bakılırsa siz sürekli başa sarıyorsunuz.
bakın sizin konularınıza kırk kere cevap yazıldı. yardımcı olacaksa bi kırk kere daha yazarız sorun değil.
ama eğer ilişkinizdeki sorunları böleceksek hataların minimum yüzde 80'i sizin, maksimum en fazla yüzde 20 de eşinizde hata olur.
öncelikle siz kendinizi bir görün.
ve bakın yorumlara, burada konunun içeriğini bilmeden ve sırf erkek olduğu için eşinizi suçlayacaklar ve sizde işinize bu geldiği için onları dinleyeceksiniz. aslında istediğiniz bu, ama doğru olan bu değil, ve sizde bunun farkındasınız, bu yüzdende içiniz rahat değil. siz önce bunu bir aşın. bütün dünya sizi haklı bulsakta gerçekten haklı olmadığınız için bir önemi yok.
eşinizin yerinde olsam, ve sizin yaptıklarınızı eşim bana yapsa çok açık konuşuyorum, onunla artık aynı yöne dahi bakmam. özür diliyorum ama kesinlikle çekilecek dert değilsiniz.
eşiniz suçsuz. suçlu olsa dahi asıl suçlu olan o değil. sizsiniz. bunu önce kabullenin.
ben bunları size garez ile yazmıyorum, sadece objektif olmaya çalışıyorum. ama maalesef açıkki sizin istediğiniz yorumlar eşinizi suçlayan ve sizi aklayanlar yorumlar. ama bunlar gerçeği değiştirmez.
açık olun ve kabulleninki eşinizi öyle bir yıldırmışsınızki onu içten içe adamı öylesine kırmışsınızki hayatınız bu duruma gelmiş. ve üselik bunu kabullenemediğiniz içinde sürekli başa sarıyorsunuz.
siz bi düzelin, emin olun o da düzelir.

konularınızın kronolojisine bakılırsa siz sürekli başa sarıyorsunuz.
bakın sizin konularınıza kırk kere cevap yazıldı. yardımcı olacaksa bi kırk kere daha yazarız sorun değil.
ama eğer ilişkinizdeki sorunları böleceksek hataların minimum yüzde 80'i sizin, maksimum en fazla yüzde 20 de eşinizde hata olur.
öncelikle siz kendinizi bir görün.
ve bakın yorumlara, burada konunun içeriğini bilmeden ve sırf erkek olduğu için eşinizi suçlayacaklar ve sizde işinize bu geldiği için onları dinleyeceksiniz. aslında istediğiniz bu, ama doğru olan bu değil, ve sizde bunun farkındasınız, bu yüzdende içiniz rahat değil. siz önce bunu bir aşın. bütün dünya sizi haklı bulsakta gerçekten haklı olmadığınız için bir önemi yok.
eşinizin yerinde olsam, ve sizin yaptıklarınızı eşim bana yapsa çok açık konuşuyorum, onunla artık aynı yöne dahi bakmam. özür diliyorum ama kesinlikle çekilecek dert değilsiniz.
eşiniz suçsuz. suçlu olsa dahi asıl suçlu olan o değil. sizsiniz. bunu önce kabullenin.
ben bunları size garez ile yazmıyorum, sadece objektif olmaya çalışıyorum. ama maalesef açıkki sizin istediğiniz yorumlar eşinizi suçlayan ve sizi aklayanlar yorumlar. ama bunlar gerçeği değiştirmez.
açık olun ve kabulleninki eşinizi öyle bir yıldırmışsınızki onu içten içe adamı öylesine kırmışsınızki hayatınız bu duruma gelmiş. ve üselik bunu kabullenemediğiniz içinde sürekli başa sarıyorsunuz.
siz bi düzelin, emin olun o da düzelir.
Yorumunuz icin tesekkurler ama yaniliyorsunuz tam tersi bi kisi ciksada sorumsuzluk asilacak bi konu desin diye bekliyorum yani sevdigim adami yerden yere vuranlara alkis tutmuyorum .benle ilgili konularida esimle astik en azindan ayrintili konustuk ben burda kim suclu kim sucsuz demiyorum ortada bi sorun var ve bu bizi mahfediyor su anda esim hala duzgun bir is bulamadigi icin birlesemiyoruz evimiz yok esyalarimiz yok yani ben bilmiyorum kendimi acindirmayi neyse o anlatirim amacim esimi kotu gostermek olsaydi konularimda kendimden bahsetmezdim .yinede yorumunuz icin tesekkur ederim tekrar .

Nasıl gelmişse öyle gider diye düşünüyorum.Çare olarak sizin napıp edip işin ucundan tutup çalışmanız gerekiyor.En kötü çocuklara eşiniz bakar siz çalışırsınız.Kocanızla da bir problem kalmaz böylece.

İnsanlar değişmezler.
Başta tembel, dikiş tutmaz, günü birlik düşünen yaşayan vs vs adamı tam aksine çevirmemesiniz.
Babam 7 yaşında çalışmaya başlamış 70'i geçti hala çalışıyor.
Arkadaşımın babası da 7 yaşında haytalığa başlamış (babalarımızın meslekleri aynı) hala aynı. Karısını yedi bitirdi evlatlarına hiçbir şey yapamadı. Şimdi de kahve kahve dolaşıyor.
Ben çekerim derseniz hayat sizin ama düzelteyim derseniz boşa uğraş olur.

Back
X