Arkadaslar sevgilim asker cuma yemin töreni var yanına gidicem ama kız kardeşi de burda aynı şehirde okuyoruz ikimiz ve onunla gidicem. 1 gece kalmamız gerekiyo.Ama erkek arkadaşım bana kız kardeşim varken rahat edemem diye muhabbet yaptı.Ve biz geri döndükten sonra bi daha ne zaman görüşürüz bilmiyorum.Kiz kardeşine ise dağıtım yeri sadece 1 saat uzak yani istediğinde görüşebilir abisiyle.Bende sevgilimle 1 gecem var doya doya geçsin istedim.Gelmesin dedim ama ona ucak bileti alınmış abisiyle geri dönücek ikiside aynı yere gidiyor.Simdi bende rahat edemicez muhabbeti falan yaptı ya gitmek istemiyorum sonuçta tek bir gece ve doya doya geçsin istiyodum.Kiz kardeşi olunca rahat edemicez onun yanında bana uzak çünkü bende o öyle yapınca üzülürüm kırılırım diye suan gitmek istemiyorum.Bunu ona da soyleyemiyorum sonuçta gittiginden beri yanına gidicem diye hayal kuruyor, askerde bir de.Bana yol suan 9 saat yarın gidicem cuma ordayım cumartesi dönücem çok özledim bwlki bi daha cok uzun süre göremicem ama 1 gece için o kadar yola da gözüm basmiyo otobüs benim için işkence demek araba falan tutuyo.Icimde bi huzursuzluk var üstüne bu da cabası.Sizce ben çok mu bencillik ediyorum?