Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Durum değerlendirmesi yapacağım sonra size tavsiye vereceğim :)
ama önce tam olarak yaşlar kaç ? 30 a merdiven dayadık sandalye koltuk dayadık , böyle olmaz
Durum değerlendirmesi yapacağım sonra size tavsiye vereceğim :)
ama önce tam olarak yaşlar kaç ? 30 a merdiven dayadık sandalye koltuk dayadık , böyle olmaz
Az önce elimi yıkamak için lavobaya gittim, erkek ve bayan wc yan yana. Tam çıktım, arkamdan kapı açıldı erkek wc den,istemsiz dönüp baktığımda o beyefendi.. Tam yürüyecektim ki, pardon bir şey rica edebilir miyim dedi :) sıvı sabun bitmişte,sizin oradan biraz sıvı sabun verebilir misiniz dedi :))) tabi dedim, biraz sıvı sabun verdim.. Bugün ofisteki arkadaşlara çikolata dağıtmıştım. dedi, çikolata için teşekkür ederim,hala yiyemedim ama şimdi yiyeceğim :) bende afiyet olsun diyebildim.. şuan bunları yazarken istemsiz olarak gülüyorum :)
İlk ilgi gördüğüm kişi olmadığı için sakinim :) aynı iş yerimde Koordinatör de ilgili lakin ben değerlendirmedim hiç ve geri durması adına gerekli mesafeyi koydum. Kendimi hazır hissetmiyorum ama bakışları da hoşuma gitmeye başladı sanırım :)