• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?

Kendisinin şirketi var . İmkanının olmaması ihtimali yok .
ailem yok benim . O yüzden bu kadar gücüme gidiyor ya zaten .
O zaman ilişkinizi tekrar gözden geçirin. Hiçbir şartta para gelmeyecek durumdasınız ve sağlık sorununuz var. Bu durumda size değer veren biri “vereyim” demeden vermeli. Sormadan, ne kdar lazım demeden.

Hem teklif edip, hem söylediğini uygulamaması ne kadar güvenilir olduğunu gösteriyor. Yapmayacağın şeyi söylememek lazım. Sadece Sevgililik değil insanlık sorunu bu. İlişkinizi gözden geçirin.

parasi yoksa niye teklif ediyor siz isteseniz anlarimda .ayrica sizde para yoksa niye durduk yere masrafa giriyorsunuz... adamdan beklentiniz var diye dusundum yanlis dusunuyorda olabilirim ...para isin icine girince isler degisir .. siz ne zamana kadar calismayacaksiniz bu arada ...

Kendi kendine seni beklentiye sokup
Sonra da sorumluluğunu yerine getirmemesi çok ayıp.

Açıklama da mı yapmıyor?
Yok hayır ben sormadan bi iki defa göndereceğim dedi . Şimdide ses seda yok . Para için nerdeyse kendisi benden ayrılacak .

Dediğiniz gibi marka giyildiği için eline para kalmıyordur büyük ihtimal elinde para yoktur. Ve sevgilinden para kabul etme. Madem durumun kötü geldiğinde o kadar harcama yapma.
Zaten harcama yapacak para da kalmadı . Tavrı çok itici . Yani ne biliyim .beni çok seviyor güya ama bu durumumu görüp teklif etmesi bile kötü .

parasi yoksa niye teklif ediyor siz isteseniz anlarimda .ayrica sizde para yoksa niye durduk yere masrafa giriyorsunuz... adamdan beklentiniz var diye dusundum yanlis dusunuyorda olabilirim ...para isin icine girince isler degisir .. siz ne zamana kadar calismayacaksiniz bu arada ...
Benim ondan tek beklentim hayatımda olması çünkü seviyorum . Şirketi var ,parayla oynuyor . Bir gün olsun bana para ver demedim . 2 ay daha çalışamayacağım .ama parasına da muhtaç olmayacağım .gerekirse bir ekmek yer doyarım .ama asla gururumdan ödün vermeyeceğim .keşke kabul etmeseydim ,bu kadar küçülmezdim

Benim ondan tek beklentim hayatımda olması çünkü seviyorum . Şirketi var ,parayla oynuyor . Bir gün olsun bana para ver demedim . 2 ay daha çalışamayacağım .ama parasına da muhtaç olmayacağım .gerekirse bir ekmek yer doyarım .ama asla gururumdan ödün vermeyeceğim .keşke kabul etmeseydim ,bu kadar küçülmezdim

siz kotu birsey yapmamissiniz...samimiyetine guvenmissiniz...sadece size bir ornek verecegm yurtta kaliyoruz arkadasim sevgilisi doktor ...sirf kizlar yurtta cani brsey ister diye alip gonderirdi ..ki bizi tanimiyor bile. tabiki 2 .gonderisinde biz istemedigimizi soyledik o da gondermedi...yani insanlik farkli birsey sevgililik icin demiyorum...

Size gelirken elinde hiç bi şey getirmez mi?
Tatlı, kahvaltılık, market ihtiyacı gibi.
Gel ye iç otur git ohh be güzel. Hiç sevmen bu tarz adamları.
Siz niye tüm paranızı bu adama harcıyorsunuz aklınızı başınıza alın.

seven insan kadın erkek farketmez maddi manevi kolamalı kol kanat germeli sadece erkek için demiyorum kadın içinde eğer sevgi varsa zaten bu konu söze ortaya dökülmeden hallledilir kusura bakmayında size sıkıntı veren erkek le işiniz ne istemekte ayıp olur borç olarak belki isteyebilirsiniz ama hem çalışmayıp hemde ayrı evde oturmak sizin durumunuzda tuhaf acilen iş bulup erkek arkadaşınızı dehleyin
Ailem olmadığı için tek yaşamak zorundayım . Ben onun için bir çok şey yaptım . Ama değmiyor demekki . En kötü gününde hep yanında oldum . Ondan şimdiye kadar bişey istemedim . Yine istemedim ama pişman ettirdi bu yaptığıyla

Size gelirken elinde hiç bi şey getirmez mi?
Tatlı, kahvaltılık, market ihtiyacı gibi.
Gel ye iç otur git ohh be güzel. Hiç sevmen bu tarz adamları.
Siz niye tüm paranızı bu adama harcıyorsunuz aklınızı başınıza alın.
Gelirken o akşam için yiyeceğimiz şeyler getirir. Evin ihtiyaçlarıyla hiç ilgilenmedi .
Akıllandım artık gelecekse boş eve gelsin . Ki zaten buluşalım da demem artık .

Ay ben olsam buz gibi sogurdum kesin. Ister istemez tavirlarima da yansirdi. En nefret ettigim seydir para muhabbeti...O günden sonra hiç konusunu açmadıysa belki unutmuştur diycem ama bilemiyorum... Hatirlatsan bi dert hatirlatmasan bi dert...2 ay daha calisamiycam diyorsunuz. O destek olmazsa nasıl gecineceksiniz peki ? Evinize filan gelmek isterse hiç hazırlık yapmayın. Allah şifa versin bir an önce iyilesin inşallah.

1. Eger adamsa sevdiği kadının ne yiyip ne içtiğini sevgili de olsalar düşünmeli. Ki ailen de yokmus sana destek olmalı.

2. Hem teklif edip hem yapmamak karakterini gösterir at çöpe gitsin.

3. Şunu anlamadım gelirken sadece o akşam yiyeceğiniz şeyleri alıp getiriyorsa, onları da kendi boğazı için alıyordur o.

4. Bu arada her şirket sahibi para ile oynamaz. Isin iç yüzü farklı olabilir. Siz bilmiyor olabilirsiniz. Benim de audi bmw marka arabası, şirketi olup da bir dönem cebinde 5 lira olmadan gezmek zorunda kalmis tanıdıklarım var.

Ne kadar süredir birliktesiniz.zor zamanında siz yardimci olduğunuza göre o da size yardımcı olabilir.eşimle sevgili iken mecbur kalınca bir iki defa istediğim olmuştu.o askerde iken bende ona gönderdim.samimiyetiniz varsa söyleyin.

Merhaba bayanlar .
Erkek arkadaşımla ilgili bir sorundan bahsetmek istiyorum .
Ben bir süredir çalışmıyorum . Kıt kanaat geçiniyorum yani . Erkek arkadaşım evime gelir gider. İyi ağırlamak için ,bu durumuma rağmen onun için harcamalar yaparım.
Her neyse
En son geldiğinde o da gördü ki cidden parasız kaldım artık . Aşkm sana şu kadar para göndereceğim dedi .e kiram ve faturalarım var .bende kabul ettim .
Velhasıl kelam 1 hafta geçti ,yarın ,diyip sallıyor .maddi durumu da gayet iyi. Sürekli marka giyinen ,ve harcama yapan biri. Zamanında bende onun için çok para harcadım . Cidden bu tavrına çok sinir oldum .
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ona imalı bir şekilde parasını istemediğimi söylemeli miyim?
Yoksa susmalımıyım ?
Siz neden çalışmıyorsunuz? Hadi o teklif etti diyelim ama siz asla kabul etmemelisiniz. Yarın yarın diyip sallıyor derken sordunuz mu kendisine?

Back
X