Sizce?

aydora82

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
27
9
288
Arkadaşlar merhaba.Bir arkadaşımın ricası üzerine yazıyorum.sizlerin fikirlerine de ihtiyacı varmış.Olay şu:

Genel olarak arkadaşım eşiyle iyi anlaşır iletişimleri iyidir.Ama arkadaşımda her kadında olduğu gibi bazı güvensizlikler var.Tabii ki somut hiçbir şeyle karşılaşmamış güvenini sarsacak...

Arkadaşımın eşi o gün dışarda işi varmış.Daha sonra da apartmanın önünde arkadaşıyla yaklaşık yarim saat konuşmuş.arkadaşının yanında eşi de varmış.Adam eve geldiğinde arkadaşım eşinin penisinin sertleştiğini farketmiş.Tahrik olduğunu düşünmüş.Ve hesap sormaya başlamış bu ne hal diye...Esini suçlamış arkadaşının karısından mi tahrik oldun demiş.bunun üzerine kocası resmen çıldırmış bağırmış çağırmış nasil böyle düşünürsün diye...Arkadasim boşanmayı düşünüyor.

Sizce gerçekten birinden tahrik olmuş olabilir mi yoksa arkadaşımin paronayasi mi?

Bağırmasinin nedeni sen nasıl bunu düşünürsün bana nasil böyle iftira atarsin diye olmuş. Arkadaşım da çok sinirlenmiş ve suçlayıcı davranmış.
Ee adam haklı yani..Ben adamın eşine inanamadım nasıl bunu sorabildi yahu?
"Sen yine gabarmissin ne iş?"
Ay kötü ya..

Ya ne kadar saçma. Aynı şey onun başına gelse, kocası “sen arkadaşının kocasından mı etkilendin” dese o da çıldırırdı.

Bağırmasinin nedeni sen nasıl bunu düşünürsün bana nasil böyle iftira atarsin diye olmuş. Arkadaşım da çok sinirlenmiş ve suçlayıcı davranmış.
Adam haklı bence belki cisi var arkadaşın başka sebepden boşanmak istiyosa ayrı her evlilikte ses yükseltme olur napalim toplu bosanmami yapalim valla ben eşime öyle bişi desem ağzıma sicar başkasının namusu söz konusu neyim lan ben der banada öyle bı ima olsa bende dağıtırdim ortaligi

Bu varsayımın doğru olması için 3ünün yarım saat apartmanın önünde fantazi konuşmaları yapması lazım.
Adam hem başka konuda sohbet edip , hemde o esnada kafayı karşısında konuştuğu arkadaşının yanında duran eşine nasıl meyletsin. Bunu düşünmek ve sorgulamak çok yanlış. Öyle Kolay kolay kaldırılacak bir suçlamada değil.
Yani kıskançlıkta Nirvana olmuş bu durum . Saçmalamış bence bayan arkadaş.

O ne yaaa ☺ pipin sertleştmış naptin sen tahrik oldun benimi aldatiyorsun haydi ben bosaniyorum ☺ vay beee evlilik denen kurum bukadar zor kurulup bukadar kolay yikilabilir hale gelmiş ya yemin ederim neyin kafasını yaşıyor bu insanlar coZemiyorum .. iyi ozaman bazen biz bayanlar is yaparken falan çok terliyoruz ev içinde falan saç baş dağınık terlemis haşatımız çıkmış vaziyette evde dolasirken eşimiz aniden eve gelse hayirdir terlemissinn sac baş dağınık ne yaptın sen benimi aldattın bu ne hal diye sorgulasin bizleride. .. ay yemin ederim evlilikten soguttu be bazılarıda ...

Her kadında güvensizlik olmaz. Bende yok mesela. Kadın olduğuma da eminim. Böyle genellemeler çok anlamsız.

Arkadaşınız böyle bir şey düşündüyse bile nasıl dile getirdi hayret ettim. Adam sohbet ederken nasıl erekte olacak ki? Erkekler bir iş yaparken cümle bile kuramıyorlar çoğu zaman, kelime saçıyorlar sadece. Hem sohbet edecek, hem cinsel şeyler düşünüp tahrik olacak, hiç sanmıyorum.
Belki merdivenden çıkarken bir şeyler gelmiştir aklına ya da tuvalet ihtiyacı vardır. Arkadaşının karısına o gözle bakabilecek bir adam mı onu arkadaşınız bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…