Sizce?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek arkadaşım var. Bu yıl adı konulsun istedim.Ama 2 yıl sonra dügün istiyorum. O da yaza istiyor. Benım 2 sene sonra isteme sebebım o zamana para bırıktırıcem ucuz yollu bir araba alırım diyorum. Cunku evlenince borc falan alamıycam.Mantıksız mı sızce

Evlenince borç içinde kalıp da arabaya binmeye devam edebilecekseniz evlilik planlarınızı gözden geçirin derim. Şahsen borcumuz olsa arabamı satmayı düşünürüm yine aynı kapıya çıkar. Beklemeniz anlamlı olmaz bence. İstiyorsanız evlenin. Zamanla araba da alınır ev de.

Bu konuda yaslarin kac oldugu da onemli.eger 2 sene sonra evlilik dusunuyorsaniz nisan soz durumunu da erteleyin.nisan soz demek ailelerin de isin icine girmesi demek.o zman isler karisir.en iyisi sevgililige devam.evleneceginize yakin aileler girsin isin icine

Evlenmek istediğiniz insanı bulmuşsunuz fırsat var ve hala 2 senenin hesabını yapıyorsunuz sevdiğiniz insanın yanında yaşlanmak bu dünyadaki bütün nimetlerden daha güzel bence

Bu araba işi sizde takıntı olmuş

Beş yaşında arabalar 50000 TL benzinin litresini yazmayayım malum

Sigorta kasko vs derken yıllık masraf da var

Bu parayı iki yıl içinde biriktirmek için aylık 2500 kenara atmalısın evleneceksin ona da aynı miktarda para biriktirmelisin

Bu kadar gelirin yani en az 5000 ve sıfır giderin varsa al tabii ama ikiniz evleneceksiniz evlilik masrafları da borçları da ortak olacak

kusura bakmayın ama çok mantıksız bence dediğiniz. ben sevgilinizin yerinde olsam sizi şu sebepten bile terk ederdim. karşınızdaki insanı sevdiğinize falan emin misiniz? sevdiğiniz insan ile yan yana olmak yerine araba almak için beklemek birraz düşündürüyor bence... ya da ben yanlış anladım bilemiyorum

Zorlu bi aile ortamında yaşıyorsun.
Baban seni durumu iyi birilerine vermek istiyor bi ton saçmalıkla uğraşıyorsun ama hala o evde 2 yıl daha durup üstüne araba almak istiyorsun??
Önce bi mantığını düzene oturt ondan sonra evlilik düşün bence de.

Back
X