- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
Yumurtlama dönemin olduğu içindir. Zaten cinsel isteğin yoğun olduğu günler de o zamanlar oluyor. Bazı bayanlarda o dönemlerde küçük kanama olabiliyor.
Doluluk hissi dediğiniz pms döneminde olan göğüslerin büyümesi anladığım kadarıyla. O dönemde bazen ara kanamalar olabilir, adetiniz erken gelmiş de olabilir. İçinize bir şey sokmadıysanız bence düşündüğünüz tarzda bir kanama değildir.
Bende de ilk defa olduBence o yumurtlama ile alakalı . Yani bende hiç olmadı ama ne bileyim aklıma birşey gelmedi :/ tekrar eder , ağrı sızı olursa zaten gidersiniz doktora .
Yok hayır mastürbasyon dediğim kadarıyla cevreden duyduklarımız gınah vs yapmamaya çalışıyorum çok nadir yaptığımda da bir şey sokmuyorum acaba o an yapmak istemediğim için mi oldu anlamadım bende ilk defa oldu böyle birşey tedirgin ettiği yüzden
Bence mastürbasyon, kendini tanıma bir kadın için çok sağlıklı. Günah konusuna değinmeyeceğim. Belki de bunu kafaya taktığınız için tedirginsiniz. Çevrenizden duyduklarınız yerine kendi içinizi dinleyin. Zorlamadıysanız ara kanamadır endişelenmeyin.Yok hayır mastürbasyon dediğim kadarıyla cevreden duyduklarımız gınah vs yapmamaya çalışıyorum çok nadir yaptığımda da bir şey sokmuyorum acaba o an yapmak istemediğim için mi oldu anlamadım bende ilk defa oldu böyle birşey tedirgin ettiği yüzden
Pöf senin de her konun cinsellik, mastürbasyon filan.
Bıkmadın mı her gün mastürbasyon konusu açmaktan yoksa hala vücudunu tanıyıp kendini anlamadın mı?
Tamam ama iki sene önce bu tarzda çok konu açmışsın zaten.Pardon ama yaklaşık 1 senedir konu açmıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?