Sizce ?

Malesef ki söylememe rağmen kimse karışamaz diyor annem de çok kızıyor ama anneme bile kimse karışamaz çocuk benim döverimde severimde diyor zaten şehir dışında çok gidip gelmiyordum bu durumdan rahatsız olduğum için
Devlet de mi karisamaz??
Bence bunca derdiniz dururken bu konuyu açmanızda bir hayir var. Lütfen sosyal hizmetleri arayin. Alo 183.
Korkmayin hemen oyle arabayla gelip cocugu goturmuyorlar. Benim arkadasim da asdepte calisiyor. Once ihbari degerlendiriyorlar. Konu komsuya sorup emin oluyorlar. Sonra aile ile konuşuyorlar. Onlari gozluyorlar- psikolog-danisman hizmeti sunuyorlar... aile hem bu sebeplerden hem de korkudan cocugu dovmeyi birakiyor. Cunku biliyor ki hapsi boylayabilir-cocugu elinden alinabilir-para cezasina carptirilabilir...
Haksizligi bilip da susan dilsiz seytandir demisler. Siz de bu vebale ortak olmayin arayin. Ya da birine verin bilgileri o arasin

Diyemediniz mi kıskançlıktan mı çocuğuna bütün eşyalarımızı bozduruyorsun ?
Telefondan blendra bozdu sen neyin kafasını yaşıyorsun

Merhaba hanımlar

Daha önce kardeşimle büyük kavgamız olmustu. Oğlu telefonumu suya atmıştı. Sonra ne tamire ne yenisini almaya yanaşmayıp banane naparsan yap diyip çıkmıştı. Ki herkesin evinde herseye zarar verir kırar daha öncede blendırımı kırmıştı ben saklamama rağmen sakladığım yerden alıp oğluna istiyor ağlamasın diye veriyordu her yerde aynısını yapıyor kırıncada çocuk napim canı sağolsun diyor geçiyor. Bu yüzden aramız bozulmuştu. Eşlerimiz de keza aynı çünkü kardeşimin eşi oğluma feda olsun bin telefon bozsun demişti ve biz bişe yapamayız dediği için eşlerimiz ters düştü. Konusmuyorduk kızıma tablet almıştık kardeşim duymuş ve kızımı baya oldu memeden kesince huysuzlasmıştı istediği olmayınca gidip kafasını duvara vuruyordu sonra düzeldi bunuda duymuş bana yazdı afedersiniz aferin donunuzu da satın hep en pahalısını alın zaten ne biçim çocuk büyütüyorsun gidip kafasını duvara vuruyormuş ben fakirim ama mutluyum huzurluyum yazdı şok oldum ki kendisi çocuğunu daha 40 ı çıkmamışken dövmeye başlamıştı herseyde döver daha ben kızıma bir kere el kaldırmadım ne biçim annesin diyor. Çok üzüldüm. Şimdi oğlu fıtık ameliyatı ve sünnet oldu. Sizce geçmiş olsun diye aramalı mıyım?
Arama

Boşverin böyle birinden kardeş olmaz. Bile bile düşmanı yakınınızda tutmanın alemi yok. Çocuk büyüten herkes küçüklerin belli bir süre kafasını yere veya duvara vurduğunu ve geçici bir süreç olduğunu bilir.

Kardeşim diye hep alttan aldım ama o kadar arsızki annem babam ne yapsa sustular alttan aldılar çocukken epilepsi hastasıydı sonra iyileşti ama yinede her yaptığına sustular babamda annemde biliyorlar ama artık çok geç önünü alamıyorlar bana daha önce tokat altmışlığı bile var ama sus kızım ablasın sen alttan al dediler öyle ki asıl tuhaf olan kardeşim anaokulu öğretmeni ben birsey diyince karışma ben bunun okulunu okudum benden iyi bilemezsin der annem bana ben senden korkardım nasıl anne olacak diye kardesinden çok emindim ama tam tersi oldu der. Kızım 1 yıl geceleri hiç uyumazdı kolikti sabaha kadar uyanık kalır gün içinde parça parça uyurdu ben bir gün bile gıkımı cıkarmazdım Kızımın üstüne titrerdim kardeşim bana gelince ay sen iyi dayanıyorsun ben olsam eşşeği sudan getirtmezdim derdi bu kadar yüz verme alışırsa öyle gider derdi ve oğlu gayet akıllıydı uykusu yemesi düzenliydi çocuk annesini 2 ay emdi bıraktı emmek istemiyordu mamasını güzel yerdi ona rağmen çocuk gık desin döverdi benim kızım 2 yaşına kadar emdi 5dakkada bir meme isterdi ona bile kes artık bu ne sende ne sabır varmış derdi sanki yanlış çocuk bakan benim doğru yapan o gibi

Back
X