Sizce ?

Yaptıklarım yapacaklarımın talimatıdır
Güvenemem
Çapkın biri nasıl çapkın olur

Bunu en iyi sen bilip görüp karar vereceksin.
Ama gitmiş olsa sana söylemezdi seninde haberin olmazdı.Bi ihtimal belki de öyle bi mesajda yok sende güven oluşturmak için de böyle demiş olabilir.
Bence geçmişini hiç bilmiyormuş gibi değerlendir onu ve zaman ver.Eninde sonun da tanırsın.

Ne kadar zamandır tanıyorsunuz?

Kac aydir iliskiniz devam ediyor? 3-4 ay ise biraz daha taniyin derim. Capkin diyorsunuz , uzun iliskisi olmus mu? Sevgililerinden hangi sebeple ayrilmis? Butun bu sorularin cevabindan emin olduktan ve onun durustlugune guvendikten sonra eski capkinliklari sizi urkutmesin. Hayati ve kadinlari taniyan erkekler ne istediklerine daha iyi karar veriyorlar. Gonul iliskilerine doyanlar sonradan hata pek yapmiyorlar. Ammaaaaa karakter ve durustluk cok onemli belirtectir. Eski sevgilisinin aramis olmasi ve bunu size soylemis olmasi sizi rahatsiz etmesin zira one verdigi cevap uygun olmus. TARTIN LUTFEN! Sizinle ciddi mi yoksa maceralarindan biri misiniz?
Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum kafayı yiyeceğim, hayatımda biri var 30 yaşında eskiden çok çapkın biriymiş bi sürü kız arkadaşları olmuş, ama artık öyle değilim tövbe ettm tiksindim öyle işlerden hayatıma sen girdin kalbim güzelleşti diyor, beni sevdiğine eminim çünkü hareketleriyle belli ediyor, eskiden öyle konuştuğu bi kız geçen mesaj atmış buda artık yazma bana demiş, eskiden olsa giderdim ama artık öyle biri değilim diyor sizce gerçekten değişmiş midir durulmuş mudur, gitmemiştir dimi kızın yanına düşünmekten kafayı yicem belli bi yaştan sonra gerçekten insan ciddi mi düşünüyor ailesiyle falanda tanıştık
anladıgım kadarı ıle sende sevıyorsun onun senı sevdıgı gıbı insasnları gecmıslerı ıle yargılamamayız güvenmen en hayırlısı

Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum kafayı yiyeceğim, hayatımda biri var 30 yaşında eskiden çok çapkın biriymiş bi sürü kız arkadaşları olmuş, ama artık öyle değilim tövbe ettm tiksindim öyle işlerden hayatıma sen girdin kalbim güzelleşti diyor, beni sevdiğine eminim çünkü hareketleriyle belli ediyor, eskiden öyle konuştuğu bi kız geçen mesaj atmış buda artık yazma bana demiş, eskiden olsa giderdim ama artık öyle biri değilim diyor sizce gerçekten değişmiş midir durulmuş mudur, gitmemiştir dimi kızın yanına düşünmekten kafayı yicem belli bi yaştan sonra gerçekten insan ciddi mi düşünüyor ailesiyle falanda tanıştık

Sürekli geçmişine takılacaksanız böyle bir adamla birlikte olmanız mantıksız. Bir de erkeklerin ''ma artık öyle değilim tövbe ettm tiksindim öyle işlerden hayatıma sen girdin kalbim güzelleşti '' beylik laflarına pek güvenmeyin...
Size gerçekten değişip değişmediğini sadece zaman gösterecek..

tatlım özelden yazar mısın sana mesaj atamıyorum

Eski kız arkadaşının mesaj attığını size söyleme gereği niye duymuş...

Back
X