Sizce

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Kızlar arkadaşım bir meseleyi kendisine sorun ediyor sevdiği bi çocuk var öğretmen bunun instagramda elinde sigarayla uzaktan çekilmiş bi fotoğrafı var arkadaşlarıyla birlikte,, arkadaşım neden sigara içtiği fotoğrafı instagrama atmış kötü bir mi diyor, öğretmen hiç elinde sigarayla fotoğraf atar mı diyor kötü örnek olur diyor kendisine dert etmiş durumda sizin fikirlerinizi merak ediyor?????

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınızın oldukça ilginç bir bakış açısı var.
Bunu öğretmen yapmış diye özellikle “öğretmen” kalıbına sokması da çok ilginç öyle bakarsa ne iğrençlikler yapan öğretmenler de var... 🤷🏻‍♀️ Bunun mesleği yok yani 🤷🏻‍♀️
Peki sigarlı fotoğraf iğrençlik mi

Kızlar arkadaşım bir meseleyi kendisine sorun ediyor sevdiği bi çocuk var öğretmen bunun instagramda elinde sigarayla uzaktan çekilmiş bi fotoğrafı var arkadaşlarıyla birlikte,, arkadaşım neden sigara içtiği fotoğrafı instagrama atmış karakter ahlak olarak kötü bir mi diyor, öğretmen hiç elinde sigarayla fotoğraf atar mı diyor kötü örnek olur diyor kendisine dert etmiş durumda sizin fikirlerinizi merak ediyor?????
Atmasa iyi olurdu bencede.cunku öğretmen olduğu icin öğrencilerde takip ediyordur .ve bencede kötü örnek sanki

Sevdiği dediğine göre öğretmen beyin arkadaşınıza ilgisi var mı yok mu belli değil. Neden kendi kendine gelin güvey olmuş? Ahlak sorgulamaya kalkıyor?
Konu bu değilki başka yöne çekmeseniz , sadece iyi biri olup olmadığını tahmin etmeye çalışıyoruz

Peki sigarlı fotoğraf iğrençlik mi

Hem öğretmenim hem de sigarayı aktif içen (bırakma aşamasında) biriyim, cinsiyet olarak kadın oluşum zaten Türkiye'de direkt ofsaytlık durum. Arkadaşınıza göre beni ahlak masası götürmeli ve müebbet falan vermeli. Bu ne saçmalık yahu ??

Hayır adam elinde sigarayla poz vermese ama akşamları evde uyuşturucu partileri verse sirf sosyal medyaya yansımıyor diye kabullenecek mi anlamadim ki !

Hem öğretmenim hem de sigarayı aktif içen (bırakma aşamasında) biriyim, cinsiyet olarak kadın oluşum zaten Türkiye'de direkt ofsaytlık durum. Arkadaşınıza göre beni ahlak masası götürmeli ve müebbet falan vermeli. Bu ne saçmalık yahu ??

Hayır adam elinde sigarayla poz vermese ama akşamları evde uyuşturucu partileri verse sirf sosyal medyaya yansımıyor diye kabullenecek mi anlamadim ki !
ve sigaralı profil fotoğrafınız.. ve cevabınızın güzelliği :21:

Back
X