Öncelikle iyi geceler herkese derdim bazısına saçma gelebilir ama benim için dert konuya gelecek olursak bizim bölümden aynı sınıftan ama akşam öğretimi olan çok yakın bir kız arkadaşım var 3 yıldır arkadaşız.Bu kızın bana çok iyilikleri dokundu benim de ona seviyorum felan ama çok garip hareketleri var örnek verecek olursam; imza atıyoruz ben takmadan arkaya yolluyorum -bazen derslerim çakışıyor onlarla aynı saat giriyorum- o diyor ki kanka imzayı yanlış yere mi attım.Hayır kanka diyorum doğru yere attın sorup duruyor 10 kez soruyor 20 kez soruyor artık bıktırıyor diğer bir örnek ise atmye gittik para çektik vakıfın atmsinde altta boş bir tuş var ona bastı yanlışlıkla soruyor ki kanka bir şey olur mu en son dedim ki evini bombalarlar kanka ahshwhsjw bence benim için en şaşırdığım ve en büyük olayı.Sigara içmiş hava da sisli yağmurlu sigarayı çöpe atmış sönmüş mü sönmemiş mi emin olmamış yurdu da baya aşağıda o kar da kışta sigara söndü mü diye bakmaya gitti şok oldum.Kısaca kızlar bu kız beni saçma sorularıyla bıktırmaya başladı artık sürekli yok hoca bana taktı mı yok rujumun rengi oldu mu yok ev yandı mı kıramıyorum da?Napabilirim şimdiden teşekkür ederim.
Ve bu kız bencil birisi arkadaşlar birkaç kez beni kırdı ve bilerek yapıyor bence kendi her şeye alınabilir kendi her şeyi söyler ama biz alınınca kırılınca oo kıyamet kavga birkaç kez de yalanını yakaladım.