Sizce

Sigara içiyorsa alkol de içiyor olabilir, eğer bu tarz konulara takıksa hiç değiştiririm ben deyip yola çıkmasın derim.

Siz bu hesabı kaç kişi kullanıyorsunuz?
Hep arkadaşınız adına konu açıyorsunuz. Kendiniz için açtığınız konularda bir konuda öğretmensiniz, bir konuda şirkette çalışıyorsunuz.
Amacınız ne anlamadım.

Sigaradan ahlak ölçümü yapılmasını hiç anlamadım zaten.
Ben de sigara içiyorum. Tekel bayii çalışanları falan da hep erkek vuu 2 kat ahlaksızsam demek :KK14:

Siz bu hesabı kaç kişi kullanıyorsunuz?
Hep arkadaşınız adına konu açıyorsunuz. Kendiniz için açtığınız konularda bir konuda öğretmensiniz, bir konuda şirkette çalışıyorsunuz.
Amacınız ne anlamadım.

Ben de buna takıldım, konuların yarısı ya arkadaş ya da kuzen için.
Bir tür kamuflaj sanırım. Ben bu konudaki "öğretmeni beğenen arkadaş"ın dahi kendisi olduğunu düşünüyorum

Ben de buna takıldım, konuların yarısı ya arkadaş ya da kuzen için.
Bir tür kamuflaj sanırım. Ben bu konudaki "öğretmeni beğenen arkadaş"ın dahi kendisi olduğunu düşünüyorum

Bana da öyle geliyor ama bir konuda şirket çalışanı olduğunu söylemişti. O yüzden kafam karıştı.
Şimdi baktım da arkadaşının idrar tahliline bile konu açmış. Bu kadar kamuflaj da ne bileyim :deli:

Kızlar arkadaşım bir meseleyi kendisine sorun ediyor sevdiği bi çocuk var öğretmen bunun instagramda elinde sigarayla uzaktan çekilmiş bi fotoğrafı var arkadaşlarıyla birlikte,, arkadaşım neden sigara içtiği fotoğrafı instagrama atmış karakter ahlak olarak kötü bir mi diyor, öğretmen hiç elinde sigarayla fotoğraf atar mı diyor kötü örnek olur diyor kendisine dert etmiş durumda sizin fikirlerinizi merak ediyor?????

Ne saçma özgür bir birey nasil karaktere bagladi arkadasiniz

Ögretmen ile ne alakasi var anlamadim.

Ama sigara elinde veya icerken kendi fotorafini paylasmak varos ve basit bir hareket bence. Yakismiyor hos gozukmuyor.

Yorumlarda ki bir uyenin profil resmi gibi olsa..özel cekim vs ozaman olur da..
Böyle normal bir vatandasin agzinda elinde sigara varken kendi fotosunu sosyal medyaya atmasi cidden cirkin geliyor gozume.

Artık sigara icmeyen birini gorunce insanlar garipsiyor ahlakla ne alakasi var sigaranin.

Konu bu değilki başka yöne çekmeseniz , sadece iyi biri olup olmadığını tahmin etmeye çalışıyoruz
Esas sorun bu zaten. Tanımadığınız, bilmediğiniz birinin instagramında gördüğünüz sigaradan yola çıkarak ahlakını sorguluyorsunuz. Ortada ille birini ahlak yoksunu olarak nitelendirmemiz gerekiyorsa ben oyumu öğretmenden yana kullanmıyorum.

Bu hep bi arkadaşlar hep soranlar oluyor valla takilcak baska sey bul arkadaşım.
Hayat güzel kuşlar uçuyor 😃
Adam seni seviyor mu misal sevmiyorsa kafana neden takacaksin

Öğretmen olmayan birinin resminde görmekle,öğretmen olan birinin resminde görmek arasında bence bir fark yok. Yanlış yanlıştır.Ama ahlakla alakalı bir durum degil ki bu. Eskiden böyle sosyal aglarda görmezdik ögretmenleri ama hepsini bir köşe başında teneffüs aralarında sigara içerken hep görürdük.

Hiç de umrumuzda olmadı.

Bunu sadece öğretmenle sınırlandırmamak gerek..anne babanın evde sigara içmesi de çocuğa kötü örnek o kadar düşüneceksek eğer..çocuğun hayatı okulla sınırlı değil..evde babayı anneyi de örnek alır çocuk..bence arkadaşınız neye taksam acaba diye düşünmüş

Back
X