- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi Strawberry95
Sanki adam elinde marihuana tutmuş gibi bi tepki, değişik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve sigaralı profil fotoğrafınız.. ve cevabınızın güzelliği![]()
Ashafafs bir de profil fotoğrafım var dimi...![]()
![]()
Neyse sigarayı bırakınca onu da imha edeyim, sitenin ahlakı bozulabilir baktıkça![]()
Siz bu hesabı kaç kişi kullanıyorsunuz?
Hep arkadaşınız adına konu açıyorsunuz. Kendiniz için açtığınız konularda bir konuda öğretmensiniz, bir konuda şirkette çalışıyorsunuz.
Amacınız ne anlamadım.
Ben de buna takıldım, konuların yarısı ya arkadaş ya da kuzen için.
Bir tür kamuflaj sanırım. Ben bu konudaki "öğretmeni beğenen arkadaş"ın dahi kendisi olduğunu düşünüyorum
Kızlar arkadaşım bir meseleyi kendisine sorun ediyor sevdiği bi çocuk var öğretmen bunun instagramda elinde sigarayla uzaktan çekilmiş bi fotoğrafı var arkadaşlarıyla birlikte,, arkadaşım neden sigara içtiği fotoğrafı instagrama atmış karakter ahlak olarak kötü bir mi diyor, öğretmen hiç elinde sigarayla fotoğraf atar mı diyor kötü örnek olur diyor kendisine dert etmiş durumda sizin fikirlerinizi merak ediyor?????
Esas sorun bu zaten. Tanımadığınız, bilmediğiniz birinin instagramında gördüğünüz sigaradan yola çıkarak ahlakını sorguluyorsunuz. Ortada ille birini ahlak yoksunu olarak nitelendirmemiz gerekiyorsa ben oyumu öğretmenden yana kullanmıyorum.Konu bu değilki başka yöne çekmeseniz , sadece iyi biri olup olmadığını tahmin etmeye çalışıyoruz