Sizce?

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Şimdi size bişey sorcam arkadaşlar,
Ben 4 haftalık hamileyim daha yeni öğrendik ve kese falan görmedik çok yeni diye.esimle bi karar aldık kimseye soylemicez diye ama gitmis benden gizle halasına söylemiş halası da kızına kızıda herkezedaha ortada net bişey yokken bende hamileliğin verdiği psikolojiyle delirdim ağla ağla çok kötü oldum cunku istemiyodum 3 aydan önce insanlar bilsin defalarca uyardım söyleme kimseye diye şuan çok sinirliyim eşim işte gelince onu öldürmek istiyorum😡😡 siz olsanız ne tepki verrdiniz

Ben 4 haftalık hamileyim daha yeni öğrendik ve kese falan görmedik çok yeni diye.esimle bi karar aldık kimseye soylemicez diye ama gitmis benden gizle halasına söylemiş halası da kızına kızıda herkezedaha ortada net bişey yokken bende hamileliğin verdiği psikolojiyle delirdim ağla ağla çok kötü oldum cunku istemiyodum 3 aydan önce insanlar bilsin defalarca uyardım söyleme kimseye diye şuan çok sinirliyim eşim işte gelince onu öldürmek istiyorum😡😡 siz olsanız ne tepki verrdiniz
Olmuş bir kere sakin ol. Biz de ilk üç ay söylemeyelim dedik valla ben dayanamadım söyledim. Bir şey olmaz Allahın izniyle

Bence abartmayın. Evet söylemese daha iyi olurdu ama bu kadar basit birşey için küsüp kırmayın birbirinizi. Azıcık trip yeter, dozunu kaçırmadan.

Demek ki çok sevindi hevesini kursağında bırakmayın lütfen adamın biraz sitem yeterli

Hayir da soyleyince ne oluyo.3 cocugum var .ucunde de daha test yapar yapmaz herkes duymustu.bir turlu anlam veremiyorum boyle saklayanlara.ilk defa cocugu olan siz degilsiniz merak etmeyin.hicbisey olmaz.
Tabiki ilk benim olmuycak ama sürekli aynı soruları duycamonu geçtim benim düşüncemi biseye saymiyo onemsemiyo demek bu

Olan olmus bu saatten sonra yapacagin şey neyi geri getirir seni daha da uzmekten başka. O da bu olaydan sonra öğrenmiştir 2 kişinin bildiği şeyin sır olmadığını.

İnsan paylaşmak istiyor böyle bir haberi benim eşimde kimseye söylemeyelim vs demişti ama ben dayanamam dedim ve anne babalarımıza söylemiştik. Şimdi eşinizin içi içine sığmazdır mutlu olduğu için paylaşmak istemesi çok normal bu kadar tepki göstermeye gerek yok.

Bizde ilk kızımda söylemedik bizim düşme durumu vardı sonra 4 aya kadar bebeğinizi kaybedebilirsiniz demişti doktor o yüzden söylemedik çok kişi sorarsa üzülürüz diye fakat bence gereksiz bir durummuş herkes sorsa ne olacak ki zaten üzüleceksen üzülürsün bence çok gereksiz bir durum belli ki eşiniz çok mutlu olmuş tutmamış sorun etmeyin ikinci kızımda test yapıp annemi aradık 😂😂

Sakin ol sampiyon ne olcak tamam keske senin istedigini yapsaydı ama yapmamış oldurmek istemek 🙄🙄🙄adam mutlulugunu paylaşmış dayanamayip

Bendr aynisini dusundum valla
Ben şaka yapmıştım ama ciddiye almışsınız :işsiz: Ya olur öyle şeyler, dert etmeyin. Ben de söylemeyelim falan derken eşim bütün akrabalarına söyledi daha kan testi sonuçlarından. Ne yapalım... şimdi 5 yaşında çocuğumuz. İleride o kadar sorun yaşayacaksınız ki büyütürken, bunlar çok komik gelecek...

Back
X