Sizce?

uzun yoldan geldi demiştiniz kaç saatlik yol? direkt kendini yatağa atmış olabilir. ya da gece sizde kalmayı umut etmiş olabilir mi? çok paralı adamların sevgili bulmada sıkıntı yaşadığını sanmıyorum belki de derdi sevişmekti.
buluşma esnasında göz teması kurmayıp sessizlik esnasında sağına soluna bakınıp durduysa ya da size karşı eğilip pek konuşmadıysa olumsuzdur.
Cok parası var diye her kadınla sevısecegını dusunen su adamlarla röportaj yapıp ' sen hıc tipine bakiyor musun Allah aski için dogruyu soyle' demeyi cok isterdim

uzun yoldan geldi demiştiniz kaç saatlik yol? direkt kendini yatağa atmış olabilir. ya da gece sizde kalmayı umut etmiş olabilir mi? çok paralı adamların sevgili bulmada sıkıntı yaşadığını sanmıyorum belki de derdi sevişmekti.
buluşma esnasında göz teması kurmayıp sessizlik esnasında sağına soluna bakınıp durduysa ya da size karşı eğilip pek konuşmadıysa olumsuzdur.
Araba kullanırken bile dönüp gözüme bakıyodu:) yemekte keza.. sonra sahilde yürürken.. adamda sıkılmış bir hal yoktu. Ama beni beğendiğine dair hiç söz etmedi..

evet senin cevabını bekliyoruz mutlumelo :sopa: büllülerin tarafında mısın yoksa kukuş kardeşliğinde misin tarafını seç

Back
X