- 28 Mayıs 2020
- 939
- 1.381
- 113
Yaaa minnoş bir civciv oldum yaziyi okuyuncaYazık kıyamam çok ağır işimiz var uyusun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa minnoş bir civciv oldum yaziyi okuyuncaYazık kıyamam çok ağır işimiz var uyusun![]()
Oooo siz konuya zaten çok çok uzak kalmissinizBen hiç anlamam eşimle ikimiz çalışmaktan birbirimizi görmüyoruz zaten![]()
Bak vikvik etmek vikviksemek vikviklenmek...yaz bunlari kenara sekerimAy ben gülerim
Çok iyiymiş Vikvik![]()
Sorma zaten o konu bizi. HüsranOooo siz konuya zaten çok çok uzak kalmissiniz![]()
Sorma zaten o konu bizi. Hüsran. Adam kahkahamdan uyandı asıl bülüyü ben gördüm
Ay nasil güldm anlatamamSorma zaten o konu bizi. Hüsran. Adam kahkahamdan uyandı asıl bülüyü ben gördüm
Yaa millet vikvik için nerelerden kalkip geliyor sizinki de yatiyor olacak is miSorma zaten o konu bizi. Hüsran. Adam kahkahamdan uyandı asıl bülüyü ben gördüm
Az kaldı Gidiyordum mok yoluna .. Melo nun yüzünden hepAy nasil güldm anlatamamiyi bülüler sekerm
![]()
Hallediyordu az kaldı Yatırdım zorlaYaa millet vikvik için nerelerden kalkip geliyor sizinki de yatiyor olacak is miUyuyorsa da uyandirin arkadas kilcik bu ise vesile olsun bari
![]()
Kilciginkinden daha hazin bir sona ugramis enisteHallediyordu az kaldı Yatırdım zorla![]()
Bahane ürettim ne yapayım sabah 6 da işe gidecek bende aşırı yorgunum benimde kuş ötmüyorSenin içinAybush
Dogarken gunes ardindan tepelerin
Uyku vakti geldi artik tüm bülülerin![]()
İhihiihih ay deme kiz oyle gülesyim geliyorBülülüler
Bülülüler çoktan bülülendi yatti uyudu..geceden bülüsüzlere selam olsun![]()
Olsun bülünün sonu selamettir bülülü ol vikviklen bülme kendiniBahane ürettim ne yapayım sabah 6 da işe gidecek bende aşırı yorgunum benimde kuş ötmüyor![]()
Sinek bile bülü derdindeBen başka moda geçtim resmen.. Sivri sinek ısırıyor Boyna Corona bulaşır mı acaba![]()
Kızlar günaydın
Bizim ki 09:06 da GÜNAYDIN yazmış.. Askıda bekliyor mesaj..Cevap vermedim