Sizce ?

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
30
Bir erkek annesine sevgilisini savunuyorsa yeri geldiğinde
Ama sevgilisi ona annesiyle ilgili annen bana bunu yapsa naparson ne dersin gibi soru sorunca da annem öyle etmez ilerde görürsün ben annemi biliyorum gibi cevaplar veriyorsa
Bu erkekle evlilik düşünülmeli mi yoksa ilerde ailevi yönden sorunlar olurmu

Gerektiğinde sizi savunuyorsa, annem öyle demek istemedi diye annesini savunmaya başlamıyorsa sorun yok. Yaşamadığınız bir şey için ne söylemesi gerekiyor?

🤷🏻‍♀️ yaşayıp göreceksiniz... yapıyorsa ediyorsalarla evliliğinizin geleceğini göremezsiniz

Gerektiğinde sizi savunuyorsa, annem öyle demek istemedi diye annesini savunmaya başlamıyorsa sorun yok. Yaşamadığınız bir şey için ne söylemesi gerekiyor?
Annem yapmaz demesi korkuttu sadece yoksa bazı konularda savunuyor

🤷🏻‍♀️ yaşayıp göreceksiniz... yapıyorsa ediyorsalarla evliliğinizin geleceğini göremezsiniz
Ana kuzusumu olduğunu öğrenmeye çalışıyorum sorularla tabi o da herşeyde annem öyle yapmaz merak etme diyor
Yaptı diyelim ne yapcaksın diyorum yapmaz annem diyor yaparsa da söylerim ben diyo

Ana kuzusumu olduğunu öğrenmeye çalışıyorum sorularla tabi o da herşeyde annem öyle yapmaz merak etme diyor
Yaptı diyelim ne yapcaksın diyorum yapmaz annem diyor yaparsa da söylerim ben diyo
Bir olayın icinde olmadan yaşamadan nasıl tepki verip davranacağını bilemezsn bu ikiniz icinde gecerli... bu sözlerin bana göre hicbir gecerliligi yok benim nazarımda sonra hayal kırıkligına ugramayin diye soyluyorum...sormak yerine davranislarini analiz edip öyle karar verin ana kuzusumu yoksa her konuda adaletli davraniyor mu

Bir olayın icinde olmadan yaşamadan nasıl tepki verip davranacağını bilemezsn bu ikiniz icinde gecerli... bu sözlerin bana göre hicbir gecerliligi yok benim nazarımda sonra hayal kırıkligına ugramayin diye soyluyorum...sormak yerine davranislarini analiz edip öyle karar verin ana kuzusumu yoksa her konuda adaletli davraniyor mu
Teşekkürler

Nişanlanin ya da sozlenin..o donmlerde bile anlarsnz..yani anneyi bi siz gorun..biraz iliskler yogunlassn anlaslr deneymlmeden zor..
Anmesiyle görüşüyorum nasıl anlıcam ama onu bilmiyorum
Nişan konusunda annesi farklı bişel istiyor ben farklı istiyorum benim isteğini annesine kabul ettiriyor fikrimi yani
Ama böyle arkadaşlarımın kaynanalarını anlatınca da soru anlamında sorunca annem yapmaz öyle diyor

Ama sevgilisi ona annesiyle ilgili annen bana bunu yapsa naparson ne dersin gibi soru sorunca da annem öyle etmez ilerde görürsün ben annemi biliyorum gibi cevaplar veriyorsa

Cok bos muhabbetler yemin olsun karşındaki insanda hersey 10 numara tek sorun yukaridaki muhabbet mi napsin adam sana annesinimi kotulesin yaparsa döverim soverim mi desin yapmayin şöyle seyler bu kadar ince dusunmeyin konusulmasi dusunulmesi gereken onca sey varken ufak tefek detaylara takilip kalmayin

Anmesiyle görüşüyorum nasıl anlıcam ama onu bilmiyorum
Nişan konusunda annesi farklı bişel istiyor ben farklı istiyorum benim isteğini annesine kabul ettiriyor fikrimi yani
Ama böyle arkadaşlarımın kaynanalarını anlatınca da soru anlamında sorunca annem yapmaz öyle diyor
Bence szden cok eş adayiniz bunu dusunmeli cunku arada kalip denge kurmasi gerekn o olacak. Bence simdilik yaptiklarnda sorun yok..ilerisinde de skntı ckarsa bi orta yol bulunur..sevgi,saygi varsa halledersnz..her seyi planlyamazsnz..bn 5 yil kafamda bi ton şeyi sorun edip kurarak erteledim..smdi bakyorum cok alakasz yerlere takilip bosa 5 yil gecirmsm..o yuzden her sey yolundaysa bu soylediklernzle zamn kaybetmeyin..sevglnzden ayrldgnzda karsnza cikacak kisinin annesiyle ilgili bi garanti de yok ustelik..ayrica sirf bu ihtimaller yuzden terkedilmyi hakedeck biri mi karsnzdaki?

Sen kaç yaşından bilmiyorum ama her zaman annesini seven ailesini önemseyen erkeklerle birlikte olmalısın.. Seni görünce annesini unutan senin ağızına haklı ol ya da haksız ol annesini azarlayan erkekten hiçbirşey olmaz.. Çünkü bugün senin için annesine ters yapan ondan vazgeçen erkek yarın bir başkası için sana ters yapacak ve senden vazgeçecek.. Ben evleneceğim adamı seçerken ailesine olan saygısını ve sevgisini onlarla telefonda konuşmalarını vs izleyerek seçimimi yaptım.. Tabiki tek kriter bu değil ama bence en önemlilerinden bu.. Şimdi evinde çok bağlı karısını çok seven sahiplenen annesiyle aramızdaki dengeyi çok güzel kuran bir kocam var şükür...Rabbim nasip ederse hepimiz anne olacağız oğlun sana nasıl davransın istersen erkek arkadaşın da annesine öyle davransın bırak. Aferin ona ki annem yapmaz öyle biri değil sende tanıyınca göreceksin diyor sana.. Bu çok güzel birşey.. Ayrıca asla ihtimaller üzerine konuşup annem sana böyle yapsa anneme haddini bildiririm tabi ki senin yanında olurum gibi biraz ergence tepkiler bekleme erkek arkadaşından.. Doğru olanı bu değil zaten

Her erkek ana kuzusudur zaten. Bazısı biraz fazla bazısı az ama hepsinde annesine karşı bir yumuşak kalplilik vardır. Olmalıdır da zaten. Bu merhameti şefkati gösterir birazda. Aradaki dengeyi kurabilirse çok güzel bir ilişkiniz olur. Ama bunu sözlenmeden nişanlanmadan anlamanız biraz zor gibi sanki

Back
X