Kirleten yapmak zorunda diye bir sey yok. Orada yasiyorsaniz siz de yapmak/eleman tutup yaptirmak zorundasiniz. Aile apartmani olmasin,normal apartmanlarda da herkes elini atar bu islere,kirleten sensin benim diye dusunulmez. Giris katta yasayanlar asansor tamiratina para vermez sizin mantiginizla bakarsak.
Kirleten yapmak zorunda diye bir sey yok. Orada yasiyorsaniz siz de yapmak/eleman tutup yaptirmak zorundasiniz. Aile apartmani olmasin,normal apartmanlarda da herkes elini atar bu islere,kirleten sensin benim diye dusunulmez. Giris katta yasayanlar asansor tamiratina para vermez sizin mantiginizla bakarsak.
Giris kattakiler hep camur yapartum apartman toplantilarinin kanayan yarasi,
giris kattakilerin asansor derdi
Herkes kendisi temizliyorsa siz de yapin. Para toplayip adam tutuyorlarsa da para verirsiniz. Kafaya bu kadar takilacak ne var?Evet bi yandan boylede dusunuyorum yanii
Ortak alanlarin temizligini kullanan herkes yapmali görüşündeyim. Sonucta evde durmuyorken bile disari cikmak ve evinize gelmek icin o merdivenleri kullanıyorsunuz. Temizlik sirasi yapin haftada bir biriniz yapsin. Boylece sorun çözülmüş olur.merhaba arkdaslar biliyorum bu asla dert değil ama biraz farklı gözlemlere ihtiyacm var.
ben aile apartmanında otuyorum ki hiç istememiştim halada istemiyorum...
Uzak ol tatlı ol benm için mantık hep buydu.en ufak şeylerin bile can sıkıcı olmak durumu hep oluyor bunlardan biride merdiven süpürme derdi..
benim çocuğum yok ve eşimle evde durdugumz zaman çok azdir eşim sabah gidip alsam geldigi için bende gündüz evdeyim ya hiç çıkmam yada arkadslarmla ailemle görüşürm yani evde pek değilim dolayısıyla merdivenleri kirleten habire inip çıkan olmuyorm burdakilerinde çocukları var onların oyuncaklarımi dersinz dağıttıklarimi dersiniz hep merdivende. Ki merdivendede hali seriliyor malesef düşünüyorm ben bunları temizlemek süpürmek zorunda miyim bendende bekliyorlar bunuda. Onlar da yapıyor ama en çok dağıtan kirleten inen çıkan onlar ve çocukları.
ve ben şuan yapsam mi yapmasammi diye çok ikilemde kaldım çünkü bana laf çarptırıldı bu konu hakkında. Bende onlar kirletiyor onlar yapsın diye düşünüyorm bir yanimdaburda yaşıyorsun yapmak zorundasın diyor peki sizce a dostlar...?
Aile apartmanı komple sıkıntı bence imkan varsa taşının kökten çözüm
Merdiven temizleme olayını dönüşümlü yaparsınızKessinlikle... normal yapılması gereken şeylere bile insan sırf aile apartmanı diye anormal görüyor
Kessinlikle... normal yapılması gereken şeylere bile insan sırf aile apartmanı diye anormal görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?