- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi Gizem gurur
-
30 yasina kadar ogrenilmeyen şeyi şu yaştan sonra öğrenmeye çalışmak ancak fake konuda olurBencede fake o yüzden Hiç yapmadım nasıl yapayıma falan gidiyor
Bana öle bir öneri geldi bayan yazdı bana yapın mastürbasyon diye bende cewap verdim nasıl yapılır diye sorsaydim ozman fake derdiniz benim için ama demedim farkindaysanBencede fake o yüzden Hiç yapmadım nasıl yapayıma falan gidiyor
şikayet ettim seniii.gece gece dalga geçmeye konu açmışsınnnAnlayışın için teşekkürler biz cocuk için bile.doktora gittik ikimizdede sorun yok bol bol egzersiz yani şey yapın dedi doktor birdaha doktora bile gitmedi mesela karides demi insanı azdırır kimi insanı benim eşim yer uyur anlam veremedim dediğinizi denicem birde benim elimden şuan öle bişi yemes biraz zaman geçsin deniyecegim macun falan aldım yemedi benim birseyim yok diyor
Bol bol egzersiz mi yapın dedi. Ovulasyon takibinden filan hiç bahsetmedi yani.Anlayışın için teşekkürler biz cocuk için bile.doktora gittik ikimizdede sorun yok bol bol egzersiz yani şey yapın dedi doktor birdaha doktora bile gitmedi mesela karides demi insanı azdırır kimi insanı benim eşim yer uyur anlam veremedim dediğinizi denicem birde benim elimden şuan öle bişi yemes biraz zaman geçsin deniyecegim macun falan aldım yemedi benim birseyim yok diyor
Nasıl olur bilmem dedim.cunki eşimle düzenli ilsikim vardı ihtiyaç duymadım bana nasıl yapılır anlatsaniza demedim30 yasina kadar ogrenilmeyen şeyi şu yaştan sonra öğrenmeye çalışmak ancak fake konuda olur
Edebilirsin neden dallga geçeyim benim.daha önce bu şekilde bir sorunum daha olmuştu paylaşmıştım bakabilirsin konuşmak sohpet etmek istedim neden gecenin ikisinde dalga geçeyim sadistmiyim benşikayet ettim seniii.gece gece dalga geçmeye konu açmışsınnn
Neyin düzeni yahu 2 senedir düzen mi kalmış. Siz konu açtınız fsrkindaysanizNasıl olur bilmem dedim.cunki eşimle düzenli ilsikim vardı ihtiyaç duymadım bana nasıl yapılır anlatsaniza demedim
Son bir senedir bizim.sorunumuz 1 sene sevgiliyken de biz görüşüyorduk cinsel olarak 1 senede evliliğimizin iyidi şimdi bu son sene sorun oldu ben yazdım orda son sene çıktı bu sorun dieNeyin düzeni yahu 2 senedir düzen mi kalmış. Siz konu açtınız fsrkindaysaniz
Ayol seviş adamla işte niye tutuyorsun kendini? İlla erkek mi başlatmak zorunda? Git kıstır adamı köşelerde kuytularda.
Canım bunu bir yapar iki yapar.hep kadın istememeli.Yahu kocan yanaşmıyorsa sen talep et hani çok zor olmamalı bu
Burdan biz ne yapabilirz adamla konuşmak lazım da
Sesli harfler çok önemli
Saçma ama eğlenceli konular olurdu bazen bu ara yok. Mesela Kral Arthur'un kendisinden borç istediğini sanan biri vardıdevreleri yannmış konular açıyorlarr saçma saçmaa.
Bol bol egzersiz mi yapın dedi. Ovulasyon takibinden filan hiç bahsetmedi yani.
Him anladım os
o konuuu en favori konum benimmm.halaa merak ediyorumm sonucuu.umarım kadın inanmıştır artık dolandırıldığına milyon dolar kazanan adamın kendinden 20 bin 30 bin para alacak duruma düşmeyeceğineeeSaçma ama eğlenceli konular olurdu bazen bu ara yok. Mesela Kral Arthur'un kendisinden borç istediğini sanan biri vardı
Bellı yaniliyorum belki gerçekten kadınsın belki de bu sorunu gerçekten yaşıyorsun bilemiyorum ama ben inanmadım.Son bir senedir bizim.sorunumuz 1 sene sevgiliyken de biz görüşüyorduk cinsel olarak 1 senede evliliğimizin iyidi şimdi bu son sene sorun oldu ben yazdım orda son sene çıktı bu sorun die
Ay bilemedim, çoluk çocuk yok herhalde? Çocuktan sonra bi uzaklaşma olur bazısında ama öyle bir şey değil sanırım.Son bir senedir
Saygı duyarım ben sadece konuşmak istedim saat olmuş iki ben salakmiyim burda sahte bir olayla insanlarla mesajlaşmak tan keyif alan bir sapik hiç degilimBellı yaniliyorum belki gerçekten kadınsın belki de bu sorunu gerçekten yaşıyorsun bilemiyorum ama ben inanmadım.
Bu benim.jkinci evlilihim ilkinden6 yaşında oğlum.var ama bizle yaşamıyor annemlerle kaliuorAy bilemedim, çoluk çocuk yok herhalde? Çocuktan sonra bi uzaklaşma olur bazısında ama öyle bir şey değil sanırım.
Bunu bana yazdiniz sanırım memnun oldum bende haticeDoktor klomen verdi yani egzersiz şey yapın dedi sonra göbeğimden iğne oldum yumurtlama için ogun. Bile yapmadı benim.adim gizem memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?