• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Şu merak edilecek şey neymiş ben de onu merak ediyorum.
Meme falansa yazın google'a zaten bir milyar tane meme fotoğrafı görebilirsiniz,hani eskiden olsa anlarım her şey gizemli falan,şimdi herkes her şeyi görüyor.Sanal seks için bile bir sürü app var.Yani seksi bu kadar gözünüzde büyütmeyin,hele bu çağda herkes ulaşabiliyor.Merak edilecek bir şey yok ortada,tam tersine böyle gizemli havaları oynayıp sonra ten uyumu olmayınca ilişkinin gidişatı bozuluyor.Baştan belli olunca her şey çözmek için zaman da motivasyon da bol oluyor.

Merak derken cinselliği kastetmedim de neyse bosver anlatması uzun şimdi...erkek beyniyle düşünmek lazım, onu yapınca da beynimin sadece arka bolgelerinden ilkel beyni çalıştırmam gerekio onu da cok yapamıorum zaten

Aslına bakarsaniz cokta mantikli konusuyor bir cok erkek ari gibi cicek cicek gezeyim mantigi ile hareket ediyor belkide birliktelik yasayinca uzaklasacak belki de yakinlasacak bu durum konu sahibi icin onemli olmasa burda sormazdi sanirim onemliyse dikkat etmesi gerekli
Şöyle söyleyeyim. Evet güzel bir şeyler olmasını istiyorum, ama o andan sonra bana soğuk davranacak biriyse görmüş olurum zaten buna takılmam. Ben karşılıklı olarak bir şeyleri erken mi tüketmiş oluruz diye sordum

Bilemezsin işte oyle biri mi değil mi şu anda...tükenecekse sende de tükenir o zaman..
Şimdi öyle biri olmadığını biliyorum desem, ne kadar tanıyorsun olur. Ama biliyorum, çok fazla erkek tanıdım gördüm. Bir kaç kez konuşmasından bile anlıyorum, bunu inandırmak için söylemiyorum ama şaşmıyor bu durumda düşüncelerim. O açıdan rahatım

Bir ay önce biriyle tanıştım, ama ani bir tanışma oldu. Bir arkadaşımın arkadaşı ve buraya iş için gelmişti, yani aynı masada bir saat falan oturduk. Sonra arkadaşıma söylemiş falan ve konuşmaya başladık.
Şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Ama size sormak istediğim bir kaç şey var. Ben genelde ilişki yürütmekte iyi değilim bu nedenle hala ne doğru ne yanlış olur bilemiyorum .
Birincisi bu bir ayın şu son günlerinde çok fazla konuşmaya başladık. Yani kalpler falan havada uçuşuyor sürekli. Aslında gayet memnunum ama sizce hızlı mı olmuş böyle bir tanışma ve bir ay için. Daha mı ağırdan almalıydım
İkincisi çocuk 1 buçuk ay sonra yanıma gelicek. Ve geldiğinde aramızda bir şeyler yaşanması erken mi olur cinsel anlamda?
Yani şöyle ; benim fikrime göre her şey o kadar güzel gidiyor ki ben yaşanmasını istiyorum. O bu konuda herhangi bir şey söylemedi, yani konu çok kapalı bir şekilde geçti ve beraber kalıp kalmama fikrini bana bıraktı.
Benim endişem şu, bu buluşmada birşeyler yaşanırsa, erkenden tükenmiş mi olur .
Ben bir sonraki buluşmayı beklemek istemiyorum, ama emin olamıyorum size de sormak istedim. Aslında böyle şeyler belki anlık gelişir ama ben biraz taktım bu konulara
Ben kendimce sevgililik döneminde cinsel ilişkiye karşıyım ama size göre bunda sorun yok ise empati kurduğumda yine çok erkenmiş gibi geldi. Yani daha aşırı yenisiniz önce birbirinizi tanıyın, görüştükçe daha çok bağlanırsınız ve daha da eyecan duyarsınız bence erken tüketmeyin güzel anları

Bir ay önce biriyle tanıştım, ama ani bir tanışma oldu. Bir arkadaşımın arkadaşı ve buraya iş için gelmişti, yani aynı masada bir saat falan oturduk. Sonra arkadaşıma söylemiş falan ve konuşmaya başladık.
Şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Ama size sormak istediğim bir kaç şey var. Ben genelde ilişki yürütmekte iyi değilim bu nedenle hala ne doğru ne yanlış olur bilemiyorum .
Birincisi bu bir ayın şu son günlerinde çok fazla konuşmaya başladık. Yani kalpler falan havada uçuşuyor sürekli. Aslında gayet memnunum ama sizce hızlı mı olmuş böyle bir tanışma ve bir ay için. Daha mı ağırdan almalıydım
İkincisi çocuk 1 buçuk ay sonra yanıma gelicek. Ve geldiğinde aramızda bir şeyler yaşanması erken mi olur cinsel anlamda?
Yani şöyle ; benim fikrime göre her şey o kadar güzel gidiyor ki ben yaşanmasını istiyorum. O bu konuda herhangi bir şey söylemedi, yani konu çok kapalı bir şekilde geçti ve beraber kalıp kalmama fikrini bana bıraktı.
Ben bir sonraki buluşmayı beklemek istemiyorum, ama emin olamıyorum size de sormak istedim. Aslında böyle şeyler belki anlık gelişir ama ben biraz taktım bu konulara
Eğer aksi bir durumda üzülmeyecekseniz yaşayın derim ben böyle şeylerin taktiği zamanı olmaz

Eğer adamla evlilik hayalleri kuruyorsan veya ciddi bi ilişki istiyorsan, ilk geldiğinde yatarak hiç merak edeceği bişey bırakmamış olursun...Şimdi beni burda linçlerler ama erkeğin doğası bu..Adamına göre de çok değişir ama cinsellikten sonra geri döndüğünde soguk soguk konusacak bir hıyar tipse üzülebilirsin...Ve bu bir risk...Bu riski alıp almamak sana kalmış...Sen hayır o oyle dallama değil deme çünkü gerçekten şu an bilemezsin..
Yaw ne alaka ya hıyar olan yatınca merakı kaçacak olan her türlü kaçar her türlü hıyardır bari baştan görmüş olur sizin merak edilecek tek konunuz sexiniz herhalde ? Sexi çıkarınca insanda merak uyandıran ya da sevilecek bir tarafınız yok demek ki böyle düşünüyorsunuz aman en değerli şey o alırsa bir daha soğur gibi eşimle ilk tanıştığımda bir hafta sonra yattık ayrıca aylarca kendisini salladım durdum ciddiye bile almadım yalvar yakar 3. tekliften sonra evlilik teklifini kabul ettim ona rağmen daha da evlenmeyip aylarca aynı evde yaşadım öyle ikna oldum hıyarlık yapacak adam evlenince de yapar evlenince boşanma aldatılma gibi bir seçenek var kendinizi sexten ibaret sanmayın

Bir ayda kalp atmayı hızlı bulan biri için, beraberlik tüketici olurmu diye sorulması değişik geldi. Canın ne istiyorsa öyle yap. Önünü arkasını düşünme, kalp attık çokmu oldu, yattık azmı oldu. İnsanlar çok garip sen ne yaparsan yap kendi anladıkları kadarı olacak, plan kurup kendine anı zehir etme. Olursa olur, olmazsa canım sağolsun dersin. He bana kalsa güvenmediğim insanı yani (biraz sıkıntılı yım 1 ayda güvenemem) çokta yamacıma sokmazdım. Henüz karsımdaki hakkında bişey bilmiyorum diyerek. Beraber geçirdiğimiz zaman gösterirdi gerçi ay cok kafam karıştı 🙃

İnternette tanışsanız, hiç ortak arkadaşınız olmasa biraz erken derdim ama siz bir arkadaş ortamında karşılaşmışsınız, yani az çok güven verici doneler vardır elinizde. 1 ayda kalpli mesajlar da bence normal, ne var ki bunda :) Uzaktan ilişki yürütünce yazışmalar bence daha hızlı ilerliyor.

Seks ise bence zamansızdır; ilk gün de olur 1 yıl sonra da. Önemli olan sizin sonrasında ne düşüneceğiniz. Eğer ilişkiden zevk alma kısmına odaklıysanız bırakın karşı tarafta ne tükeniyorsa tükensin; eğer öyle biri ise 1 sene sonra da tükenir yani.

Onun plani,programi olmaz bence.
Bugun cok istersin,yarin bir kalkmissin tamamen farkli bir ruh hali icerisindesin.
Akisina birak,ne birilerini kirmamak adina rol yap ne de istemedigin bir seyi istiyormus gibi gorun.

Şimdiden bunu düşünmeyin

Birlikte kalmak ille de ilişki demek değildir ama siz bunu böyle kodlamışsınız yani birlikte kalırsak sonu buraya gitmeli gibi karşılıklı bir fikir ortamı oluşmuş

Olağan görüşmelere devam, kimisi bir günde yaşar kimi 10 yılda ama doğrusu bu diyemeyiz

şimdiden düşünüp planlı olmaya çalışırsanız bence anı yaşayamaz ve doğal olamazsınız. iki insanın iletişimi karşılıkla etkileşimle ilerliyor. eğer samimi buluyorsanız sorun yok bence.
zamanlama her ilişkinin kendine has.

ben de erken olduğunu duşunuyorum..
hayatın her alanında hemen elde ettiğim,ulaştığım isteklerimin değerini ben bile bilmiyorum.
bir de beklemek, heyecanın artması falan bunlar guzel şeyler.
1.5 ay çok erken bir sure bunun için.
herşeyi yavaş tuketme taraftarıyım.

Bence ilk bulusmadan cinsellik yaşarsanız ve ilişkinizde bir şeyler yolunda gitmezse kendinizi cinsellik yaşadığım için oldu diye suçlama ihtimaliniz yüksek. Bir de bence tek gecelik ilişkileri dışarıda tutuyorum, cinsellik iki tarafında duygularından emin olunca yaşanmalı bir heves değil de. Hem gözlemleyin bakalım cinsellik olmadı diye trip atacak mi, ısrarcı olacak mı ? Ayrıca süre önemsiz ben erkek arkadaşımla ilk birlikteligimi 2.ayimizda yaşadım bakireydim hiçte pişman olmadım hala da ilk günkü gibi birçok şey. Sonuçta tükenecek olan şey 5.yilda da yasasaniz tükeniyor. Eski erkek arkadaşımla da yasamadihim halde tükettigim şey çoktu.

Bir aylık bir sürede kadın erkek iş arkadaşı komşu kimseye güvenmeme bu denli yakınlaşmam. Çünkü binlerce kez gözlemlediğim “fazla muhabet tez ayrılık getirir “ gerçeği yüzüme çarpar. Duygusal olarak ne kadar yakınlaşmışsam, cinsel olarak da yakınlaşmayı anormal bulmuyorum. Ama bir ay her türlü ilişkiyi ilerletmek için çok kısa bir süre..

bir sonraki buluşmayı bekle diyecem de sende bekleyecek göz yok gibi :olamaz::KK48::olamaz::KK48:

Cok erken değil mi...Bu ne guven...hadi güvendiniz yasadiniz diyelim karşı tarafın gözüylede bakmak lazım. Bir aydır tanidigi adamla birlikte olan kadına hiçbir erkeğin saygısı olmaz bence. Sonra üzülen siz olursunuz

Back
X