Bir ay önce biriyle tanıştım, ama ani bir tanışma oldu. Bir arkadaşımın arkadaşı ve buraya iş için gelmişti, yani aynı masada bir saat falan oturduk. Sonra arkadaşıma söylemiş falan ve konuşmaya başladık.
Şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Ama size sormak istediğim bir kaç şey var. Ben genelde ilişki yürütmekte iyi değilim bu nedenle hala ne doğru ne yanlış olur bilemiyorum .
Birincisi bu bir ayın şu son günlerinde çok fazla konuşmaya başladık. Yani kalpler falan havada uçuşuyor sürekli. Aslında gayet memnunum ama sizce hızlı mı olmuş böyle bir tanışma ve bir ay için. Daha mı ağırdan almalıydım
İkincisi çocuk 1 buçuk ay sonra yanıma gelicek. Ve geldiğinde aramızda bir şeyler yaşanması erken mi olur cinsel anlamda?
Yani şöyle ; benim fikrime göre her şey o kadar güzel gidiyor ki ben yaşanmasını istiyorum. O bu konuda herhangi bir şey söylemedi, yani konu çok kapalı bir şekilde geçti ve beraber kalıp kalmama fikrini bana bıraktı.
Benim endişem şu, bu buluşmada birşeyler yaşanırsa, erkenden tükenmiş mi olur .
Ben bir sonraki buluşmayı beklemek istemiyorum, ama emin olamıyorum size de sormak istedim. Aslında böyle şeyler belki anlık gelişir ama ben biraz taktım bu konulara