SİZCE?

Tüm ailem çeyiz sektöründe olduğu için gelinlikle de çok iç içeyim o işte her zaman diken kazanır, alıp satmak çok verimli değil. O yüzden ben emlak işinden daha iyi kazanacağını düşünüyorum. Emlakçılar kötü kadındır diyenlere de hasss.... diyorum ne alakası varmış, insan kendini bildikten sonra her işi yapar söz konusu ekmek parası öyle bir etiketi asla kabul etmiyorum ben. Hakkında hayırlısını versin Rabbim, ne iş yapsan güzel yapacağını biliyorum :KK200:
Çok teşekkür ederim,,,, evt gelinlik sektöründe kndi üretim yapan kazanıyor, bunun içinde ciddi bir atölye ve tasarımcı şart... Mlsf maliyetler çok yüksek.

Bnce Bn bu kötü kadın fikirlerini çıkarayım sizle bni doğru yönlendirmek adına... İş sektörünü konşmak isterim.
Konu silmek yasak ama siz bilirsiniz. Ben o kısma takıldım ama. İnsanlar yaftalamak o kadar çirkin ki. Neden kadınlara hep bir gözle bakılıyor bunu anlayamıyorum. Neden kadınlar da erkekler gibi istediği sektörde çalışamıyor? Bir de emlak sektörünün bunla ne alakası var? Hiç duydunuz mu emlak sektöründeki erkeklere kötü erkek gözüyle bakılıyor dendiğini?
Bu insanları dinleyip kötü kadın gözüyle mi bakılır diye konu açmanız da üzücü.

Siz okuduğunuzu yanlş anladınız sanırım. Sizce dediğim gelinlik işiortaklık olarak devamı yoksa emlakçılk mı? O algıyı nn değil etrafımdakilerden duydum. İlk tepki bu oluyor diye.... Mesleğin değil insanın kötüsü vardır.
Sorun şu; mesleğin kötüsü yok, kadının kötüsü var. Emlakçılık yapan kadın kötü kadın, ama emlakçılık yapan erkekle alakalı bi sıfat yok. Hiç bi meslekte erkekle ilgili bi sıfat yok hatta. Hep kadınlara kötü etiketi yapıştırılmasına tepki gösteriyoruz.

Bnce Bn bu kötü kadın fikirlerini çıkarayım sizle bni doğru yönlendirmek adına... İş sektörünü konşmak isterim.
Oraya kötü kadınlar yazman olmadı, konunu düzenle bence.
Yoksa konun amacından çıkıp sadece o kelime üzerine konuşulacak.
Muneden izin alarak orayı kesebilirsiniz.

hayalimdir gelinlik dükkanı ama yapamam diye bulasmadim hic
O kdr gzl bir iş kiiiiiii anlatamam.... Çok sevyrm. Ama artan maliyetler bizi müşteri karşısında çok zorluyor. Pahalıya alıyorum ve bunu müşteriye sunarken mlsf çok ciddi rakamlar.

Sorun şu; mesleğin kötüsü yok, kadının kötüsü var. Emlakçılık yapan kadın kötü kadın, ama emlakçılık yapan erkekle alakalı bi sıfat yok. Hiç bi meslekte erkekle ilgili bi sıfat yok hatta. Hep kadınlara kötü etiketi yapıştırılmasına tepki gösteriyoruz.
Aynennnnnn. Çok gzl bir tespit.

Niye ne kârı var ki
İlana koymuş ? Mantık nedir
Hiç bir fikrim yok. Kendisi de evini satan ve hiç konuşmadığım komşularımdan biri bissuda evini satmak istiyor demiş o da sağ olsun (!) o da koymuş öyle. 🙄 Oturduğumuz evi yapan mütahitle aram çok iyiydi o görmüş ve beni uyarmıştı böyle böyle koymuş satıyor musun sen diye. Kaldırtmıştım tabi hemen.

Hiç bir fikrim yok. Kendisi de evini satan ve hiç konuşmadığım komşularımdan biri bissuda evini satmak istiyor demiş o da sağ olsun (!) o da koymuş öyle. 🙄 Oturduğumuz evi yapan mütahitle aram çok iyiydi o görmüş ve beni uyarmıştı böyle böyle koymuş satıyor musun sen diye. Kaldırtmıştım tabi hemen.
Siz emlakçı mısınız?

Kötü kadın ne demek?
Emlak danışmanı olmakla “kötü kadın” olmanın arasında nasıl bir bağlantı var?
Ya şöyle kadınları işi bağlasın diye kullnan emlakçılar varmış, biraz farklı ve fazla ilgilerle . Bunu duyunca şok olmuştum

Siz emlakçı mısınız?
Yok hayır değilim. Ama gerçekten bu mesleğe girmek istiyorsanız tüm önyargılardan arınıp öyle girin. Eğer herkesin her dediğine takılırsak kadının çalışmasına bile halen çok abes bakan insanlar var. Milletin işi gücü yok böyle bir taraflarından element uyduruyorlar.

Gelinlik mağazamı bu gün devrediyorum.ben gelinliklerimi çok pahalıya alıyorum. güzel bir firmanın ürünleri. Fakat genellikle diğer firmada ki bayanlar kndi diktiği için çok çok ucuza mal ediyorlar. Bnm 12 bine aldığım glinliği onlar 4 bine dikiyorlar. Çok sevdiğim bir iş.
Hatta iyi bir üretim firması bna ortaklık da teklif etti. Teklifte şöyle, 1 ürünü bna veriyor satış fiyatı 12 bin diyelim Bn ilk satışında yada kiraya verdiğimde maliyetini ona vericem sonrasında da hep yarı yarıya. Ama gzl ve büyük bir mağaza bulana kdr bekliycez.
Fakat bir arkdşm şu anda emlak işi yapmaya başladı. 2 ayda 150 bin kazandı. Bna da bu işi yapmamı teklif etti. Bnm satışım çok iyi. Kndime güveniyorum. Fakat emlak diyince direk bna Aaa kötü kadınlar çalışıyor diyorlar...ayrıca bunu kadınlar söylüyor.

Kendi karekterime güvnyrm, fakat insanların kafasında bu algıyla görülmek çok kötü. Sizce ne yapmalıyım?gelinlik mi emlak mı?
Hayatimda ilk defa "kotu kadinlar calisiyor emlak isinde" diye duydum.

Ailemde kotu kadin doluymus da haberim yokmus. Tövbe estagfurullah!

Toplum olarak biraz daha ileri gidebilmek icin kac firin ekmek yememiz gerekiyor?!?

Yok hayır değilim. Ama gerçekten bu mesleğe girmek istiyorsanız tüm önyargılardan arınıp öyle girin. Eğer herkesin her dediğine takılırsak kadının çalışmasına bile halen çok abes bakan insanlar var. Milletin işi gücü yok böyle bir taraflarından element uyduruyorlar.

Ev arasam ve karşıma kadın emlakçı çıksa ilk tercihim olurdunuz. Neden böyle bir düşünce var bilemedim.
❤️💐💐💐💐💐

Toplum olarak biraz daha ileri gidebilmek icin kac firin ekmek yememiz gerekiyor?!?
İnanın bnde bu sektörle ilgili konuşmaya hatta arkadaşım bu işe başladıktan sonra dillendirmeye başlayınca bu tür konuşmalara şahit oldum.

Aslında konuda sormak istediğim emlak sektörü nsl,,, yapılabilir bir meslek mi, zorluğu, avantajları nelerdir? Fakat algı ağır bastı🤷

İnsanlar ağzından çıkan şeyin farkında değiller malesef, siz istediğiniz işi yapın insanların sözüne bakmayın

İnanın bnde bu sektörle ilgili konuşmaya hatta arkadaşım bu işe başladıktan sonra dillendirmeye başlayınca bu tür konuşmalara şahit oldum.
O arkadasinizla olan iliskinizi biraz dusunun derim. Sizi ileriye goturecek kisileri hayatinizda barindirin, boyle tas devri sozleri edenleri degil.

Back
X