Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalidem..her gün görüşüyoruz altlı üstlü oturuyoruz çünkü 5 gündür konuşmuyoruz dün ben gittim biraz oturdum evlerinde ama konuyu açmadım oda soğuk davrandı biraz
Yani aslında bana yaptığı da ayıptı ama beni çok yanlış anladi..birde altlı üstlü oturuyoruz sürekli wpden kırgınlıkla alakalı sözler paylaşıp duruyor bende bakmıyorum artık..ama arada bı kırgınlık olsun da istemiyorum nede olsa esimin annesi
Yani aslında bana yaptığı da ayıptı ama beni çok yanlış anladi..birde altlı üstlü oturuyoruz sürekli wpden kırgınlıkla alakalı sözler paylaşıp duruyor bende bakmıyorum artık..ama arada bı kırgınlık olsun da istemiyorum nede olsa esimin annesi
Ya ne olursa olsun şu sosyal medyadan göndermeli, atarlı giderli sözler paylaşıyorlar ya nefret ediyorum böyle şeylerden.
Sizin için değil genel olarak söylüyorum kişinin ne derdi varsa geçsin karşısına konuşsun
Aranızın iyi olmasını istiyorsanız gidin kendinizi ifade edin, eğer bundan sonra hep sınırlı davranmak istiyorsanız da boşverin kırgın kırgın gezip dursun
Kayınvalidem..her gün görüşüyoruz altlı üstlü oturuyoruz çünkü 5 gündür konuşmuyoruz dün ben gittim biraz oturdum evlerinde ama konuyu açmadım oda soğuk davrandı biraz