Ondan da olabilir ama benim teorim farklı.çarpık ve abartılı toplum pompalamasından bu hâlde bence çoğumuz.kadınlar sürekli ısrarla istenen, talibi çok olan, herkesin ulaşmak istediği kişiler olarak lanse ediliyor.burada bile mesela bir taciz konusu açılıyor.yaa konu kapanıyor ya bir sürü kişi banlanıyor.o kadar abartılı şeyler yazılıyor ki okuyan da doğal olarak eee ben kadın değil miym ben niye bu kadar talep görmüyorum diye cozutuyor.30 yaşına geldim bu olgunluğa rağmen bana bile genç kız gibi hırs basıyor.daha bugün bir konu vardı bir arkadaş yazmış erkekler cinsellikten başka birşey düşünmüyor.bıktım bunlardan falan filan diye.üniveritede sevgilisi olmayan kişi, cinsellik için yaklaşan erkek çok oluyor konusunu okuyor mesela.keza sosyal medya ve haber siteleri de aynı durumda.sürekli ilgi gören kadın konuları.eee bunu o yalnızlıkla ya da ayda 1 kere ilişkiye giren kocayla okuyunca da sonuç bu oluyor.Önemli olan istediğim kişiden gelmesiydi hep gelmedi.
Diğerleri umrumda bile değil.
Bu kadar erkek odaklı yasamayın ama bakın bu çok yanlış .
Genç kızlıgımdan beri böyle bir durum yasamadım bunun kadın olmakla ilgisi yok bunun ilgi istemekle ilgisi var bence.
Ailesinde sevilmemişim özellikle baba figuru yanlış olan kişilerde oldugunu söylüypr uzmanlat .
Bunu asmak gerek terapi yöntemiyle.

Son düzenleme: