Sizce?

Önemli olan istediğim kişiden gelmesiydi hep gelmedi.
Diğerleri umrumda bile değil.
Bu kadar erkek odaklı yasamayın ama bakın bu çok yanlış .
Genç kızlıgımdan beri böyle bir durum yasamadım bunun kadın olmakla ilgisi yok bunun ilgi istemekle ilgisi var bence.
Ailesinde sevilmemişim özellikle baba figuru yanlış olan kişilerde oldugunu söylüypr uzmanlat .
Bunu asmak gerek terapi yöntemiyle.
Ondan da olabilir ama benim teorim farklı.çarpık ve abartılı toplum pompalamasından bu hâlde bence çoğumuz.kadınlar sürekli ısrarla istenen, talibi çok olan, herkesin ulaşmak istediği kişiler olarak lanse ediliyor.burada bile mesela bir taciz konusu açılıyor.yaa konu kapanıyor ya bir sürü kişi banlanıyor.o kadar abartılı şeyler yazılıyor ki okuyan da doğal olarak eee ben kadın değil miym ben niye bu kadar talep görmüyorum diye cozutuyor.30 yaşına geldim bu olgunluğa rağmen bana bile genç kız gibi hırs basıyor.daha bugün bir konu vardı bir arkadaş yazmış erkekler cinsellikten başka birşey düşünmüyor.bıktım bunlardan falan filan diye.üniveritede sevgilisi olmayan kişi, cinsellik için yaklaşan erkek çok oluyor konusunu okuyor mesela.keza sosyal medya ve haber siteleri de aynı durumda.sürekli ilgi gören kadın konuları.eee bunu o yalnızlıkla ya da ayda 1 kere ilişkiye giren kocayla okuyunca da sonuç bu oluyor.😂😂 herkesle eşit olduğunu düşünen kadının da bu tarz durumlara takıntı derecesinde bağlı olacağını sanmıyorum.rekabet ortamının ateşi körüklediğini düşünüyorum.erkeklerde neden böyle bir sorun yok.böyle bir pompalama yok çünkü.genelinin ilgi görmediği kabul ediliyor zaten.kıskançlık olmuyor.

Son düzenleme:
Bizim binaya 23 yasinda gelin tasindi. Evlenemezsem diye korkuyorum cunku cocugum olsun istiyorum. Bulur muyum birini sizce?
Bi tanıdık var aynı sizin gibi. Depresyona girip girip çıkıyor bu aşk meşk mevzularından. Şuan yine depresyonda 🙈

Ondan da olabilir ama benim teorim farklı.çarpık ve abartılı toplum pompalamasından bu hâlde bence çoğumuz.kadınlar sürekli ısrarla istenen, talibi çok olan, herkesin ulaşmak istediği kişiler olarak lanse ediliyor.burada bile mesela bir taciz konusu açılıyor.yaa konu kapanıyor ya bir sürü kişi banlanıyor.o kadar abartılı şeyler yazılıyor ki okuyan da doğal olarak eee ben kadın değil miym ben niye bu kadar talep görmüyorum diye cozutuyor.30 yaşına geldim bu olgunluğa rağmen bana bile genç kız gibi hırs basıyor.daha bugün bir konu vardı bir arkadaş yazmış erkekler cinsellikten başka birşey düşünmüyor.bıktım bunlardan falan filan diye.üniveritede sevgilisi olmayan kişi, cinsellik için yaklaşan erkek çok oluyor konusunu okuyor mesela.keza sosyal medya ve haber siteleri de aynı durumda.sürekli ilgi gören kadın konuları.eee bunu o yalnızlıkla ya da ayda 1 kere ilişkiye giren kocayla okuyunca da sonuç bu oluyor.😂😂 erkeklerde neden böyle bir sorun yok.böyle bir pompalama yok çünkü.genelinin ilgi görmediği kabul ediliyor zaten.kıskançlık olmuyor.
Senin yorumlarından saglıklı düşündüğünü düşünmüyorum canım.
Bak polemik olsun diye demiyorum.
Taciz konusu çok hassas bir konu .
Talep görmekle ilgisi yok .
Taciz tecavüz gibi konular üzerinden bu tarz konusmalar yapılmaz yapılmamalı .
Sen 30 yaşında olabilirsin ama o olgunlukta degilsin.
Cinsellik için yaklaşan erkek sayısı fazla olması da bir sorun ciddi bir ilişki arayan kadın için .
Bunu farklı algılamak çok değişik bir kafa yapısı .
Sevgilisi olmayan bir kızın böyle algıladıgını düşünmüyorum bu senin algılayış şeklin sadece.
Herkes senin gibi algılamıyor inan bana.
Tüm samimiyetimle söylüyorum lütfen terapi al

Ayrıca şurada yanılıyorsun erkekler arasında da rekabet var .
İlgi görmeyen erkekte hemcinslerini kıskanıyor onemlı olan bunu yönetebilmek .
Herkesin içinde bir kıskançlık duygusu olur insanız ama bu şekilde degişik fikirleri tetikleyecek kadar bir kıskançlık duygusu bilemiyorum normal gelmiyor .

Senin yorumlarından saglıklı düşündüğünü düşünmüyorum canım.
Bak polemik olsun diye demiyorum.
Taciz konusu çok hassas bir konu .
Talep görmekle ilgisi yok .
Taciz tecavüz gibi konular üzerinden bu tarz konusmalar yapılmaz yapılmamalı .
Sen 30 yaşında olabilirsin ama o olgunlukta degilsin.
Cinsellik için yaklaşan erkek sayısı fazla olması da bir sorun ciddi bir ilişki arayan kadın için .
Bunu farklı algılamak çok değişik bir kafa yapısı .
Sevgilisi olmayan bir kızın böyle algıladıgını düşünmüyorum bu senin algılayış şeklin sadece.
Herkes senin gibi algılamıyor inan bana.
Tüm samimiyetimle söylüyorum lütfen terapi al
Haklısın ama yalnız olduğumu da düşünmüyorum.venim gibi kadınlar azımsanmayacak kadar fazla.normal olduğumu iddia etmiyorum ama yalnız değilim.

Sen evlen kurtul biz de kurtulalım ben seni gerçekten merak ediyorum nasıl birisin niye bulamıyorsun acaba çevrenden görücü usulü de mi yok böyle giderse ya davulcuya ya zurnacıya derler valla şimdi davulcu da zurnacı da iyi kazanıyor 😂😂bu söz eskide kaldı :KK70:

Önemli olan istediğim kişiden gelmesiydi hep gelmedi.
Diğerleri umrumda bile değil.
Bu kadar erkek odaklı yasamayın ama bakın bu çok yanlış .
Genç kızlıgımdan beri böyle bir durum yasamadım bunun kadın olmakla ilgisi yok bunun ilgi istemekle ilgisi var bence.
Ailesinde sevilmemişim özellikle baba figuru yanlış olan kişilerde oldugunu söylüypr uzmanlat .
Bunu asmak gerek terapi yöntemiyle.
Ne kadar samimisiniz tesekkür ederim.bazı kişiler hep kuruğu dik tutmanın derdinde.bizi de delirtiyorlar 😀 benim durum babalık değil valla.zamanında çok ezildim.bence o yüzden.

ben meslek lisesinden mezunum benim zamanımda kızlar lisede nişan yapıp okul biter bitmez düğün yapıyordu sonra atanıyordu. şimdiye kocaman çocukları var. 26 yaşına gircem. ne yapayım yani onlarla kendimi mi yarıştırayım. neden hasetlik yapıyorsunuz

Bazıları yine bildiğimiz gibi.

Oyle deme ya agir dert konularinin arasinda rainy ve umutsuzun yeri cok ayri bende :) bdv.de guluyoruz fena mi :)
Bu daha büyük dert bence.insanlar savaşlarda, kıtlıklarda, toplama kamplarında, sefaletin içinde bile birliktelikler yaşayıp çocuk yapıyorlar.yani o dediklerimin yanında bu tarz şeyler daha büyük dert demek ki.

Back
X